Pravidla fóra
Vytvárajte len vlákna určené na informovanie o novinkách okolo Apple, iOS a podobne. Všetky ostatné témy, neaktuálne alebo vymyslené informácie či žiadosti o pomoc sem nepatria.
Furt mi to psalo, že je verze aktuální. Pomohl ten postup "RESET data a nastavení" a čistý telefon. Hned mi po Resetu naskočilo update. Už to obnovuji s iCloude.
Tak sem včera večer nahodil betu 5 přes OTA ..trvalo to asi 15 min Žádné fotky jak píšou se mi nesmazali..ani kontakty..zatím jsem nenarazil na nějaké velké bugy ...Jeden nepříjemný už odstranili, když fotím s bleskem z 10zi pokusů byl blesk jen 2x...Systém mi příjde rychlejší ale furt mají co dolaďovat...
EDIT: nove tlacitko u obrazku ..moznost rovnou otevrit fotoaparat ..
Beta 5 se mi nainstaluje, ale nejde mi spustit žádná aplikace krom defaultních. Zkouším instalaci přes OTA z beta 4, update z 4.3.5 a instalace se dokončí. Pak zkouším obnovu ze zálohy, zkouším nastavení jako nový iPhone a ve všech případech se mi nepustí žádná aplikace. Ikona jakoby ztmavne a hned app spadne. Do beta 4 vše fungovalo. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Registraci mám koupenou přes net, nemůže to mít souvislost s blokováním non-developers devices?
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 11.0
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4
mrzic: totéž se mi stávalo na betě 4. Nešla spustit jiná app než systémová (resp. dodávaná v iOS explicitně) aplikace, příčinou ale byla notifikace z kalendáře v okamžiku, kdy jsem měl puštěnou hudbu. Hudba se zlumila a ozvalo se zvukové znamení, což normální chování, ale už se potom hladina hudby nevrátila na původní úrověň, pomohl jen restart. Vedlejším produktem pak bylo ono zmíněné nespouštění aplikací třetí strany.
Řešení problému bylo velice snadné - updatovat jakoukoliv aplikaci, případně stáhnout nějakou free. Provedlo se něco jako respring (a vyskočila hláška o rozestavování ikon na ploše pomocí držení prstu, jako se objeví při prvním spuštění) a aplikace zase fungovali.
Netvrdím že to bude i tvůj problém, ale třeba to pomůže.
GinBook: obnova přes iCloud bez problémů? Co všechno se obnoví? (předpokládám hudba asi ne, ale zajímají mě hlavně sms, kontakty, aplikace+jejich data)
Kosmonaut: Obnova dat v pohodě. Hudbu nemám co zkouším betu. SMS posilam asi 3ks za rok. Kontakty vpohodě, aplikace taky i jejich data. Nepamatovalo si Safari hesla. Nenahráli se mi programy které nejsou již v appstore (meteopress , vlc). Musel jsem je nahrát z iTunes.
zkousel jste nekdo downgrade? Ja zkousel nahrat 4.3.5 a vzdy skoncim v recovery po chybe 1604. Bere mi to jen nejnovejsi iOS5 betu:( Dneska mi to zabralo cely den instalaci a odinstalaci vseho mozneho a je to porad stejne... Nebo se downgraduje nejakym zvlastnim postupem nez shift plus restore v iTunes?
Zatím pozoruju, že mi nejde spustit kalendář a to ani po tvrdým restartu a nemohl jsem přijmout hovor. Šoupátko nešlo odšoupnout, až v poslední chvíli se to podařilo. Jinak se zdá být všechno OK.
Mne kalendar funguje bez problemov, aplikacia fb nepadla ani raz (na ios4 kazdu chvilu), home button je podstatne horsie ako v b4 a baterka je rovnako ako pri b4.
Může mi prosím někdo poradit jak dostat kontakty do kontaktů na icloud? Normálně je mám na googlu. Nově vytvořené kontakty se přidají na icloud,ale staré nikoliv. Děkuju
- iOS 5 Beta 5 will expire on September 14th. - The 6th Beta Version of iOS 5 will be released 17 August. - Normally Apple releases 5 or 6 Beta versions before its official release. - Apple released 8 beta versions before Apple released the official iOS 2. iOS 2 has been announced on 6 March 2008 and has been released for iPhone users on 11 July 2008 - iOS 5 has been released after 5 Beta versions. It has been announced on 17 March 2009 en has been released on 17 July 2009. - After just 4 versions Apple made iOS 4 available to the public. Announced on April 8 2010, Released 21 June 2010. - iOS 5 has been announced on June 6 2011. Apple Released 5 Beta version till now, and will be released on….?
Motto: Udělat cokoli blbuvzdorným je zhola nemožné, neboť blbci jsou ohromně vynalézaví