Time machine
-
- Starý pes fóra :)
Time machine
prosím vás do tejto chvíle som cez TM len zálohoval avšak dnes mi prišiel nový mac a potrebuejm tam nahodiť zálohu zo staršieho a neviem ako na to .
Mohol by som skúsiť experimentovať ale mám tam moc cenné data a ich stráta by ma vyšla draho .
Takže otázka AKO ?
Mohol by som skúsiť experimentovať ale mám tam moc cenné data a ich stráta by ma vyšla draho .
Takže otázka AKO ?
Naposledy upravil(a) ygy dne pát dub 16, 2010 9:59 pm, celkem upraveno 1 x.
-
Re: Time mashine
Nechápu, co ti není jasné? Připoj disk se zálohou a překopíruj požadovaná data do nového Maca.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- Mírně pokročilý
je to jednoduché - spustíš normálně instalaci a systém se tě v určitou chvíly sám zeptá jestli chceš přenést nastavení ze zálohy TM.. podrobný obrázkový návod je zde: http://superapple.cz/2009/09/jak-nainst ... e-machine/
v bodě 13. můžeš zvolit obnovení ze zálohy volbou: From a Time Machine Backup - tím si to zkrátíš a systém se nainstaluje tak, jak jsi jej měl v poslední záloze Time Machine - chceš li to mít s možností volby podrobným nastavením ( po instalaci si zvolit co se má ze zálohy TM přenést) udělej celou instalaci podle návodu.
v bodě 13. můžeš zvolit obnovení ze zálohy volbou: From a Time Machine Backup - tím si to zkrátíš a systém se nainstaluje tak, jak jsi jej měl v poslední záloze Time Machine - chceš li to mít s možností volby podrobným nastavením ( po instalaci si zvolit co se má ze zálohy TM přenést) udělej celou instalaci podle návodu.
Naposledy upravil(a) bohem dne pát dub 16, 2010 6:29 pm, celkem upraveno 1 x.
-
tak to nefunguje
ale už som našiel . robí sa to cez migration assistant

ale už som našiel . robí sa to cez migration assistant

-
- Mírně pokročilý
jj.. ten návod je pro celou novou instalaci, kterou se stejně dostaneš k migration assistant - když už máš nainstalováno - stačí rovnou spustit migration assistant..
( no vidíš než jsem ti dal link stihnul jsi to na to najít sám už to máš hotový .-) ..
( no vidíš než jsem ti dal link stihnul jsi to na to najít sám už to máš hotový .-) ..
-
práve sa to dorobilo ale ako sledujem tak to neprehodilo hudbu a ani video
je ešte nejaká šanca ako do dostať naspať ?

je ešte nejaká šanca ako do dostať naspať ?
-
Preco si to neurobil tak ako pise ls8???
dodo

dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
-
vypíše to hlášku .. (pr keď chcem presunúť aperture do aplications) .. "you can't open the application Aperture because it is in a Time Machine backup..
Naposledy upravil(a) ygy dne pát dub 16, 2010 9:59 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- iPhone expert
prosim te, neni to Time Mashine ale Time MaCHine...
sry, ale uplne me to bije do oci...
sry, ale uplne me to bije do oci...
Posilene dlouhe dobe zpet u iPhonu - iP5 16GB White, odblok s R-SIM 8+
Macbook Pro 13'' 2.26 GHz
Macbook Pro 13'' 2.26 GHz
-
Re: Time machine
Ty se snazis Aperture spustit primo z TimeMachine. Nejdriv ji musis presunout ze zalohy do aktualniho systemu. Pripadne, neudelal jsi nahodou v /Applications jenom alias smerujici na zalozni disk? To co ti to hlasi by tomu odpovidalo.
Nektere aplikace nejde kopirovat, museji se instalovat. Aperture nemam, takze u teto aplikace ti neporadim. Pokud ji mas ovsem koupenou (coz doufam!), tak aplikaci radsi nainstaluj z originalniho instalacniho media. Ze zalozniho disku obnov prekopirovanim jen data, hudbu, filmy, fotky, pripadne nejake konfigurace atd. Aplikace ale radsi instaluj z instalacnich medii nebo DMG obrazu.
Nektere aplikace nejde kopirovat, museji se instalovat. Aperture nemam, takze u teto aplikace ti neporadim. Pokud ji mas ovsem koupenou (coz doufam!), tak aplikaci radsi nainstaluj z originalniho instalacniho media. Ze zalozniho disku obnov prekopirovanim jen data, hudbu, filmy, fotky, pripadne nejake konfigurace atd. Aplikace ale radsi instaluj z instalacnich medii nebo DMG obrazu.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
Re: Time machine
is8 samozrejme že to mám kúpené
ale takým štýlom že som platil cez paypal a následne mi prošlo na mail sn .
ale aplikácie sa mi podarilo nahodiť cez migratin assistant. a všetky už idú ale nepodarilo sa minahodiť hudbu ani foto ..

ale aplikácie sa mi podarilo nahodiť cez migratin assistant. a všetky už idú ale nepodarilo sa minahodiť hudbu ani foto ..