Macbook Air - problem pri napajani
-
- Mírně pokročilý
Macbook Air - problem pri napajani
Zdravim,
mam novy macbook air a mam s nim nasledujuci problem :
pri nabijani cez adapter pocujem v sluchatkach brnenie, ak sa notebooku dotykam tak prestane (predpokladam nieco s tienenim) ale navyse ak je zapojeny cez adapter tak citim pri jemnom prechadzani pstu po hlinikovom tele taktiez slabe brnenie...
je to v poriadku? pripadne neohrozuje to nejako funkcnost macbooku? baterku?
mam novy macbook air a mam s nim nasledujuci problem :
pri nabijani cez adapter pocujem v sluchatkach brnenie, ak sa notebooku dotykam tak prestane (predpokladam nieco s tienenim) ale navyse ak je zapojeny cez adapter tak citim pri jemnom prechadzani pstu po hlinikovom tele taktiez slabe brnenie...
je to v poriadku? pripadne neohrozuje to nejako funkcnost macbooku? baterku?

-
- Klub čistého iOS
Re: Macbook Air - problem pri napajani
Toto sa stava. Mam par znamych, ktorych macbook "kopal".
Pomoze reklamacia.
Pomoze reklamacia.
iPhone 11Pro Silver 64GB, Telekom SK, bez JB
WATCH 44mm oceľové, Series 4, GPS+LTE
iPad mini 5, 64GB, wifi, SG
MBPro 13" 2018, i5, 16GB, 1TB SSD, Space Grey
-
- Mírně pokročilý
mala by to byt chyba len adapteru ci celeho macbooku? ak nie je zapojeny do siete tak sa to nedeje...
a vyreklamuju mi to? nie je to len nejaka "malickost"?
a vyreklamuju mi to? nie je to len nejaka "malickost"?

-
- Klub čistého iOS
To musis skusit.
Ja mam tiez problem s novym airom - je krivy. Ked sa otvori - tak sa ten hlinik jemne skruti a jedna nozicka je o 0,5mm vo vzduchu. Na rovnom podklade to potom poskakuje. Ak je zavrety, vsetko je ok.
Ja mam tiez problem s novym airom - je krivy. Ked sa otvori - tak sa ten hlinik jemne skruti a jedna nozicka je o 0,5mm vo vzduchu. Na rovnom podklade to potom poskakuje. Ak je zavrety, vsetko je ok.
iPhone 11Pro Silver 64GB, Telekom SK, bez JB
-
- Mírně pokročilý
skusim im tam napisat mail... napisal by som aj apple podpory ale neviem ako to nazvat po anglicky 
kazdopadne mam macbook tyzden a ani baterka sa mi nezda ,ze by vydrzala tych 5hod...aspon mi to nepise ani v pripade 100% baterky zostavajucu vydrz 5hod... pritom som zatial maximalne tak cez safari pozeral web (wifi), neviem ci to mohlo ovplyvnit vyssie menovane
ma/mal tu niekto podobny problem?

kazdopadne mam macbook tyzden a ani baterka sa mi nezda ,ze by vydrzala tych 5hod...aspon mi to nepise ani v pripade 100% baterky zostavajucu vydrz 5hod... pritom som zatial maximalne tak cez safari pozeral web (wifi), neviem ci to mohlo ovplyvnit vyssie menovane
ma/mal tu niekto podobny problem?

-
- Moderator fóra
S tím brnením, robí mi to keď som na adaptéry ktorý nemá uzemnenie, keď tam je ten druhý dlhší tak je všetko ok
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Magic Mouse
iPhone 5
-
- Mírně pokročilý
aj som predpokladal ,ze vtedy je to vsetko OK kedze ten ma uzemnenie...kazdopadne mi vadi ,ze je to naozaj aj v sluchatkach tpocut...take slabsie brumenie
kazdopadne nechce sa mi prenasat nabijacka aj s tou dlhsou castou ak niekam idem...cize nemal by byt ziadny problem keby to napajam bez toho?
kazdopadne nechce sa mi prenasat nabijacka aj s tou dlhsou castou ak niekam idem...cize nemal by byt ziadny problem keby to napajam bez toho?

-
- Moderator fóra
Problém by nemal byť, asi pol roka som ho tak nabíjal kým som to zistil, tiež mi to vadilo. A teraz mám doma na pevno ten kábel a krátku koncovku na cestovanie
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Magic Mouse
iPhone 5
-
- Mírně pokročilý
s tym pridavnym kablom je to bez problemu...aj zvuk je ok, dik

-
- Host
Zdravim,
mam novy MacBook a citim že ked ho mam v nabijačke tak mi ten prud prebija na kostru, citim take vlnenie. Čital som ze je to celkom normalne no mne to robi aj pri pouziti kablu s uzemnovacim kolikom. Mne osobne to ako nevadi velmi lebo to nieje az take strasne (s pouzitim toho dvojkolika je to omnoho silnejsie brnenie), len či to nevadi macbooku. Dakujem
mam novy MacBook a citim že ked ho mam v nabijačke tak mi ten prud prebija na kostru, citim take vlnenie. Čital som ze je to celkom normalne no mne to robi aj pri pouziti kablu s uzemnovacim kolikom. Mne osobne to ako nevadi velmi lebo to nieje az take strasne (s pouzitim toho dvojkolika je to omnoho silnejsie brnenie), len či to nevadi macbooku. Dakujem