To bol moj prvy kontakt. K nemu obrovsku CB obrazovku, pouzival sa na DTP.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Júúú, to byl můj první mac! Přitáhl jsem si jej v roce 1991 z Německa za tehdejších cca 60000,-! U nás za něj chtěli o 20 víc! Sice jsem se musel k pochopení OS začít učit německy, ale časem jsem od kamarádů splašil i anglický systém!
Systém 7 byl úplná bomba - kam se hrabe SL! QXP, AI a AP se vešli na JEDNU 1.4 disketu a stačilo skopírovat na 40 MB HD a fungovalo vše jak má! Bohužel všechen softík (hlavně ty úžasné hry) skončily s poslední disketovou mechanikou v popelnici... ale existují určitě dodnes na webu nadšenci, co jim volných cca 2 MB ram bohatě stačí (2 má speedy OS)!
Osobně teda nic takového nemám. Ale ve škole jeden učitel na praxe má originální Macintosh z roku 84. Že ho prý známý chtěl vyhodit a tak si ho vzal. Musím se ho na to poptat, jestli funguje atd Takovej stroj má asi nevyčíslitelnou sběratelskou cenu že?
iPad Mini |HTC One X 4.1 |iPhone 3Gs 16Gb | iPhone 3G 8Gb iPod Shuffle 2gen. 1GB modrý X-Box 360Jasper 120Gb HDD
Zkus inzerci na mujmacu nebo aukro. Zrovna před týdnem jsem v Annonci zahlédl inzerát, ve kterém nějaké grafické studio nabízelo několik starých Maců za odvoz.
Koukal jsem do sběru a našel jsem jen první stranu těch novin. Bylo to v Annonci (reality/práce) 20. ročník, 33. týden, vydání č. 3417, 10. srpna 2009. Šlo o nějakou firmu z Prahy (Žižkov?).