Konecne mam mac s M4 a tym padom som si mohol nainstalovat Tahoe a hned ma prekvapil tym, ze tam nie je LaunchPad.
Zatial mam appku AppGrid https://apps.apple.com/sk/app/appgrid-l ... 3585?mt=12
zda sa byt najblizsie originalu. Free verzia nacita vsetky appky (povedzme, ze vsetky, niektore nie) a mozete si ich usporiadat podobne ako v originali.
Cena je pomerne vysoka a neviem ci to kupim.
Davajte svoje tipy - ale len vyskusane, toto je tretia napodobenina, ktoru som skusal a niektore su strasne nepodarky.
Tahoe uz nema LaunchPad
- rony
- Klub čistého iOS

Tahoe uz nema LaunchPad
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
bedo.
- Senior uživatel

Re: Tahoe uz nema LaunchPad
Ono aj celé Tahoe je tak trochu nepodarok macOS, takže to sedí.
Osobne ostávam na Monterrey (MacBook Air) a Venture (Mac mini), kým to nedajú do poriadku. V podstate zažívam také déjà vu situácie po uvedení iOS 7...
- rony
- Klub čistého iOS

Re: Tahoe uz nema LaunchPad
Mne to moc takto neprekaza, ze by som nutne musel zostavat, zvysok je v pohode, nieco malo priniesla aj .1 verzia.
Rozhodnutia ako zrusit LaunchPad ma vyviedli z miery, nahrada je superfunkcna a zadarmo. Tu neviem, co davat do poriadku, nie je to chyba systemu, je to rozhodnutie jednu aplikaciu dat prec.
Nasiel som este jednu nahradu, ale tu uz som neskusal, zo screenov vyzera tiez skvele.
Rozhodnutia ako zrusit LaunchPad ma vyviedli z miery, nahrada je superfunkcna a zadarmo. Tu neviem, co davat do poriadku, nie je to chyba systemu, je to rozhodnutie jednu aplikaciu dat prec.
Nasiel som este jednu nahradu, ale tu uz som neskusal, zo screenov vyzera tiez skvele.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz