Ahoj, nemate / neznate nekdo RSS ctecku, ktera je do iPhone i do MACu, synchro mezi sebou, idealne skrze wifi? Skupiny, staci mi kratky perex i bez obrazku. Idealne mit i Vienna pro iPhone dekuji za pomoc
iWoz.cz - Apple svět v základech iPhone4 16Gb iPod nano 3rd gen. 8GB blue iPod Classic 160 GB Black iPad 2 64 GB wifi only MacBook Pro (unibody) 2,53 GHz 15,4", Mountain Lion 10. 8. MacBook Pro retina 15", 2,3 GHZ, 16 GB ram, 512 GB SSD (na ceste)
Na iPhonu čtu přes Reeder, na Macu NetNewsWire, oba programy se synchronizují přes Google Reader. Teď je nově betaverze Reederu i pro Mac OS X, plánuju ho vyzkoušet.
Edit: tak tomu říkám láska na první pohled. Mac OS X verze Reederu strčí do kapsy Viennu i NetNewsWire, už si hoví v Docku
oPicka: Push nemá, ale jde nastavit aktualizaci např každých 5 minut. Jinak Reeder používám na iPhone, na iPadu a rychle jsem si na něj zvykl i na Mac OS X
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 11.0
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Po několika letech jsem tento víkend přešel z Feedly na Inoreader a jsem více než spokojen. Používám na iOS, Win a Androidu a funguje skvěle. Je taky zdrama, ale oproti free verzi Feedly aktualizuje kanály okamžitě, jakmile jsou zveřejněné, je rychlejší v načítání a má více možností sdílení, OPML subscription (pozor neplést s OPML importem/exportem) atd. Feedly je proti tomu hodně ořezané. Tak kdo by chtěl vyzkoušet ...