Myslím si, že pro spoustu uživatelů by to bylo důležité a ocenili by českou lokalizaci. Třeba by to mohlo, alespon trochu pomoc.. Ještě by to chtělo oficiální zastoupení. Co si myslíte vy?
Hmm neviem ci tymto nieco dosiahnu... Slovensko a Cesko je pre Apple maly trh aby sa babarali s nejako SK/CZ nemyslis? Vsetky programy ci uz na Windowse alebo v OSX pouzivam v Anglictine takze mne je to jedno ci bude alebo nie. Urcite by to vsak pomohlo menej zdatnym ludom v tejto oblasti.
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0 iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2 Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
No mě o tu češtinu nejde, ale myslím si, že spousta lidí váhá zda jít OS X. Protože co si budem nalhávat lokalizace jaká je nyní je spíše pro zlost. Ale stejně bych používal Mac OS X v angličtině..
Osobně nevěřím, že to pomůže, ale podepsal jsem už z principu. Pro některé lidi je to opravdu podstatné a určitě je to jedna z věcí, která je odradí již na začátku, když zjistí, že to na ně nemluví česky..
Mě angličtina problémy nedělá, jsem na ni zvyklý. Uvědomte si však, že s počítači chtějí pracovat a bavit se i lidé středního věku nebo i starší, kteří angličtině nevládnou a je to pro ně nepřekonatelný problém.
Proto bych byl i za ně rád, kdyby s tím apple opravdu něco udělal. Na živě je článek, že petici zatím podepsalo cca 650 lidí.
souhlas, češtinu nepotřebuji, ale podepsal jsem proto, že je spousta lidí, kteří by ji potřebovali a využili. nevím jestli to pomůže, ale rozhodně je lepší aspoň něco udělat, nže jen hloupě tlachat, ne?;)
Naposledy upravil(a) kosmonaut dne pon čer 01, 2009 2:24 pm, celkem upraveno 1 x.
Ahoj, ozivujem tuto temu kedze mi dnes dosiel mail v ktorom je uvedene ze peticia za oficialnu lokalizaciu (sk, cz) nebola uplne uspesna a je otvorena nova peticia. kedze by ku dnesnemu dnu mohlo byt X viac pouzivatelov MAC OS mohlo by sa docielit aj viac hlasov ako v predoslej peticii tu je link kde sa peticia nachadza http://www.multiapple.com/petice.html. myslim ze partnerom je aj iphone.cz, macblog, jablickar...co by mohlo zarucovat doverihodnost tohto webu.
-> Apple iPhone 15PRO MAX, 256GB
-> Apple iPad 2018, 32GB, White
-> Apple iPod nano 6.g, 8GB
-> Apple Mac mini 09
-> Apple Tv 3.g
-> Apple Airpods
-> Apple watch 7.st gen,
-> iPhone 1.g, 3G, 4, 5, 5s, 6, 7, 11PRO,iPad 1g, 2g, iPod touch 4.g, Mac mini 06
problem bude pravdepodobne az neskor pri pokuse upgradnut to cez lokalizovany OS X, aspon podla toho, co pisu po webe ludia :-) ja tych 10 slov v anglictine znasam dobre :)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Také jsem se k petici přidal. Apple sice do české republiky nedodává, ale těší se i z prodeje u nás. (menšího, ale těší se) A proto chci pro všechny uživatele apple produktů stejné podmínky.
iPhone 4 16GB BlackO2 CZ iPhone 5s 32GB GoldO2 CZ Apple WATCH Sport MacBook Pro (Unibody) 15,4. Intel Core 2 Duo 2,53 GHz. 8 GB DDR3 SDRAM (1333MHz). OS X El Capitan 10.11.4 Beta Apple TV Magic Mouse Wirelles Keyboard
Já jsem taky podepsal. Sice mi angličtina vůbec nevadí, ale pokud bude Apple chtít časem prorazit plně do všech koutů světa, bude muset lokalizovat. Našim bych klidně doporučil Maca, ale oni prostě anglicky neumí a umět nebudou.
na osx 10.6.6 vysla pred par dny ale mel jsem predtim na 10.6.4 s cz lokalizaci s tady toho odkazu a kdyz udelal update tak cestina zustala spise by stalo zato pocestit i programy iLife, za to bych se primlouval
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky " Manual iPhone iPhone 5S 32GB SpaceGreyMacBook White 2010iPad Mini 16GB Black wifi