Hladam naj. app pre panoramaticke fotky
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Mírně pokročilý
Neviete o niecom dobrom?
• iPhone 3G, 3GS, 4, 5, 6, 6S, 7, X, 11, 13 Pro
•iPad Air
• iPhone 15 Pro Max
•
• iPhone 15 Pro Max
-
- Starý pes fóra :)
Re: Hladam naj. app pre panoramaticke fotky
Pano, PanoLab, AutoStitch, Panorama, Panoramas..
dej hledat Pano nebo Panorama v AppStore a najdes co hledas.
Ja osobne pouzivam Pano
dej hledat Pano nebo Panorama v AppStore a najdes co hledas.
Ja osobne pouzivam Pano
Life sucks. And then you die.
ahoj,
to Pano vypada docela dobre, jen nemohl by jsi udelat prosim screen toho jak aplikace vypada pri pouzivani?
Podle obrazku co jsou v iTunes ukazany toho moc videt nejde
O co mi jde, predstavoval jsem si neco takoveho, ze se bude jenom "posouvat obdelnik na obrazovce" rekneme tri fotky a pak se spoji, ale tak abych videl jak napojuju tu predchozi fotku.
Dik
to Pano vypada docela dobre, jen nemohl by jsi udelat prosim screen toho jak aplikace vypada pri pouzivani?
Podle obrazku co jsou v iTunes ukazany toho moc videt nejde

O co mi jde, predstavoval jsem si neco takoveho, ze se bude jenom "posouvat obdelnik na obrazovce" rekneme tri fotky a pak se spoji, ale tak abych videl jak napojuju tu predchozi fotku.
Dik
-
Pano: Foti se vzdy smerem z leva do prava. Vyfotis prvni fotku a za dalsi okamzik fotis hned dalsi fotku. Akorat s tim rozdilem, ze na leve strane (tipuji tak 1/4 displeje) je videt pruhledne pravy konec te predchozi fotky. Takze tu dalsi fotku nasmerujes tak, aby ti co nejlepe splyvala a vyfotis dalsi. A takhle pokracujes, dokud nemas dost 
viz video (je to ze starsi verze, ta aktualni ma jinaci UI)
Zobrazit video na http://youtu.be/JFMX5FUE3pw
Kód do fóra: [youtube]JFMX5FUE3pw[/youtube]
Návod na vkladanie videa do príspevkov

viz video (je to ze starsi verze, ta aktualni ma jinaci UI)
Zobrazit video na http://youtu.be/JFMX5FUE3pw
Kód do fóra: [youtube]JFMX5FUE3pw[/youtube]
Návod na vkladanie videa do príspevkov
super tak jsem si to presne predstavoval
Diky jdu to prubnout 

-
Jinak ja mam koupene Pano, ale premyslel bych mozna o Panoramas, tam si vyfotis vic fotek zvlast a pak na nich oznacis unikatni body, podle kterych se sestavi panorama. mrkni na screenshoty, vypada to celkem dobre. Ale zas na druhou stranu se mi nezda ten vystup z toho 

-
- Klub čistého iOS
najlepsi program je AutoStitch .. skusal som skoro vsetky a tento je jednoznacne najlepsi..najprv si nafotis fotky a v programe uz len vyberes ktore chces spojit a krasne vsetko spoji...
-
- Moderatorka fóra
dwick Protože automatické sloučení udělá vždy lepší práci, než sloučení ruční. Ty si sice nastavíš body, ale mezitím jsi mohl pohnout s iphonem o pár milimetrů níž, když fotíš ručně bez stativu a už je to kostrbaté. Je to tím, že jednu fotku máš vyfocenou výš a druhou níž a už je to problém. Lepší je automatika dle mého názoru.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
Metalgirl: Podivej se na ty screenshoty. Tam jde prave o to, ze ty nafotis nejaky fotky treba krajinky a pak na nich budes jednotlive oznacovat veci, ktere maji fotky mezi sebou spolecne. Treba cervenou hvezdickou na nich oznacis srub, zelenym koleckem vysokej strom, fialovou kostickou vysokou horu v pozadi a ono ti to pak na zaklade techto informaci udela panorama. Neco jako AutoStitch, akorat si to muzes jeste lip upravit v pripade spatneho slozeni.
-
- Moderatorka fóra
Ano ty sice ty body označíš, ale na první fotce ten bod bude 2,5 cm od spodního okraje a na druhé fotce ten bod bude 2,7 cm od spodního okraje a už ti to udělá ve výsledku ten zub. JO ty sice označíš stejné body, ale každý v jiné výšce a to je ten problém.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
Od toho tam je na konci ta funkce, kde si to pak pekne oriznes. Je to vhodne spis na vetsi panoramata, nez na nejake momentky, kdy chces vyfotit nejakou "sirokou nudli"

-
- Klub čistého iOS
-
Mám Pano a AutoStitch. AS je jednodušší na použití, protože si fotky složí sám, ale často má problém se správným napasováním krajů jednotlivých záběrů na sebe. Ukázka v předchozím příspěvku to krásně ukazuje, na ostrých liniích (větve stromů, ta lavička dole vprostřed nebo co toje), dělá to "duchy".
Dalsi zajimava aplikace je 360 Panorama, ktera to sklada v realnem vase, jenom natacis iPhone, sama si dela snimky. Aktualne v akci z $2.99 na $0.99.
http://itunes.apple.com/us/app/360-pano ... 42622?mt=8
Dalsi zajimava aplikace je 360 Panorama, ktera to sklada v realnem vase, jenom natacis iPhone, sama si dela snimky. Aktualne v akci z $2.99 na $0.99.
http://itunes.apple.com/us/app/360-pano ... 42622?mt=8
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- Sponzor 2014
Skusil som panoramu 360.
Foti panoramu tak, ze na obrazovke sa vam zjavi nieco ako podklad pod fotku, aby ste fotili v jednej rovine, aj ked udrzat to je problem. Telefonom len tocite a aplikacia si sama foti co treba. Po ukonceni mate moznost takuto fotku ulozit. Je to celkom fajn az na to,ze
ak to nafoti kostrbato, teda ak pohnete iphonom pocas
fotenia hore alebo dole, nemate po odfoteni moznost takuto fotku upravit aby to vyzeralo dobre. To je si myslim dost problem, najlepsie by bolo, keby sa dala v telefone fotka este trochu orezat aby boli kraje rovne. Ale to by som chcel asi vela
Foti panoramu tak, ze na obrazovke sa vam zjavi nieco ako podklad pod fotku, aby ste fotili v jednej rovine, aj ked udrzat to je problem. Telefonom len tocite a aplikacia si sama foti co treba. Po ukonceni mate moznost takuto fotku ulozit. Je to celkom fajn az na to,ze
ak to nafoti kostrbato, teda ak pohnete iphonom pocas
fotenia hore alebo dole, nemate po odfoteni moznost takuto fotku upravit aby to vyzeralo dobre. To je si myslim dost problem, najlepsie by bolo, keby sa dala v telefone fotka este trochu orezat aby boli kraje rovne. Ale to by som chcel asi vela

-
- Host
Tohle prave umi AutoStitch.. Vcera sem ho zkousel a fakt good.
IP 5 16G, white, T-mobile, nonJB, FW 6.1.4
Testuju iOS 7 bety.
Testuju iOS 7 bety.