iPhone 4 a O2 CZ - nedotovaný/ceny

Pravidla fóra
Vytvárajte len vlákna určené na informovanie o novinkách okolo Apple, iOS a podobne. Všetky ostatné témy, neaktuálne alebo vymyslené informácie či žiadosti o pomoc sem nepatria.
Odpovědět
Golf
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

iPhone 4 a O2 CZ - nedotovaný/ceny

Příspěvek od Golf »

Tak O2 přišel (alespoň u mě) s křížkem po funuse, ale ty ceny má stejně horší, než za kolik jsem pořídil u Vodafonu :? Právě přišlo mailem...

Vážený zákazníku,

gratulujeme vám, pokud již patříte mezi první majitele nového iPhone 4.
Pro ty z vás, kteří touží po novém iPhone 4, ale nechtějí se vázat smlouvou, máme skvělou zprávu. Od 1. 9. máte možnost pořídit si fenomenální smartphone bez jakéhokoliv závazku, a to za nedotovanou cenu 17295 Kč (včetně DPH). Pro naše současné a nové zákazníky jsme připravili cenové zvýhodnění podle výše minimálního měsíčního plnění, které uvádíme v tabulce. Počet iPhone 4 je limitovaný, proto neváhejte a navštivte nejbližší O2 Prodejnu co nejdříve.
Stávajícím zákazníkům nabízíme výměnu microSIM karty, nezbytnou pro funkčnost iPhone 4, zdarma.
Nedotované ceny *
iPhone 16 - 17 295 Kč
iPhone 32 - 20 395 Kč

Jinak výměna SIM za microSIM u O2 proběhla bezplatně a bez problému (za cca 10 minut fungovala, a i když jsem si od oka původní ostřihnul tak normálně fungovala, kdyby se mi ale jedna nejmenovaná banka, se kterou jsem skončil, nepodepsala blbě na GSM bankingu, tak bych s ní asi i vydržel fungovat dál a ani bych jí tím pádem nevyměňoval)
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...

iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021

Odpovědět