Pravidla fóra
Vytvárajte len vlákna určené na informovanie o novinkách okolo Apple, iOS a podobne. Všetky ostatné témy, neaktuálne alebo vymyslené informácie či žiadosti o pomoc sem nepatria.
no upřímě mně zas ten i cloud zas tak super nedojde všecko nekde na netu echtěl bych vidět třen výpis za net od operátora je to samozřejmě jiná liga ale nevím já zostanu určitě u klisckého všecko v komplu a synchronizovat
pe.kova píše:znamená to, že za 25 dolarů mohu stahovat jakoukoliv hudbu?
Zdá se, že ano. Tedy musí ta hudba být na iTunes (a musíš mít podporovanou zemi). Je to skvělý krok. Těch 25 dolarů půjde určitě nahrávacím společnostem. Takže pro ty, co downloadují z netu, si to stejně budou muset stáhnout, aby to mohli matchnout, takže je to pro nahrávací spol. stále výhodnější . Mě se to lííííbííí.
Všimli jste si v iTunes že už když chcete stáhnout aplikaci kterou už koupenou máte, neklikáte na buy a potom to napíše že to máte, ale místo buy (+cena) je tam Downloaded nebo jsem přišel na něco co už je staré ? Proč píšu do tohoto tématu ? Mám podezření že to trochu souvisí s iCloud Chce to po mě odsouhlasit smluvní podmínky takže asi v tom iTunes přecijen nějaké změny proběhly.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
No, co na to rict ... Zkopirovali notifikace z androida a to je tak z toho duleziteho, co se tyce telefonu, vsechno. A jeste to odlozili az na podzim. Zklamani ...
Na iPadu uz to je delsi dobu, ale doufam ze to zaimolementuji i do iPhonu a pripadne i PC. Nechce se mi porad na iPadu kontrolovat zda nejakou aplikaci jiz vlastnim v iCloud dokonce bude nejspjis i samostatna zalozka Purchases.
Jinak jsem z Keynote nadseny. ICloud mi prijde jako ukazka toho jak to ma vypadat v mobilnim svete 21. stoleti!
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
GR3NADE píše:Všimli jste si v iTunes že už když chcete stáhnout aplikaci kterou už koupenou máte, neklikáte na buy a potom to napíše že to máte, ale místo buy (+cena) je tam Downloaded nebo jsem přišel na něco co už je staré ? Proč píšu do tohoto tématu ? Mám podezření že to trochu souvisí s iCloud Chce to po mě odsouhlasit smluvní podmínky takže asi v tom iTunes přecijen nějaké změny proběhly.
Něco s tím opravdu provedli,nejde mi stáhnout ani Free aplikace,nevím jak teď na to.
bloodik píše:No, co na to rict ... Zkopirovali notifikace z androida a to je tak z toho duleziteho, co se tyce telefonu, vsechno. A jeste to odlozili az na podzim. Zklamani ...
co ti k tomu poviem Zklamani ? Pochybujem je to skvele iOS 5 bude pecka. Ako pozeram niesu tu nejaky stary pes fora nechapem co sa stazujes . Android nesiaha iOS ani po päty . Na podzim vychadzaju vzdy nove iOS rovnako ako aj nove iDevice .
V appstore na iphone uz funguje iCloud ked si date update hore je polozka purchase a tam mate vsetky aplikacie co mate kupene a tie co nemate zrovna nainstalovane vo phone je tam ten oblacik ten stlacite a hned vam to stiahne do iphonu. Dal by som sem aj obrazok ale pisem to z iphonu.
Myslíte,že mi bude hodně zlobit iOS 5 pro developery?Uvažuji,že si ji stáhnu a instaluji,mam tu možnost,ale nemám zkušenost Nebo raději počkat na full verz?
MiniBook Lenovo 1.60 GHz Windows 7 Ipad 16 GB WiFi Macbook Air Game center:simir77 Twitter: Simir7777
tiez si myslim, ze apple technologicky leader pre normalnych ludi. android hlavne geekom ale nechajte android svojmu vyvoju.
nesledoval som dnes intenzivne, co som zachytil je fajn, teraz sa s tym musia pobit ostatne firmy ak vobec chcu ist dopredu. cakam ze nasledujuve dni bude vela z nich prskat.
bude to pekne a kopec veci si uzijeme aj bez platenia
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Z netu uz su ohlasy ze sa to da zneuzit nejako ked si stahnete (warez) verziu hry a ked to vymazete a pouzijete clou da vam to uz original...to by mali tiez nejako poriesit.
rony píše: bude to pekne a kopec veci si uzijeme aj bez platenia
Myslim ze v podstate vse je v iCloud bez placeni. Krome porovnavani hudby z jineho zdroje nez je iTunes. To se tyka asi nas vsech, takze tuto oblast v iCloud asi pozivat nebudeme.
Mne by zajimalo zda synchronizace do iCloud pujde jen na wi-fi nebo i 3G. Nebo zda to bude customizovatelne. Myslim ze u nas bohuzel bez wifi radeji nebudu synchronizovat nic. FUP je velkou trapnosti nasich operatoru
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
Presne a čo sa týka zakupenich app ty sa iba prihlasis svojim Apple id a on automaticky zosinchuje tvoj AppStore účet teda žiadne mb sa nestahuju iba sa tam ukladaju informácie o zakupenich app.
vbruno: Ted jsem se vratil z anglie a FUP je bezne pouzivany u vsech operatoru. Rychlosti 3G(utms) pripojeni jsou zalostne apod.. myslim ze jsme na tom v norme(az na ceny)
jj taky to s tým Icloudem nevidím zas tak růžově kdoví jestli se to u nás bude dát ještě naplno používat je to rozhodně velká změna možná k lepšímu ale rozhodně to bude chtít čas