Ano je to tak OSX Lion build 11A444d má plnou podporu češtiny včera jsem updatoval a nestačil se divit,že macbook mluví česky i když update měl skoro 1.2G,ale stojí to za to
iPhone 5s 64Gb Silver/Gold fw iOS 7.0.4 iPhone 5 32Gb White fw iOS 7.0.4 iPad Air 128Gb3G Black fw iOS 7.0.4 MacBook black 2,4 Mhz 4 GB RAM 500GB HDD OSX Lion 10.7. Pokud něco nevíš zkus nejdřív hledat tady[/size]
zdroj: [url=http://www.[BULVAR: odkazujte na jiné zdroje].eu/2011/04/30/mac-os-x-10-7-lion-je-oficialne-cesky-videofoto/][LSA] Mac OS X 10.7 Lion je oficiálně Česky ? video+foto![/url]
Jsem rád, ale jen proto, že to možná malinko pomůže ke zvýšení prodejů maců v ČR. Čím větší komunita, tím pro nás "mekaře" lépe. Osobně ale zůstanu u angličtiny, jak os, tak software mi tak přijde přirozenější.
Mi angličtina taky nevadí - naopak - líbí se mi. Filmy i seriály si pouštím výhradně bez dabingu a podle nálady s českými nebo anglickými titulky. Systém mi ale přijde přirozenější v rodném jazyce, nevím proč. Hlavně jsem rád ze stejného důvodu jako ty - rozšíření mezi další uživatele.
koldaci píše:to:makovice musíš nainstalovat 1A419 DP2 a následně update pomocí software update na 11A430e a pak software update na konečnou 1A444d s češtinou
Diky ... presne tak jsem to i udelal Jenom po updatu na 11A419 DP2 nesla sit ... a to jeste dost divne (Chrome=OK,Safari+iMail+Soft.Update=Failed ) ... nicmene smazani /Library/System..../preferences.plist pomohlo Pak uz vse ok.
1/ Zacnes nahore v menu "jablicko" 2/ System preferences 3/ Language and text 4/ dej upravit seznam a nech tam jenom "cestina" a "anglictina" 5/ pretahni mysi "cestinu" nahoru
Děkuji...v podstatě šel jsem touto cestou, avšak pak jsem zapomněl restart počítače, což jsem teď udělal a vše už maká:-) Jenom ještě pravopis češtiny, ten lze také skrze preference nebo je nutné stáhnout češtinu do slovníku? Děkuji.
edit:A dobrý, už to mám...ten restart je důležitý i zde:-) Díky za ochotu.