Čištění iMacu
-
- Host
Čištění iMacu
Chtěl jsem se zeptat, jestli už někdo čistil iMac zevnitř, zda je to vůbec potřeba. Když otevřu mladýho PC za tři měsíce, je to na větrákách pěknej humus. Jestli s tím jít do servisu a kolik asi peněz, nebo to udělat svépomocí, což se mi moc nechce, ale třeba to není nic složitého dle návodu z iStyle. Díky za info
-
- Starý pes fóra :)
Re: Čištění iMacu
každý počítać by sa mal čistiť aspoň raz za 1,5 roka. V prípde iMacu by som to asi nechal na servis ..
-
- Host
To právě vím, jde mi o to, jestli to někdo dělal doma sám. Normální PC je pohoda, z tohodle mám trochu lepáka, nevím na co si dávat pozor.
-
- Starý pes fóra :)
sice se nejedna o imac ale mam zkusenost s mac mini
po roce pouzivani jako pracovni pc jsem si rekl ze jej rozdelam a vycistim.. kdyz jsem jej otevrel byl jsem az mile prekvapen ze na vetracku a cipech a pod.. nebyl zadny prach!!! mozna nejaka hodne slaba vsrtva to je logicke ale zadne takove to klasicke PC kde za pul roku mate prachu ze z nej muzete udelat kouli jako ze snehu
tak jsem jej jenom ofoukl pusou a jelo se dal
tak doufam ze nejak podobne to bude i s imacem ktery mam ted 
po roce pouzivani jako pracovni pc jsem si rekl ze jej rozdelam a vycistim.. kdyz jsem jej otevrel byl jsem az mile prekvapen ze na vetracku a cipech a pod.. nebyl zadny prach!!! mozna nejaka hodne slaba vsrtva to je logicke ale zadne takove to klasicke PC kde za pul roku mate prachu ze z nej muzete udelat kouli jako ze snehu

Macbook pro
iPhone 5S 16GB White iOS 9
iPhone 5S 16GB White iOS 9
-
- Host
¨Tak se na to vyprdnu a nechám se za pár let překvapit
Myslim, ze jedine co se u iMacu da zaprasit je otvor (pravdepodobne na ventilator) za "nohou", nad napajenim. A take trosku repracky zezdola (nepouzivam, a tak je moc neresim). Ten otvor tak jednou za pul roku vezmu vysavacem a myslim, ze to pro iMac bohate staci.