mac OS Catalina 10.15

Odpovědět
pablo666
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS
Příspěvky: 667
Registrován: pon pro 28, 2009 1:32 pm
Verze iOS: iOS 11
Jailbreak: ne
Bydliště: HC,Slovakia

mac OS Catalina 10.15

Příspěvek od pablo666 »

Aktualizacia macOS Catalina dostupna na stiahnutie cez Mac App Store.
iMac 21,5 (Late 2012) osx Mojave
iPhone 7 Black 256gb. O2 sk
iPhone SE Gold 128gb O2 sk
iPhone 5 black 64gb iOS 8.4 JB Taig
Macbook late 2007,13'3 White,3gb ram ,HDD 250gb,OS X LION
iPhone 4S White 32gb iOS 7.1.2 JB-Pangu 1.0.0
iPhone 3GS 16gb iOS 5.1.1 JB Jailbreakme.com

Tony1
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
Příspěvky: 3128
Registrován: sob črc 12, 2008 6:18 pm
Verze iOS: iOS 11
Jailbreak: ne
Bydliště: Jihomoravák

Re: mac OS Catalina 10.15

Příspěvek od Tony1 »

Nějak tomu nerozumím OS Catalina nainstalována, .Mac Pro mi hlásí aktualizace nainstalována no a iTunes mám ve stejném vzhledu a funkci jako v předchozím OS. :) zkoušel někdo připojení iP která by mělo probíhat ve Finderu?
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone

iTukan
Moderator fóra
Moderator fóra
Příspěvky: 3019
Registrován: sob úno 07, 2009 5:54 pm
Verze iOS: iOS 13
Jailbreak: ne
Bydliště: Židlochovice

Re: mac OS Catalina 10.15

Příspěvek od iTukan »

Ano, připojil jsem iPhone a našel jsem ho ve Finder, kde jsem si udělal zálohy.
 MBPR 16"  iPhone 11 Pro  iPad Pro 11"  iPad Mini 2 4G  ATV 4K  AW4 

Tony1
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
Příspěvky: 3128
Registrován: sob črc 12, 2008 6:18 pm
Verze iOS: iOS 11
Jailbreak: ne
Bydliště: Jihomoravák

Re: mac OS Catalina 10.15

Příspěvek od Tony1 »

Tak v tom případě mám někde chybu Catalina se mi nemohla nainstalovat no musím večer na to mrknout. Zkoušel někdo DFU, jak se projevuje nebo jak vyberu iOS co chci nahrát.
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone

siana
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 269
Registrován: pát led 04, 2008 10:34 pm
Verze iOS: iOS 13
Jailbreak: ne
Bydliště: Pha

Re: mac OS Catalina 10.15

Příspěvek od siana »

Zdravím, mám následující problém. Po aktualizaci MacBooku na OS Catalina mi přestalo fungovat vzdálené připojení do práce přes Cisco AnyConnect s tím, že je potřeba aktualizovat software Cisco AC. Bohužel aktualizaci jsem nikde nenašla. Jiní VPN klienti jsou hodně zpoplatnění a stejně ani nevím, jestli by to fungovalo. Poradí mi někdo z vás, prosím, jak se z MacBooku při pojím na vzdálenou plochu mého pracovního PC? Děkuji.
iPhone X - 64 GB Silver; Vodafone; & AirPods ;-)
New iPad 2018 - 128 GB Cellular Silver; T-Mobile; Apple Pencil
MacBook Air 13" - 256 GB SSD (early 2015), macOS Catalina 10.15.5

mike-biker
Moderator fóra
Moderator fóra
Příspěvky: 3356
Registrován: ned říj 09, 2011 12:39 pm
Verze iOS: iOS 13
Jailbreak: ne
Bydliště: Jesenice
Kontaktovat uživatele:

Re: mac OS Catalina 10.15

Příspěvek od mike-biker »

Je možné, že tato aplikace je 32bit, kdežto MacOS Catalina podporuje už jen 64bit aplikace. Co vzdálená plocha přes Microsoft?
https://apps.apple.com/us/app/microsoft-remote-desktop-10/id1295203466?mt=12
iPhone 11 Pro Max Space Grey
iPhone 7 32GB RED as reserve
MacBook Pro Retina 15" Mid 2014, i7 4x2,5GHz 16GB RAM 256GB SSD + 256GB Jet Drive.

siana
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 269
Registrován: pát led 04, 2008 10:34 pm
Verze iOS: iOS 13
Jailbreak: ne
Bydliště: Pha

Re: mac OS Catalina 10.15

Příspěvek od siana »

Ano, zatím to šlo pouze přes Cisco AC, která je 32-bitová a následně přes Microsoft Remote Desktop. Tak mi to aspoň doporučili naši hoši z oddělení IT. Jiná cesta pro mě asi neexistuje...
iPhone X - 64 GB Silver; Vodafone; & AirPods ;-)
New iPad 2018 - 128 GB Cellular Silver; T-Mobile; Apple Pencil
MacBook Air 13" - 256 GB SSD (early 2015), macOS Catalina 10.15.5

Saddako
iPhone guru
iPhone guru
Příspěvky: 1098
Registrován: stř čer 18, 2008 8:08 pm
Verze iOS: iOS 12
Jailbreak: ne
Bydliště: Krajina za zrcadlem

Re: mac OS Catalina 10.15

Příspěvek od Saddako »

Možná zkusit Tunnelblick, ale nevím zda není tak 32bit. https://tunnelblick.net
Motto: Udělat cokoli blbuvzdorným je zhola nemožné, neboť blbci jsou ohromně vynalézaví

iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - TM - 13.3
iMac 27" 3.0GHz/8GB/256GB SSD (2019) CTO - 10.15.3
Macbook 12" 1.2GHz/8GB/256GB (2017) - 10.15.3

iTukan
Moderator fóra
Moderator fóra
Příspěvky: 3019
Registrován: sob úno 07, 2009 5:54 pm
Verze iOS: iOS 13
Jailbreak: ne
Bydliště: Židlochovice

Re: mac OS Catalina 10.15

Příspěvek od iTukan »

siana píše:Ano, zatím to šlo pouze přes Cisco AC, která je 32-bitová a následně přes Microsoft Remote Desktop. Tak mi to aspoň doporučili naši hoši z oddělení IT. Jiná cesta pro mě asi neexistuje...

Stejně jsem to měl v práci i já. Cisco tyto klienty běžně nezveřejňuje, ale pokud v práci máte CiscoVPN jistě mají i potřebné klienty. Jiným klientem se na Cisco nepřipojíš. Tedy naléhej na své IT oddělení, ať ti dodají 64bitového klienta pro MAC. Mám 4.8.00175 a ta na posledním macOS funguje.
 MBPR 16"  iPhone 11 Pro  iPad Pro 11"  iPad Mini 2 4G  ATV 4K  AW4 

siana
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 269
Registrován: pát led 04, 2008 10:34 pm
Verze iOS: iOS 13
Jailbreak: ne
Bydliště: Pha

Re: mac OS Catalina 10.15

Příspěvek od siana »

Jo jo, děkuji, přes den se tak stalo a domů jsem si vezla tu 64-bitovou verzi na flešce. Už vše zase funguje jako předtím. Akorát jsem musela povolit komunikaci ve firewallu, ale to byla maličkost. A díky za cenné rady i názory.
iPhone X - 64 GB Silver; Vodafone; & AirPods ;-)
New iPad 2018 - 128 GB Cellular Silver; T-Mobile; Apple Pencil
MacBook Air 13" - 256 GB SSD (early 2015), macOS Catalina 10.15.5

lukas001x
Host
Host
Příspěvky: 106
Registrován: pon pro 16, 2013 9:55 am
Verze iOS: iOS 11
Jailbreak: ne

Re: mac OS Catalina 10.15

Příspěvek od lukas001x »

Jak to teď vypadá s OS Catalina? Nějaké vážně problémy? Pořád jsem ještě nepřešel...

honza.mac
iPhone expert
iPhone expert
Příspěvky: 205
Registrován: čtv bře 22, 2018 4:16 pm
Verze iOS: iOS 11
Jailbreak: ne

Re: mac OS Catalina 10.15

Příspěvek od honza.mac »

Kdo chce provozovat jakýkoli Cisco VPN protokol na macOS bez Cisco klienta může využít Shimo VPN.
Honza.Mac
iPhone 11 128GB
iPad Air 2 64 GB
15" MBPro Retina (mid 2012)/16GB/1TB SSD OWC
TB Extern. HDD Transcend StoreJet 500, 256GB
USB 3.0 Extern. HDD LaCie Porsche design 1 TB
Synology NAS DS-218, DS-216play 8TB WD Red

Odpovědět