Spokojenost s iPhonem

vše co vás napadne
Odpovědět

Jak jste spokojeni s iPhonem

Lituju, že jsem ho koupil.
1
2%
Spokojený, lepší mobil jsem ještě neměl.
33
75%
Tak napůl některé funkce jsou skvělé ale něktéré důležité chybí.
10
23%

Celkem hlasů: 44

alexxx
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Spokojenost s iPhonem

Příspěvek od alexxx »

Tak mě napadlo založit diskuzi jak jste spokoni s iPhonem? Co za mobil jste měli předem a litujete nebo ne změnu.

:arrow: Já předtím měl SE W710i ale iPhona si nemůžu vynachválit - hlavně ten dislpaj a desing jsou super jediný co mě štve je že nejde přes BT nic poslat a copy a paste by se hodilo. Jinak alespon pro mě dokonalý telefon. No a ještě ta diakritika při psaní ale snad se někdo dá do tý klavesnice
Naposledy upravil(a) alexxx dne pon lis 12, 2007 8:34 pm, celkem upraveno 1 x.

j.v.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od j.v. »

Siemens A55 - těžko si můžu stěžovat (jen baterka mi teď nevydrží týden ale jen den nebo dva, protože iPhone používám celkem pravidelně k browsení, přehrávání hudby, a čtení knih - což ovšem se Siemensem nebylo možné)

http://www.mobile-review.com/review/ima ... 5/pic1.jpg :D
...gone with the wind...

admin
Administrator
Administrator

Příspěvek od admin »

j.v. píše:Siemens A55 - těžko si můžu stěžovat (jen baterka mi teď nevydrží týden ale jen den nebo dva, protože iPhone používám celkem pravidelně k browsení, přehrávání hudby, a čtení knih - což ovšem se Siemensem nebylo možné)

http://www.mobile-review.com/review/ima ... 5/pic1.jpg :D

Docela dobrý skok v technologii :lol: Siemens A55 -> iPhone

Julek
Administrator
Administrator

iPhone

Příspěvek od Julek »

Mno já prodal N95 a koupil iPhone a nebyla to chyba.

jakubroz

iphone

Příspěvek od jakubroz »

hm, já se byl dneska ptát kolik mi dají za N 6680 a řekli mi 2500.
Což teda na iphone není. Čekal jsem aspon 4000, potom by se o iphone dalo uvažovat.

frolish
Host
Host

Re: iphone

Příspěvek od frolish »

jakubroz píše:hm, já se byl dneska ptát kolik mi dají za N 6680 a řekli mi 2500.
Což teda na iphone není. Čekal jsem aspon 4000, potom by se o iphone dalo uvažovat.

Známý chtěl také prodat Nokii N95 a koupit iPhone ale řekli u že za tu nokii mu daji 9000,- tak se na to vysral a do dnešního dne na tu nokii nadává

alexxx
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od alexxx »

N95 je hrozný telefon - hlavně co se týče rychlosti a výdrže baterky.
Jinak i po několika týdnech mě ještě iPhone neomrzel což je zvláštní většina mobilu co jsem měl předtím jsem měl dost už po pár dnech.

Braque

perfektna volba pre Internet zavislakov

Příspěvek od Braque »

Ja som mal trochu specificke poziadavky- posledne 2 roky pouzivam mobil viac na surfovanie (Opera mini) ako na telefonovanie. Poslednych niekolko mesiacov som skusal viacero alternativ- PDA s GSM, smartphone ale po iPhone uz nebolo co riesit.

Co mi vadi je brutal spotreba dat pri mobilnom pripojeni- zatial som na 10MB pausali od TMO (okrem DSL/wifi doma) a zufalo nestaci.. 700SKK za neobmedzeny sa mi zatial nechce dat..aj ked ten cas nie je daleko ;-)

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Re: perfektna volba pre Internet zavislakov

Příspěvek od rony »

co najskor by mali zacat vznikat rozne blokovace obsahu pre safari.

prinajhorsom dovtedy sa budu musiet pouzivat rozne webove filtre stranok, ktore ich velkost stiahnu.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

Odpovědět