V nabidce jsou Gmail, Aol atd. ale uz dloouho mam seznam schranku a nechci ji menit...Myslite ze by se to dalo nejak zaridit?
Je tam jeste Other ale nevim jestli to pres to pujde

Diky po zodpovezeni muzete klidne smazat

AHOJ, mě to také pořád nějak nejde nastavit!Už ti to funguje?Napiš mě ,prosím krok po kroku , jak postupovat, také bych rád zůstal na seznamu.Tak dík za odpověď na adresu kartan@seznam.cz.K.:.Dragunov.: píše:Cau lidi mel bych jeden dotaz...Jak je v iPhonovi aplikace Mail neda se zaridit tak aby fungovala i pro schranku seznam.cz?
V nabidce jsou Gmail, Aol atd. ale uz dloouho mam seznam schranku a nechci ji menit...Myslite ze by se to dalo nejak zaridit?
Je tam jeste Other ale nevim jestli to pres to pujde :(
Diky po zodpovezeni muzete klidne smazat ;)
To K, ale už do té adresy samozřejmě nepatří.Jinak kdyby ti to ebylo proti mysli, tak bych byl nejraději, kdybys mě to ukázal prakticky,kartan píše:AHOJ, mě to také pořád nějak nejde nastavit!Už ti to funguje?Napiš mě ,prosím krok po kroku , jak postupovat, také bych rád zůstal na seznamu.Tak dík za odpověď na adresu kartan@seznam.cz.K.:.Dragunov.: píše:Cau lidi mel bych jeden dotaz...Jak je v iPhonovi aplikace Mail neda se zaridit tak aby fungovala i pro schranku seznam.cz?
Je tam jeste Other ale nevim jestli to pres to pujde :(
Diky po zodpovezeni muzete klidne smazat ;)
Odkud jsi?V Praze bych o jednom věděl!KJulek píše:Já nepoužívám free emailové servery ale 100% budeš mít někde na seznamu nastavení např. pro Outlook.
Jméno je tvůj nick nebo jméno
Adresa : tvůj email
Description : název pod kterým budeš účet vidět v iPhonu
User name je tvůj email.
Heslo - jasné
Incoming Mail server je POP3 server ( zřejmě POP3 ) - najdi si na seznamu to nastavení pro Outlook tak budeš 100% mít ty názvy vypsané.
Potřebuješ název POP3 serveru : např pop3.seznam.cz
User name - tvuj email ( myslím - najdeš to také v nastavení na seznamu)
Heslo - jasné
Outgoing Mail server je Odchozi server
Potřebuješ název SMTP serveru: např smpt.seznam.cz
User name - tvuj email ( myslím - najdeš to také v nastavení na seznamu)
Heslo - jasné
A promiň že nereaguji na ICQ moc tam nejsem poslední dobou :oops: