Synchronizace iTunes s Last.fm

Odpovědět
Alexandr

Příspěvek od Alexandr »

Už nějaký ten rok používám Last.fm a stal jsem se na něm závislý. Na Win 7 synchronizace fungovala (i když někdy podivně a někdy vůbec, ale většinou ano). Připojil jsem iPod/iPhone k počítači, ten se začal synchronizovat s iTunes, po chvíli vyskočilo okno Last.fm a nascrobbloval jsem skladby, co jsem poslechl od minulého syncu. Od doby, co jsem přešel na OS X se mi to ještě nepodařilo. Už mnohokrát jsem na fóru last.fm našel diskuzi o tomto problému, na řešení jsem zatím nenarazil. Zkusil jsem ScrobblePod, jehož funkčnost jsem ale buď úplně nepochopil, nebo prostě moc nefunguje.
Ví někdo z přítomných o způsobu, jakým scrobblovat poslechnutou hudbu z iPhonu na Last.fm při synchronizaci s Macem, nebo mi nezbývá nic jiného, než jailbreak a program Scrobbl/Scrobbled?

ls8
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od ls8 »

Taky jsem zavisly na last.fm. Bohuzel na Macu je last.fm peklo. Klient je katastrofa, uplne mi zlikvidoval iTunes ze jsem musel preinstalovat system. Od te doby kaslu na scrobblovani a prehravam jen z webu.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

toncek
Moderator fóra
Moderator fóra

Re: Synchronizace iTunes s Last.fm

Příspěvek od toncek »

Osobně mi to taky jednou funguje a jednou nefunguje, takže to neřeším. Ovšem klient na Macu funguje bez sebemenších problémů.
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)

Alexandr

Příspěvek od Alexandr »

Pokud poslouchám přímo na MacBooku, tak vše funguje tak, jak má. Jen když chci nascrobblovat hudbu, co jsem poslouchal na iPhone, ať dělám co dělám, nic...

toncek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od toncek »

Aplikace MyArtists od posledního updatu umožňuje Last.fm scrobbling - jako in-app Purchase (mám free verzi). U placené verze to možná bude v základu. Nezkoušel jsem ovšem, jak spolehlivě to funguje.
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)

Odpovědět