[?] Připojení sluchátek s 3.5 jackem
-
- Host
[?] Připojení sluchátek s 3.5 jackem
co se tane kdyz pripichnu sluchatka s klasickym 3,5 stereo jackem?
nevotkourim neco v iphone a bude to vubec hrat?
anebo to udelat podobne jako tenhle tipek
http://www.youtube.com/watch?v=yLzs5aHv3jI
nevotkourim neco v iphone a bude to vubec hrat?
anebo to udelat podobne jako tenhle tipek
http://www.youtube.com/watch?v=yLzs5aHv3jI
Naposledy upravil(a) spachal_tmp dne pon dub 21, 2008 5:41 pm, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Puvodni nazev: sluchatka
Důvod: Puvodni nazev: sluchatka
Re: sluchatka
to je celkem blby dotaz, ale vetsina sluchatek se tam stejne nevleze.
nestane se samozrejme nic, nemusis mit strach.

-
- Host
jak blby je to jinej konerkot tak se ptam abyh iphone neponicil
ok
diky
uz sem zase chitrejsi tak proto se prodavaj ty redukce z duvou velikosti konektoru
chci se prave redukci vyhnout tak ty sluchadla upravim podle toho videa
samozrejme se pochlubim jak sem to poresil iphone mi ma prijit z reklamace v utery tak se rovnou do toho pustim a prilozim nejake foto
ok
diky
uz sem zase chitrejsi tak proto se prodavaj ty redukce z duvou velikosti konektoru
chci se prave redukci vyhnout tak ty sluchadla upravim podle toho videa
samozrejme se pochlubim jak sem to poresil iphone mi ma prijit z reklamace v utery tak se rovnou do toho pustim a prilozim nejake foto
no opravy kvalitnich sluchtek nedoporucuji, delal mi to elektrikar, ale zvuj bude vzdy horsi, ne-li desny. takze ja osobne po me zkusenosti bych si nenicil sluchatka a dal tam nejake, ktere tam dou. protoze jsou to milimetrove dratky obycejny cin zdaleka nestaci na kvalitni prenos. 

nemozem suhlasit...ta jedna kvapka cinu ti tam nic nespravi a zvuk bude rovnaky ! ja to mam tak spravene a hra to rovnako ako predtym...raz mi jedno sluchatko hralo potichsie pretoze ten cin som tam dal tak hocijako
samozrejme som to potom opravil a doteraz to hra super (no na iphone to SUPER asi nikdy nebude)

-
- Host
fajnman
pajim dost slusne ( zesilovace ,predzsilovace cipy do ps, ps2)
a s tim cinem to zas tak hrozny neni
vim ze existuje s prisadou stribra ale... na tohle bohate staci vobyc cin a kvalitu ve zvuku nepoznas
pajim dost slusne ( zesilovace ,predzsilovace cipy do ps, ps2)
a s tim cinem to zas tak hrozny neni
vim ze existuje s prisadou stribra ale... na tohle bohate staci vobyc cin a kvalitu ve zvuku nepoznas
neni lepsie nenicit sluchatka ale skor pouzit dake co pasuju? Mam odskusane ZEN Aurvana a Razer protone 100,ale je pravda ze dakomu tam moze chybat ten mikrofon a tlacitko na prepinanie skladieb. Moc by som cel vyskusat sluchatka Vibe,ktore su oficialne k iPhonu. U nas sa zatial kupit nedaju a necem ich objednavat dokym ich nebudem dakde pocut lebo stoja okolo 3000sk a to neni zrovna mala ciastka len tak na vyhodenie.
no jak myslite, ja vim jak mi to desne hralo a taky bych radeji koupil, ty co pasuji, nikdy to prece nemuze byt lepsi nez original. 

-
- Host
-
- Host
Re: [?] Připojení sluchátek s 3.5 jackem
susty7
kuwa ty razeracky se mi zamlouvaj hnet bych je vymenil
kuwa ty razeracky se mi zamlouvaj hnet bych je vymenil

Mám k Iphonu Sennheisery PX100 a zvuk je dost dobrej.Jenom jsem musel trošku upravit jack,uříznout asi 2 mm plastu s a teď tam padne jak ulitej.
2 cardy
tak nevahaj, hraju fakt pekne. co sa tyka basoveho prednesu ma naozaj velmi milo prekvapili. aj si dovolim tvrdit ze basovym prednesom znacne presahuju Zen aurvana co su niekolkonasobne drahsie. ale co sa tyka dynamiky zas zaostavaju, no popravde 90% uzivatolv co nato niesu zasadeny si to ani nevsimne
tak nevahaj, hraju fakt pekne. co sa tyka basoveho prednesu ma naozaj velmi milo prekvapili. aj si dovolim tvrdit ze basovym prednesom znacne presahuju Zen aurvana co su niekolkonasobne drahsie. ale co sa tyka dynamiky zas zaostavaju, no popravde 90% uzivatolv co nato niesu zasadeny si to ani nevsimne
-
- Host
-
- iPhone guru
A neni nejlepší nějaká krátká kvalitní redukce? 
A připojíš tam všechny sluchátka

A připojíš tam všechny sluchátka

-
- Starý pes fóra :)
přesně tak redukce by měla úplně stačit a nemusíte nic řešit a nebo si pak objednat třeba Griffiny ty jsou na iphone dělaný a dají se koupit i s mikrofonem jako mají origináli. (už je mam objednané až dorazí napíšu jak hrajou)
Ja jsem to teda vyresil takhle a hraje to naprosto nadherne:
Sluchatka hrajou uplne stejne jako s originalnim kabelem jelikoz je tam velka plocha primo pro pajeni novejch kabelu, clovek je akorat nesmi odpajet dratek vedouci k menici, kterej je fakt pekelne tenkej a dost spatne se paji zpatky
Je to mnohem lepsi nez jakakoliv redukce a navic zustane klikatko na ovladani iPodu a handsfree
Sluchatka hrajou uplne stejne jako s originalnim kabelem jelikoz je tam velka plocha primo pro pajeni novejch kabelu, clovek je akorat nesmi odpajet dratek vedouci k menici, kterej je fakt pekelne tenkej a dost spatne se paji zpatky

Je to mnohem lepsi nez jakakoliv redukce a navic zustane klikatko na ovladani iPodu a handsfree

-
- Pokročilý uživatel
Krásná práce s mým kabelem JaRdo...ať slouží, tak jako mě 

iPhone 7 32GB silver
Apple Watch 42mm Sport
iPad Air 32GB
iPad 2 16GB
iPhone 5 32GB white
iPhone 3GS 16GB black
iPhone 2G 8GB