Koukal jsem na toho prodejce pamětí na ebay co jsi tady uváděl.
Momentálně, pokud jsem se dobře díval má v nabídce
tyto paměťi, kde uvádí kompatibilitu s MB, MBP. To asi nejsou ty samé co máš ty, že?
Na ebay jsem našel mnoho prodejců, kteří nabízejí RAM pro nové macbooky a zaručují 100% kompatibilitu. Namátkou:
4 GB RAM - 59.99USD4 GB RAM - 62 USD4 GB RAM - 64.99 USDTohle je od jiného prodejce, taky s velice pozitivním feedbackem. Jen nevím proč má každá jinou cenu.
Co si o nich myslíš? Budou dobré. Neuvádí tam časování těch pamětí..I když ani nevím, po jakých se v případě MBP dívat..
Jo taky dá se někde na ebay koupit ta sada šroubováků nebo aspoň jeden pomocí, kterého bych odšrouboval ten zadní kryt. Já doma takový nemám
Ještě druhá věc. Našel jsem ve specifikaci na apple.cz, že MBP má Kombinovaný optický digitální audiovýstup/linkový audiovýstup (minikonektor). Znamená to, že jeho prostřednictvím jsem k němu schopen připojit třeba 5.1 sestavu pomocí nějakého speciálního kabelu?

Právě, že žiju v přesvědčení, že bych k tomu potřeboval nějakou externí zvukovou kartu. Buď přes USB nebo nevím jestli existuje i jako expresscard
Zatím jsem k němu připojil vždy pouze přední reproduktory pomocí sluchátkového výstupu což není úplně ono..