Mass storage

vše co vás napadne
Odpovědět
flatliners
Starý pes fóra :)

Mass storage

Příspěvek od flatliners »

Dočetl sem se že Iphone by měl fungovat jako mass storage pro přenášení dat(abych mohl nahrát např. hry do Nes emulátoru),ale mě se v pc(XP) po připojení nezobrazí.S Itunes jede bez problémů.Díky za rady

erda

Příspěvek od erda »

Mass storage storage je jen na fotky. Zbytek jen přes SSH. BTW winSCP to je pomalu taky takovej průzkumník :)

flatliners

nakonec sem tam gamesy hodil přes Ibrick.ale stejně je divný že ho nevidí ani na ty fotky...

Julek
Administrator
Administrator

iPhone

Příspěvek od Julek »

To je opravdu divné mě se po připojení hlásí iPhone jako digi foťák.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

j.v.

Příspěvek od j.v. »

iPhone se jako mass storage mozna zacne hlasit az pote co s nim neco vyfotite - alespon moje windows si noveho fotoapararu vsimnuly az po teto akci.
...gone with the wind...

flatliners

j.v. píše:iPhone se jako mass storage mozna zacne hlasit az pote co s nim neco vyfotite - alespon moje windows si noveho fotoapararu vsimnuly az po teto akci.

bylo to tim :D zajímavý.každopádně díky :wink:

ert

Příspěvek od ert »

tak je to schválně

Martas06

Příspěvek od Martas06 »

erda píše:Mass storage storage je jen na fotky. Zbytek jen přes SSH. BTW winSCP to je pomalu taky takovej průzkumník :)

MassStorage je sice na fotky,pokuid nejake v iPhonu mas v XP/Tento Pocitac s eobjevi ikona fotoaparatu a muzes je do pocitace zkopirovat....zupatky do iPhionu ale nedostanes nic,je to zablokovany.
Zavislost vsech prenosnych zarizeni na "jejich" itunes je vec ktera mi dost VADI.
Synchronizace je fajn a pri vetsim poctu prenasenych souboru usetri cas,rozhrani iTunes je celkem prehledne a prenos i nekolika desitek MB pekelne rychly(USB 2.0 je vyuzito...) ale proc vyrobce nemuze uzivateli zpristupnit alespon adresar na prenaseni obrazku do telefonu fakt neberu.
udajne ma byt v novem FW 1.1.3 ktery uz tu mel tyden byt,integrovana USB-MassStorage ale neverim tomu...bude to jen fama ktera vznikla ze zbozneho prani uzivatelu v telefonu funkci mit.

ert

Příspěvek od ert »

ne, bude to jako u ipodů!!

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

su v zlozke: /private/var/root/Media/DCIM/100APPLE/

kopirujes klasicky cez WinSCP, co je maximalne pohodlne.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

evlo

Re: Mass storage

Příspěvek od evlo »

Stale neni zadna moznost massstorage ani pro jailbraiknuty 3G? Rad bych na ne mel nejake ty soubory :)

toncek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od toncek »

Ne. Ale existuje celá řada aplikací pro přenos souborů do iPhonu.

AirSharing, Data Case, Files, Mobile Finder atd..bohužel většina (ne-li) všechny fungují přes wifi..

Samozřejmě pokud máš JB, můžeš soubory přenáš přes WinSCP, případně iTunell umí i přes kabel.
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)

Stopa

Příspěvek od Stopa »

uplne najpohodlnejsie je pripojit iphone kablom a pouzit plugin T-pot na total commander, je to rychlejsie ako wifi

cheer
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od cheer »

Za sebe doporučuji na přenos souborů čínské iPhone PC Suite. Instaluje do iP svůj daemon, ale zase nepotřebuje Open SSH. To jsem do FW2.2 z Cydie už vůbec neinstaloval.
iPhone PC Suite otevře svůj "Průzkumník" a jde přetahovat tam i zpět. Pro mě naprostá náhrada mass storage.
Aplikace tu má svoje vlákno...
whited00r - stále vyvíjený custom iOS pro starší zařízení
Files - zaheslované adresáře, prohlížení a přehrávání
T-Pot - USB kopirovani Win <-> iPhone

Mac mini 2009/2,26GHz nebo pracovní Oknousy

Odpovědět