Odskusany OS 4.0, skusenosti, otazky, postrehy
Pravidla fóra
Vytvárajte len vlákna určené na informovanie o novinkách okolo Apple, iOS a podobne. Všetky ostatné témy, neaktuálne alebo vymyslené informácie či žiadosti o pomoc sem nepatria.
Vytvárajte len vlákna určené na informovanie o novinkách okolo Apple, iOS a podobne. Všetky ostatné témy, neaktuálne alebo vymyslené informácie či žiadosti o pomoc sem nepatria.
sekanie os 4.0 na iphone 3G
Je skoda, ze na 3G to pri pozadi a multitaskingu a vsetko co k os 4.0 patri trosku seka. Chcem sa spytat ako to zvlada iphone 3GS, ked je vsetko zapnute.
Dik.
tema presunuta.jackie
Dik.
tema presunuta.jackie
-
- Starý pes fóra :)
Re: Odskusany OS 4.0, skusenosti, otazky, postrehy
To je zas otazka..
Apple vydal iOS 4 pro 3G bez MT ,Wallpaper ,(numerickou baterku) proto,prototze 3G na to nema,nemuze dungovat plynule s MT a Wall.Proto se ti to seka.
Na 3Gs fungeje vse ok,bez sekani.
Apple vydal iOS 4 pro 3G bez MT ,Wallpaper ,(numerickou baterku) proto,prototze 3G na to nema,nemuze dungovat plynule s MT a Wall.Proto se ti to seka.
Na 3Gs fungeje vse ok,bez sekani.
Len sa mi zdá, že keď ti to išlo na nezabezpečenú WiFi v práci, tak asi nevieš presné heslo na domácu WiFi. Neviem aké máš zabezpečenie, ja mám WEP, hexadecimal 64 bits (10 znakov) a funguje to v pohode.
Tak sem udelal restor, dal sem znova JB a uz to jde. heslo sem daval dobry, mam to co bylo od vyroby a zabezpeceni mam wep 128bit. ale je divny ze kdyz sem udelal restor bez JB tak mi neslo pripojit a ted uz to funguje.. kazdopadne dik za radu a ochotu..
-
- Mírně pokročilý
jackie: Ty si vazne myslis, ze by 3G nezvladol numericku baterku? :- D
iPhone 6 64GB Space Gray
MacBook Air 13" Mid 2013
iPad 2 32GB WiFi Black
iPhone 5 16GB Black (2013-2015)
iPhone 3G 8GB Black iOS 3.1.3 (2008-2013)

MacBook Air 13" Mid 2013
iPad 2 32GB WiFi Black
iPhone 5 16GB Black (2013-2015)
iPhone 3G 8GB Black iOS 3.1.3 (2008-2013)

-

Ne ,nemyslim,to si mysli Apple, a apple vi co dela.
Chci se zeptat, funguje Tap to focus i na iPhone 3G? Ten program má v sobě videokameru nebo to chce nějakou další aplikaci? Díky moc
-
- Host
Ne, to funguje jen na 3GS
-
- Host
Na 3GS funguje nejenom zaostřování v místě kliku, ale je i tomu místu uzpůsobena expozice.
iPhone 4S 16GB Vodafone, FW 7.1 NO JB
-
- iPhone expert
Ach skoda, ze to nie je na 3G, velmi sa mi paci prave toto na 3Gs. 

iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA
ale zdá se mi, že se iPhone poměrně dlouho nabíjí, je to možné..? Při OS 3.1.3 jsem měl do dvou hodin nabito a teď při OS 4.0 jsem ho nechal nabíjet přes noc a ráno tam bylo 97%..
-
- Moderator fóra
Nabíjení je uplne stejné, spiše Ti neco jede na pozadí a proto se to pomalu nabíjí.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
nejak som to nemeral, ale zda sa mi, ze mi Ipod vydrzi na OS4 o dost dlhsie...teda, ze nemusim tak casto nabijat
-
- Moderator fóra
Také mam tu zkusenost, bud stejne nebo i déle s iOS4.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- iPhone expert
Andrew: možno zle zastrceny konektor. Aj mne sa to viac krát stalo.
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA
-
- Mírně pokročilý
dost přemejšlim o downgrade kvůli tý klávesnici ... nevim co pozměnili ale mam strašně moc překlepů ikdyž píšu pomalu a snažim se strefovat na tlačítka což je pro mě největší problém
za další mi začalo blbnout probouzení ze sleepu obrazovka kolikrát nereaguje až třeba na podruhé/potřetí
jinak mi ios4 přijde svižnější a multitasking je aspoň co do ohlasů taky dobře vyřešenej (já sem si ho ani nepřidal na moje 3g)
za další mi začalo blbnout probouzení ze sleepu obrazovka kolikrát nereaguje až třeba na podruhé/potřetí
jinak mi ios4 přijde svižnější a multitasking je aspoň co do ohlasů taky dobře vyřešenej (já sem si ho ani nepřidal na moje 3g)
No s tym mam troska problem aj ja...namiesto A pisem stale Q....predtym sa to nestavalo
-
- iPhone expert
Celkovo ta klavesnica, ale hlavne v Safari velmi blbne, mne niekedy sa ako keby zasekne a az potom sa dopise slovo/slova. 

-
- Host
AnDrEw: Mě se iPhone nabije za cca 3 hodiny, stejně ve verzi 4.0 jako 3.2
-
Parodie reklamy na iOS 4.0 na 3G
Zobrazit video na http://youtu.be/Pdk2cJpSXLg
Kód do fóra: [youtube]Pdk2cJpSXLg[/youtube]
Návod na vkladanie videa do príspevkov

Zobrazit video na http://youtu.be/Pdk2cJpSXLg
Kód do fóra: [youtube]Pdk2cJpSXLg[/youtube]
Návod na vkladanie videa do príspevkov
Naposledy upravil(a) pe.kova dne pon črc 19, 2010 7:33 pm, celkem upraveno 1 x.
- McJobs
- Pokročilý uživatel
Zdravim, nema niekto problem pri nabijani po update na iOS 4.0, a to taky, že sa mu to nabijanie zastavi a už sa to nehne ďalej ? Lebo niekedy mi to v pohode nabije na max., ale viac krat sa mi stava, že to nenabije uplne (status baterie pri nabijani sa napr. pri 87% prepne na ten s vidlicou a už sa to nabijanie nehne ďalej... Stretol sa s tym niekto ?
Mac OS X 10.6.8 Snow Leopard. Best OS X Yet.
-
- Klub čistého iOS
Ahoj, ano sám se s tím setkávám v těchto vedrech při nabíjení např. v automobilu. Jedná se zřejmě o softwarovou ochranu samotného telefonu kvůli možnému přehřátí tzn., že se přestane dobíjet a objeví se tebou popisovaná vidlice.
-
- Moderator fóra
pe.kova píše:Parodie iOS 4.0 na 3G![]()
No newvim jestli parodie, ale takhle to vypadalo na mem 3Gecku

-
- Host
Presne tak, ja to mel podobne, jako na tom videu... Ted se zda, ze to konecne bezi uspokojive, i s multitaskingem a wallpaperem...Ale uvidime po nejake dobe
-
- Mírně pokročilý
Když je někdo idiot a má spuštěný iPod,Safari asi s deseti záložkama...na Spingboardu má asi 10stránek a při callu to už ram nevydržela a sama se pročistila.
iPhone 6 16GB Space Grey
-
- Mírně pokročilý
Nevím kolik z vás používá iPhone aniž by měli datový tarif. Já osobně jedu jen na wifi. Po nahození OS4 po spuštění zpráv vyskočí "Nelze aktivovat mobilní datovou síť" to je v pořádku, dřív tato hláška nebývala a trochu me prudi neustale klikani na ok...
Když v nastavení vypnu mobilní data tak mi vyskakuje "mobilní data jsou vypnutá, chcete-li číst..." takže zase vždy nutno odkliknout...
Máte podobnout zkušenost?
Je jediným řešením aktivovat si datový tarif?

Máte podobnout zkušenost?
Je jediným řešením aktivovat si datový tarif?

-
datový tarif k iPhonu je snad samozřejmnost 
dnes to stojí pár korum měsíčně, tak si to pořiď
80Kč studentskej od Vodafone
TommyS

dnes to stojí pár korum měsíčně, tak si to pořiď

80Kč studentskej od Vodafone

-
- Mírně pokročilý
Vím že je to "nutnost"
ale bohužel jsem u TMo a čekám až se vzpamatujou a nabídnou něco jako konkurence 

-
tak to přeji příjemné čekání, to co má konkurence to bude TM trvat ještě dlouho - viz. dostupnost 3G
přejdi k někomu jinému
přejdi k někomu jinému

-
- Moderator fóra
nove datove tarify slibuje tmobile uz pul roku 

-
Ale zase má 4G, což jen tak někdo nemá
Blbci... sorry...

Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
-
- Sponzor 2014
Skusali ste niekto synchronizovat poznamky s Gmailom ? ako vam to islo, vsetko ok ? Totiz mne to robi dost blbosti, skusam to akurat. Ked si dam poznamku v Notes do kolonky kde je moj Gmail, tak sa mi objavi v Gmail v Notes. Problem ale je,ze ked vyjdem z app do vsetky poznamky, a vratim sa k poznamkam na Gmail,tak tie poznamky na Gmail mi z iPhonu zmiznu, nerozumiem preco. A niesu nikde. Iba na maily.
Druha vec,na gmaily som si premenoval priecinok Notes na poznamky iPhone, a je tam len par poznamok, ostatne co robim, sa mi ukladaju znove v Notes. Ako keby sa to same vytvorilo znovu,pritom ja som chcel len premenovat samotne notes. Som fakt taky blby, alebo to nema gmail a apple uplne dotiahnute ?
Druha vec,na gmaily som si premenoval priecinok Notes na poznamky iPhone, a je tam len par poznamok, ostatne co robim, sa mi ukladaju znove v Notes. Ako keby sa to same vytvorilo znovu,pritom ja som chcel len premenovat samotne notes. Som fakt taky blby, alebo to nema gmail a apple uplne dotiahnute ?
MB Pro mid 2010 13" C2D 2.4 GHz, 8GB RAM
iPad Black Wifi, 3rd, 32GB
iPhone 5 white, 64GB
iPad Black Wifi, 3rd, 32GB
iPhone 5 white, 64GB
-
- Klub čistého iOS
Gmail by mal mať teraz nejaké výpadky tohto sync systému. Skús to znova niekedy dnes cez deň a malo by to už ísť.
-
- Senior uživatel
Tak nevim, po nainstalovani bez multi a pozadi, se docela dost cuka kdyz chci neco zapnout, ipod, kontakty, prolezani emailu atd. ze zalohy jsem neobnovoval, vse ciste nahrany. Resil to nekdo z vas ? dik
-
- Host
Já jsem celkem s v 4.0 spokojený, uvítal bych možnost vypnout multitasking. Po nějaké době se začně sekat aplikace Fotoaparát a musím uvolnit pamět ručně, pak jede bez problémů, předchozí verze to nikdy neudělala. Občas mi jeden program hlásí málo operační paměti, ale to dělal i před multitaskingem. Tedy multitasking vidím vzhledem k rychlosti 3GS jako zbytečný.
-
- iPhone guru
Tu nejde o rychlost spustania app, ale o to aby sa ti po zatvoreni a opatovnom otvoreni nespustala app nanovo, ale aby si pokracoval kde si skoncil. A teraz to tak funguje a je to super. Ja nemam s MT ziaden problem. Ked napriklad spustim hru we rule o ktorej viem ze je dost narocna na pamat, tak ked ju ukoncim, tak ju vypnem aj v MT. Tak isto skype... Co by som uvital by bola moznost v samotnej aplikacii mat moznost ukoncenia app tak, aby ani na pozadi nebezala...
-
- Host
Bohužel u řady aplikací to stejně nefunguje např. iGO navigace, ale řada dalších. Naopak bez multitaskingu fugovaly všechny předinstalované aplikace tak, že se otevřely tam, kde byly ukončeny. Tedy s multitaskingem to nemá nic společného, byla to jenom o tom, zda výrobce aplikace to správně naprogramoval.
OS 4 a baterie
Ahoj, zlepsila se nejak vydrz baterie s novym firmwarem? Ja mam stale 3
-
Re: OS 4 a baterie
Ano baterie je lepsi.
-
- iPhone guru
jackietran:
Si si isty? Ja by som to netvrdil... Mne to pride trochu horsie... Ale stale je to podla mna vyborne oproti nokiam co som mal. Tam stacilo chvilu wifi chvilu E a uz ked zmizla prva ciarka, netrvalo dlho a zmizli vsetky...
Si si isty? Ja by som to netvrdil... Mne to pride trochu horsie... Ale stale je to podla mna vyborne oproti nokiam co som mal. Tam stacilo chvilu wifi chvilu E a uz ked zmizla prva ciarka, netrvalo dlho a zmizli vsetky...
-
Ano ,jsem si s tim jisty.