ČS klávesnice

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar j.v. | úte led 29, 2008 6:29 pm

Jo tyhle stringy... Vzhledem k tomu že potřebuju pouze cz klávesnici tak jsem to nechal takhle, ale klidně můžu udělat ještě jeden přeložený .plist

(co se layoutu týče, hezčí verze bude až si vzpomenu kterým fontem jsem to tehdy psal :) )
iPhone 8GB gen1 | Nějaké ty Androidy | BB Passport
MacBook Pro 13" | 10.10 | SSD
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 487
Registrován:
pát říj 12, 2007 12:01 pm

Uživatelský avatar ert | úte led 29, 2008 6:34 pm

a nestačilo by vzít ty starý obrázky bez plistu a dát do novýho?
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 198
Registrován:
úte říj 16, 2007 1:41 am
Bydliště: Havlíčkův Brod

Uživatelský avatar j.v. | úte led 29, 2008 6:47 pm

Vzhledem k tomu že tady na iPhonu si zrovna nemůžu porovnat kolik tlačítek mají obě verze a jak jsou rozestavená, tak momentálně nevím...
iPhone 8GB gen1 | Nějaké ty Androidy | BB Passport
MacBook Pro 13" | 10.10 | SSD
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 487
Registrován:
pát říj 12, 2007 12:01 pm

Uživatelský avatar ert | úte led 29, 2008 7:22 pm

uvidíme!!!

Ale mám problém,dyž se nainstaluje ruská klávesnice ,tak funguje pouze ,když je jazyk ENG.

Dyž je čeština místo frajiny,tak ruská kláveska nefachá!

Pomůže instalace český klávesky do toho umístění?
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 198
Registrován:
úte říj 16, 2007 1:41 am
Bydliště: Havlíčkův Brod

Uživatelský avatar j.v. | úte led 29, 2008 7:30 pm

Nevím, tohle neřeším. Potřeboval jsem pouze cz klávesnici a tu mám, navíc jsem přepsal jen azbuku na češtinu ;)
Jestli něco nefunguje, nejspíš bude problém někde v ME. A do toho já nevidím.
iPhone 8GB gen1 | Nějaké ty Androidy | BB Passport
MacBook Pro 13" | 10.10 | SSD
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 487
Registrován:
pát říj 12, 2007 12:01 pm

Uživatelský avatar Moren | stř led 30, 2008 1:05 am

Hmm, dobra prace. O vikendu se na to podivam. :)
iPhone 3Gs 32GB + HTC Tatoo (Android)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
 
Příspěvky: 425
Registrován:
pát říj 12, 2007 1:08 pm
Bydliště: Pardubice

Uživatelský avatar rony | stř led 30, 2008 3:24 am

prepacte, tuto temu som nesledoval, bolo by mozne spravit nejaky FAQ navod na doinstalovanie ceskej klavesnice?

mam sancu prerobit ju na slovensku? ak ano, mohla by sa distribuovat spolocne s ceskou - kazdy si vyberie tu svoju.
/\/\ /\ > /\ /
Facebook skupina Uživatelé Apple Watch
 mba i7  iPhone  iPhone 4  5S  6S+  iPad Air 2  iPad Pro  Pencil  TV3  TV4  WATCH
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS
 
Příspěvky: 17075
Registrován:
pát pro 14, 2007 1:37 am
Bydliště: mám

Uživatelský avatar ert | stř led 30, 2008 6:00 am

počkej,až to zkusí Moren!
musíme otestovat je tam drobný problém

Ale pak neni problém a neni snad problém s integrací do češtiny,až to doupravíme.

Známé problémy - fr čeština,nechce naběhnout zdrojová ruská

testovat- čeština místo aj ,jestli pude ruská kláveska > pak pude i česká a slovenská

Obrat se na JV,tak to dělal - > a taky vylepšíme vzhled,si nevzpomíná na font
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 198
Registrován:
úte říj 16, 2007 1:41 am
Bydliště: Havlíčkův Brod

Uživatelský avatar j.v. | stř led 30, 2008 12:32 pm

Klávesa je v .plistu popsaná takhle:
Kód: Vybrat vše
      <dict>   
         <key>Flag1</key>
         <integer>5</integer>
         <key>Flag2</key>
         <integer>10</integer>
         <key>Flag3</key>
         <integer>1</integer>
         <key>LowercaseSymbol</key>
         <string>q</string>
         <key>PlacementTag</key>
         <string>_pop_left_</string>
         <key>Rect1</key>
         <string>{{0, 0}, {32, 64}}</string>
         <key>Rect2</key>
         <string>{{-24, 0}, {88, 128}}</string>
         <key>Rect3</key>
         <string>{{0, 0}, {43, 50}}</string>
         <key>Rect4</key>
         <string>{{0, 0}, {0, 0}}</string>
         <key>Rect5</key>
         <string>{{3, -5}, {8, -9}}</string>
         <key>UppercaseSymbol</key>
         <string>Q</string>
      </dict>

Jediné, co jsem u nich měnil, byl Upper/LowercaseSymbol.

Samotný soubor pak musí být kódovaný v UTF8 (jinak se jedná o obyčejné xml, na editaci je dobrý třeba notepad++), a v podstatě není problém zaměnit znaky za cokoliv jiného (ľ , ü, pravděpodobně by šly i víceznakové složeniny,...)
iPhone 8GB gen1 | Nějaké ty Androidy | BB Passport
MacBook Pro 13" | 10.10 | SSD
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 487
Registrován:
pát říj 12, 2007 12:01 pm

Uživatelský avatar ert | sob úno 02, 2008 6:53 am

http://mujiphone.blogspot.com/ má člověk s přezdívkou Wity
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 198
Registrován:
úte říj 16, 2007 1:41 am
Bydliště: Havlíčkův Brod

Uživatelský avatar maybe | sob úno 02, 2008 2:33 pm

ert píše:
<key>go</key>
<string>Go</string>
<key>google</key>
<string>Google</string>
<key>join</key>
<string>Join</string>
<key>next</key>
<string>Next</string>
<key>return</key>
<string>Return</string>
<key>route</key>
<string>Route</string>
<key>search</key>
<string>Search</string>
<key>send</key>
<string>Send</string>
<key>space</key>
<string>Space</string>
<key>yahoo</key>
<string>Yahoo!</string>


v kterym souboru je to schovany? docela rad bych si to prelozil:-P
Host
Host
 
Příspěvky: 80
Registrován:
čtv lis 15, 2007 7:22 pm
Bydliště: Praha

Uživatelský avatar j.v. | sob úno 02, 2008 2:46 pm

KeyboardDefinition.plist
iPhone 8GB gen1 | Nějaké ty Androidy | BB Passport
MacBook Pro 13" | 10.10 | SSD
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 487
Registrován:
pát říj 12, 2007 12:01 pm

Uživatelský avatar ert | sob úno 02, 2008 5:45 pm

ale ten je tady /Library/MobileEnhancer/cyrillic-keyboard.men/ až po instalaci klávesnice.

BW- fachá tedy čj klávesnice u fj přepsanou na čj?
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 198
Registrován:
úte říj 16, 2007 1:41 am
Bydliště: Havlíčkův Brod

Uživatelský avatar Moren | ned úno 03, 2008 6:08 pm

Tak jsem prochazel fora abych nasel nejaky editor tech artworku, ale pro verzi 1.1.2 a 1.1.3 asi zadny verejny existuje. Neco ale existovat musi, jelikoz jsem nasel upravene soubory pro korejskou klavesnici na FW 1.1.3. Ale ja jsem ten editor nenasel. Takze zatim se musime spokojit s timto postupem. Pokud nekdo sezene editor, nemel by byt problem klavesnici nasadit do lokalizacniho balicku a vsichni by meli klavesnici hned po instalaci cestiny.


Tak jsem nainstaloval klavesnici dle tohoto navodu

http://mujiphone.blogspot.com/2008/02/e ... e-113.html

Zamenil jsem par souboru z tech co jsou tady, aby vypadala lepe.

Hraji si ted s implementovanim na francoustinu a prekladem nejakych tech textu jako mezernik a enter. Ale je to takove zmatecne. Nedokazu najit poradne ani nazvy klavesnic ve francoustine co tam jsou. Asi jsou uvnitr artworku ci co. Opravdu netusim. :( Navic kdyz mam telefon prepnut na anglictinu a na francoustinu, pokazde se klavesnice chova uplne jinak. Jina pismenka.

Ale pro ostatni, funkcni to je, takze klidne instalujte.
iPhone 3Gs 32GB + HTC Tatoo (Android)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
 
Příspěvky: 425
Registrován:
pát říj 12, 2007 1:08 pm
Bydliště: Pardubice

Uživatelský avatar Moren | ned úno 03, 2008 11:27 pm

Takze pokud chcete ceskou klavesnici (funkcni snad na vsech FW, testovano na 1.1.2 a 1.1.3), zde je postup:

V installeru pridejte source - "http://repository.ripdev.com"
Nainstalujte Mobile Enhancer 2.0 a take ruskou klavesnici s nazvem "Русская клавиатура".

Stahnete si tento adresar na disk http://www.izera.cz/cyrillic-keyboard.men.zip a pote jej nahrejte do iPhonu do adresare na adrese /Library/MobileEnhancer/. Samozrejme rozbalit, ne zip soubor. :) Jiz na te adrese bude adresar cyrillic-keyboard.men. Tak ten smazte a dejte misto nej ten co jste si stahli.

V nastaveni General/Keyboard (Obecne/Klavesnice) nastavte ruskou klavesnici jako druhou klavesnici k anglicke.

Klavesnice prepinate ikonkou globusu.

Jakmile mate nainstalovanu onu ruskou klavesnici, neinstalujte jeji upgrade, jelikoz byste mohli prijit o podporu psani ceskymi znaky.


Navod na klavesnici je lehce modifikovanou verzi, kterou muzete nalest na adrese http://mujiphone.blogspot.com/2008/02/e ... e-113.html.
Naposledy upravil Moren dne pon úno 04, 2008 2:48 pm, celkově upraveno 2
iPhone 3Gs 32GB + HTC Tatoo (Android)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
 
Příspěvky: 425
Registrován:
pát říj 12, 2007 1:08 pm
Bydliště: Pardubice

szoustal | pon úno 04, 2008 8:20 am

Zkoušel jsem i na 1.1.1 a jelo mi to bez problémů.
iPhone 3GS 32G FW 3.1.2, Nokia 6303
Host
Host
 
Příspěvky: 135
Registrován:
úte říj 16, 2007 6:43 am

Uživatelský avatar rony | pon úno 04, 2008 10:05 am

Ceska klavesnica - navod

citam ten navod, vie niekto spravit uz upraveny balik CZ/SK klavesnice tak, aby sa to dalo nainstalovat priamo z installer.app bez nutnosti to riesit tym, ze si najprv nainstalujem original a potom preplacnem ceskymi subormi?

otazka na drsny: vedel by si robit "cisto" CZ/SK repo?
/\/\ /\ > /\ /
Facebook skupina Uživatelé Apple Watch
 mba i7  iPhone  iPhone 4  5S  6S+  iPad Air 2  iPad Pro  Pencil  TV3  TV4  WATCH
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS
 
Příspěvky: 17075
Registrován:
pát pro 14, 2007 1:37 am
Bydliště: mám

Uživatelský avatar drsny | pon úno 04, 2008 10:39 am

odpovedel jsem ti tady, protoze to podle me neni jen o klavesnici
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 1414
Registrován:
sob pro 08, 2007 9:38 pm
Bydliště: litomerice

Uživatelský avatar Moren | pon úno 04, 2008 2:26 pm

Jak jeden uzivatel zjistil, nemusite jiz instalovat tu ruskou klavesnici. Postaci Mobile Enhancer 2.0 a pak aplikujte ty soubory co jsem nahral. Melo by to fungovat. Vyzkousejte to nekdo.

Takze pokud nekdo nekde uvidi MobileEnhancer 2.0 ke stazeni jako samostatnou aplikaci, tak sem s ni a zkusim to pridat do instalatoru cestiny. Jeste musime najit ten nazev Russe a zmenit to za Ceska. Pak to bude uz dokonale. :)

EDIT: Tak ted mi psal, ze pri zadani pismene s hackem vyskoci aplikace do springboardu. Takze asi bude treba tu ruskou klavesnici preci jen nainstalovat. :(
iPhone 3Gs 32GB + HTC Tatoo (Android)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
 
Příspěvky: 425
Registrován:
pát říj 12, 2007 1:08 pm
Bydliště: Pardubice

Uživatelský avatar Chrono Leggionaire | pon úno 04, 2008 2:56 pm

moc děkuji za českou klávesnici nejen uživatelům zde, ale samozřejmě dík letí i na http://mujiphone.blogspot.com/ . Tohle je věc, která se mně bude hodit (třeba narozdíl od lokalizace, kterou ale jinak využije drtivá většina uživatelů).

K dotazu, který již na foru zazněl- Nešlo by mít na displeji klasickou Qwerty klávesnici (tj. třeba typickou anglickou) a písmena s diakritickými znaménky by se zobrazili po podržení příslušné klávesy s písmenem v novém horním řádku?
iPhone 1G 4GB iOS 1.0
iPhone 6S 128GB iOS 10.0
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 823
Registrován:
úte pro 04, 2007 5:42 pm
Bydliště: Slovácko

Uživatelský avatar Moren | pon úno 04, 2008 10:52 pm

Pro tohle zmenu by se musel editovat Artwork a editor pro 1.1.2 a 1.1.3 zatim neni. :(
iPhone 3Gs 32GB + HTC Tatoo (Android)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
 
Příspěvky: 425
Registrován:
pát říj 12, 2007 1:08 pm
Bydliště: Pardubice

Uživatelský avatar sergi | stř úno 06, 2008 12:22 am

Tak jsem to udělal podle návodu a valí to..ale občas mi to při psaní, resp. při přepínání klávesnice padne do spring boardu..
Ještě dvě otázky.. v menu keyboard mi tam naskočila nějaká volba, která je azbukou.. nevíte, co to je? Asi to nějak mění rozložení klávesnice..
Druhý dotaz.. chtěl bych používat německou klávesnici kvůli tomu z/y, ale vadí mě ten německý popisek mezerníku.. Nevíte, kde bych našel plist německé klávesnice, kde bych přepsal to slovo na Space?
Host
Host
 
Příspěvky: 109
Registrován:
stř lis 07, 2007 4:21 pm
Bydliště: Brno

Uživatelský avatar crusader | stř úno 06, 2008 8:53 am

Jsem na tom přesně jako ty. Azbukou je napsaný text "používat písmeno..." . Ta hláška lze dle mně vyhodit, ale nějak mi tam nevadí. Německou klávesnici používám také, ale plist pro změnu německých klávesnic je ukrytý právě v artworku, takže až někdo vynalezne způsob, jak ho editovat, dostaneme se i k plistu.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 430
Registrován:
úte pro 04, 2007 9:03 am
Bydliště: Rudná u Prahy

Uživatelský avatar Moren | stř úno 06, 2008 11:09 am

Tu hlasku uz jsem dokazal odstranit. Bude to soucasti verze installeru co bude na czech repo. To padani do springboardu je mi docela zahadou. Me to bezi i v SMS. Ale je pravda, ze to pouzivam na FW 1.1.2
iPhone 3Gs 32GB + HTC Tatoo (Android)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
 
Příspěvky: 425
Registrován:
pát říj 12, 2007 1:08 pm
Bydliště: Pardubice

Uživatelský avatar sergi | stř úno 06, 2008 12:32 pm

Hmm..tak se změnou té německé klávesnice je to pešek no.. Jako raději budu mít přehozený Z/Y, než abych tam měl německy nějakej blábol :)
Host
Host
 
Příspěvky: 109
Registrován:
stř lis 07, 2007 4:21 pm
Bydliště: Brno

Uživatelský avatar Moren | pát úno 15, 2008 2:26 am

Bohuzel nemam ted na nejaky cas iPhone, tak nemuzu testovat. Potreboval bych nekoho, kdo by vyzkousel jen ten Mobile Enhancer 2 a ruskou klavesnici. Neprepisovat ceskymi soubory. Jestli funguje ta ruska. Pokud ano, je chyba nekde v souborech. Pokud nefunguje ani ta ruska, je chyba treba v tom Enhanceru.
iPhone 3Gs 32GB + HTC Tatoo (Android)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
 
Příspěvky: 425
Registrován:
pát říj 12, 2007 1:08 pm
Bydliště: Pardubice

captainVax | ned úno 17, 2008 4:28 pm

ahoj, jsem po čerstvém upgrade na 1.1.3 .. český kalendář nainstalovaný mám a jede v pohodě ,ale ta klávesnice ne. nainstaluju ji, pak provedu restart a když chci zaškrtnout tu ruskou klavesnici v "mezinarodnich klavesnicich" tak tam ta ruska prostě neni... mam ji tam nějak přidat nebo co mam dělat?? myslel sem že ten balíček české klávesnice ji v sobě obsahuje. .
 

Uživatelský avatar crusader | ned úno 17, 2008 4:33 pm

Re: ČS klávesnice

Je v telefonu nainstalovaný "mobile enhancer 2.0" ?
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 430
Registrován:
úte pro 04, 2007 9:03 am
Bydliště: Rudná u Prahy

Uživatelský avatar drsny | ned úno 17, 2008 4:50 pm

Re:

captainVax píše:ahoj, jsem po čerstvém upgrade na 1.1.3 .. český kalendář nainstalovaný mám a jede v pohodě ,ale ta klávesnice ne. nainstaluju ji, pak provedu restart a když chci zaškrtnout tu ruskou klavesnici v "mezinarodnich klavesnicich" tak tam ta ruska prostě neni... mam ji tam nějak přidat nebo co mam dělat?? myslel sem že ten balíček české klávesnice ji v sobě obsahuje. .


bude to problem s pristupovymi pravy, pokud to mas instalovane z naseho repozitare. az budu mit chvili, udelam novou verzi balicku, kde budou ta prava poresena.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 1414
Registrován:
sob pro 08, 2007 9:38 pm
Bydliště: litomerice

captainVax | ned úno 17, 2008 5:57 pm

tak už sem to rozchodil. . .udělal jsem to podle navodu od Morena.
 

Uživatelský avatar drsny | pon úno 18, 2008 12:43 am

Re: ČS klávesnice

stahnul jsem z repozitare starou verzi klavesnice a nahodil novou. nova česká klávesnice 1.1.1-3 je urcena pouze pro verze firmware 1.1.1, 1.1.2 a 1.1.3

jelikoz je instalace teto nova klavesnice resena jinak, je nutno starsi verzi odinstalovat pred instalaci teto nove

pred instalaci nebo odinstalaci klavesnice si prectete more info a ridte se tam uvedenymi pokyny

pokud to nekdo bude instalovat, tak dejte vedet na jakem firmware a zda je vse v poradku nebo co konretne zlobi, at vim, ze byly problemy skutecne jen diky nenastavenym pravum nebo je problem nekde jinde. nemam moznost to zkouset na nicem jinem mimo me 1.1.1
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 1414
Registrován:
sob pro 08, 2007 9:38 pm
Bydliště: litomerice

koralek | pon úno 18, 2008 12:14 pm

Re: ČS klávesnice

verze 1.1.3 8GB
nainstaloval jsem, ale zadna ruska klavesnice se neobevila.
 

hacin | pon úno 18, 2008 12:45 pm

Re: ČS klávesnice

Mohu potvrdit, na 1.1.3 nefunguje ruská klávesnice.
Po odinstalaci jsem málem zkolaboval, springboard se nechtěl restartovat, kolečko se točilo asi 5 minut a nic, stále se točí...
Tak tvrdé vypnutí pomocí obou tlačítek na 10 sec... a naštěstí vše OK, ale čekal jsem jestli nebude jen jablíčko...
 

Uživatelský avatar Paly | pon úno 18, 2008 12:57 pm

Re: ČS klávesnice

Aj ja som testol tu klavesnicu, uz len koli tomu aby som drsnemu dal vediet, ze ci to ide. Sklamem ho, neide to.
1.1.3 fw, nefunguje. Nahodil som si Mobile Enhancer aj CS klavesnicu, vypol zapol tel, ale v nastaveniach ani chyru ani slychu po Ruskej klavesnici :).

Mozno bude chyba v niecom inom ako v pravach :)
iPhone 6 white iOS 8.1.2,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 3976
Registrován:
pon říj 29, 2007 9:08 pm
Bydliště: Neďaleko od Košíc (SVK)

szoustal | pon úno 18, 2008 1:34 pm

Re: ČS klávesnice

Stejná zkušenost. FW 1.1.3 odblok Ziphone 2.1
iPhone 3GS 32G FW 3.1.2, Nokia 6303
Host
Host
 
Příspěvky: 135
Registrován:
úte říj 16, 2007 6:43 am

Uživatelský avatar drsny | pon úno 18, 2008 4:07 pm

Re: ČS klávesnice

kruciz, asi to fakt asi bude v necem jinem :|

na 1.1.1 nebo 1.1.2 to nekdo testoval?

na tu 1.1.3 jste to instalovali az po mobile enhanceru? teoreticky by to melo byt jedno, protoze pokud uz je nainstalovan, tak se ta cast, kde je v mem scriptu jeho instalace, neprovadi. je tu nekdo kdo to zkousel na tu 1.1.3 bez enhanceru?

muze se nekdo na 1.1.3 mrknou zda ma v telefenu po instalaci tyto soubory?

Kód: Vybrat vše
/Applications/Preferences.app/Keyboard_11x.plist
/private/var/mobile/Library/Preferences/com.apple.preferences.plist

slozku /Library/MobileEnhancer/cyrillic-keyboard.men/ a v ni 21 souboru


a pripadne zda maji vsechny tyto uvedene soubory prava 644

je nekdo kdo to tam rval natvrdo (bez installeru) a funguje mu to na 1.1.3? pokud jo, co mimo techto 2 vyse uvedenych souboru a adresare tam jeste patri?
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 1414
Registrován:
sob pro 08, 2007 9:38 pm
Bydliště: litomerice

Uživatelský avatar Paly | pon úno 18, 2008 4:15 pm

Re: ČS klávesnice

Skusal som to aj bez enhanceru a neslo to a potom som ho nainstaloval a neislo to tiez.

Tie subory co si pisal v iPhone neviem ci boli lebo som to odinstaloval vsetko, ale ak ma niekto nepredbehne tak skusim nainstalovat este raz a napisem, ze ako to s nimi vyzera ci tam su a ako :)

Tu zlozku /Library/MobileEnhancer/mam, ale nama v nej toto cyrillic-keyboard.men/ :?:
Neinstalvol som nic len Enhancer, trebalo este nieco? Cesku klavesnicu neinstalujem teraz idem do skoly tak ked sa vratim, tak potom :)
iPhone 6 white iOS 8.1.2,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 3976
Registrován:
pon říj 29, 2007 9:08 pm
Bydliště: Neďaleko od Košíc (SVK)

Uživatelský avatar drsny | pon úno 18, 2008 4:46 pm

Re: ČS klávesnice

adresar cyrillic-keyboard.men se vytvori pri instalaci cestiny. teda mel by se vytvorit :-)
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 1414
Registrován:
sob pro 08, 2007 9:38 pm
Bydliště: litomerice

koralek | pon úno 18, 2008 5:12 pm

Re: ČS klávesnice

adresar cyrillic-keyboard.men tam mam, je plny souboru (vypadaji korektne), ale to je vsechno. zkousel jsem i instalovat ruskou klavesnici od RiP Dev a jejich soubory nahradit ceskou diakritikou, ale nic.
 

koralek | pon úno 18, 2008 5:40 pm

Re: ČS klávesnice

tak to vypada, ze jsem nasel cestu ;)
1. pridat do sources
repository.ripdev.com
2. nainstalovat jejich edhancer a russkaju klaviaturu
3. prepsat jejich soubory v adresari cyrillic-keyboard.men temi z ceske klavesnice
vse se zatim chova korektne a nic nepada
budu dal testovat a dam vedet
 

PředchozíDalší

Zpět na CZ a SK lokalizace iPhone

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé