Naučit lidi rozdíl mezi spekulací a blábolem je téměř nemožné, s tím se podle mě člověk rodí.
A taky tu máme za chvíli 15 000 členů a to už je sakra velká školka.

rony píše:Toto sa mi ani nechce komentovat. Je to tak nepravdepodobne.
Gusto77 píše:Kazdemu se libi neco jineho, ale skutecne chces tvrdit, ze to vpravo vypada o MNOHO lip?
slonik píše:Mě se teda moc líbí a jenom k tomu displeji, na tom obrázku mě nepřijde menší ani trochu.![]()
Jirkus píše:...Asi to bude i konstrukčně výhodnější řešení (součástky se tam lépe srovnají)...
Jirkus píše:Vzkaz do Cuppertina...
OT: Beavers hlavně jak jsi tady pořád říkal že na toto téma kašleš a moderovat ho nebudeš, že od něj deš dál a ať si tu každý píše co chce.., a stejně máš neustále připomínky a komentuješ pořád něčí příspěvky. Nevydržíš bez toho co?Jak tu bylo psáno, tohle je téma o BUDOUCÍM iPhonu, tudíž je zde prostor na spekulace, odhady, př. návrhy k tomuto tématu. Dokonce už i jeden moderátor specielně kvůli tobě přidal k tématu název "spekulace". To je asi tak vše, neber si to ve zlým, je to pouze můj názor.
nod161
Ještě slovo proti mně, nebo něco, co nemáš ověřené, že jsem to způsobil já, tak dostaneš za uši.
nod161 píše:... ó, jak směšné.. pro ostatní: Měl jsem napsané slovo "buzeruje" menším písmem (font asi 55)Beaversi, docela se bavím nad tvou odpovědí. Kdybych to slovo napsal normálním písmem, tak nevim, jak by ses pak proti mě bránil....
...A tohle má být vtip? To si říkej svým dětem. Najednou se bojíš když se někdo ozve a napíše to veřejně, co?