Výběr dokovací stanice pro Mac

Odpovědět
Mello
Host
Host

Příspěvek od Mello »

Zdravím, dokázal by mi prosím někdo poradit dokovací stanici pro Mac přes USB-C? Potřeboval bych tam mít klasické USB a HDMI výstup na monitor. Děkuji.

mirmo80
iPhonefil
iPhonefil

Re: Výběr dokovací stanice pro Mac

Příspěvek od mirmo80 »

Starsie vlakno, ale vyuzijem, pretoze mam presne tu istu otazku. Aky dock, alebo redukciu, by ste mi, prosim, odporucili? Potrebujem z usb-c na lan, usb, potesi pamatova karta, hdmi nemusi.
Strasne vela hladam a citam, ale pri kazdej natrafim na nejake negativa. Napr. rusi wifi, zahrieva sa, po case nefunguju pripojene usb zariadenia... Zaujimalo by ma s akymi ste vy spokojni, ak pouzivate.
Dakujem
m
iPhony, iPady, AirPods, AW, ATV 4K (1. gen), MacBook Air (M1, 2020), AirTag. SW väčšinou aktuálny.

iTukan
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od iTukan »

Asi záleží také na tom, jakou máš představu o velikosti, ceně, atd. Já si pořídil https://www.caldigit.com/ts3-plus/ a spokojenost. Chtěl jsem dostatečně výkonný pro 16” MBP.
 MBPR 16"  iPhone 11 Pro  iPad Pro 11"  iPad Mini 2 4G  ATV 4K  Withings SmarScan

mirmo80
iPhonefil
iPhonefil

Příspěvek od mirmo80 »

Tak ta uz je asi riadne profi :). Vzhladom na moje potreby, pozeram po niecom takom

https://www.alza.sk/i-tec-usb-c-metal-n ... 527622.htm

V podstate pre nu som aj najviac rozhodnuty, no ci nahodou nemate niekto nejaky lepsi tip. V tejto cene plus/minus :)
iPhony, iPady, AirPods, AW, ATV 4K (1. gen), MacBook Air (M1, 2020), AirTag. SW väčšinou aktuálny.

honza.mac
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od honza.mac »

Jjj, mám iTec Thunderdock2 a slouží pěkně s mými 15” MBPro s Thunderbolt 2.
Takže pokud neprofi dokovací stanici tak iTec. Belkin a OWC taky dělá dokovací stanice, nevím jak pro TB3 ale pro TB2 je dělali. Uvažoval jsem o OWC ale cena iTec rozhodla. OWC je už profi.
Honza.Mac
iPhone 11 128GB
iPad Air 2 64 GB
15" MBPro Retina (mid 2012)/16GB/1TB SSD OWC
TB Extern. HDD Transcend StoreJet 500, 256GB
USB 3.0 Extern. HDD LaCie Porsche design 1 TB
Synology NAS DS-218, DS-216play 8TB WD Red

mirmo80
iPhonefil
iPhonefil

Příspěvek od mirmo80 »

Super, odpoved potesila :)
Dakujem

mirmo80
iPhonefil
iPhonefil

Příspěvek od mirmo80 »

Skusam teda tu vyysie postovanu dokovaciu stanicu a zda sa vsetko je ok.
Nerozumiem ale tomu PD. Mal som za to, ze tento usb-c VYSTUP, okrem ineho, dokaze aj nabijat pripojene zariadenie. Ale ked som ju rozbalil, tak v navode je obrazok, ako je do dohto konektora prvedeny zdroj napajania. Cize ako to, prosim, funguje? Je to obojsmerne? Tj. ked je stanica pripojena k macu, mac ku zdroju, tak PD je vystup a aj nabija? A ked do PD zapojim zdroj a stanicu do macu, tak napajam macbook? Nemam odvahu to takto zapojit.
Dakujem

Lipon
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Lipon »

Do PD portu na docku připojíš podle návodu napájecí zdroj co máš k Macbooku a kablík docku připojíš do Macbooku - nabíjíš a máš porty Macbooku a docku dostupné pro další zařízení, ať už vstupní neboť výstupní.

mirmo80
iPhonefil
iPhonefil

Příspěvek od mirmo80 »

Super, ďakujem.

Odpovědět