V tejto sekcií nájdete hotové návody. Povolené sú len reakcie na znenie návodov (opravy, doplnenia a pod.). Do tejto sekcie moderátori presúvajú tie návody, ktoré sú najdôležitejšie.
Všetky vaše problémy a požiadavky o pomoc smerujte do vhodných sekcií alebo do Poradny.
Za dobu působení na fóru jsem si všimla jedné věci a to, že začátečníci jsou z prvního užití iTunes zaskočeni a většinou se v tomto programu nevyznají. Poté se zde ptají na věci: jak přidat hudbu do iTunes, jak si upravit hudbu, aby byla pěkně seřazená, jak synchronizovat atd.
Proto jsem se rozhodla pro tyto začátečníky udělat iTunes video návod. V tomto návodu jsou ukázány ty nejzákladnější dovednosti v iTunes, které ukážou nováčkům, jak v tomto programu pracovat a takto se s tímto programem seznámit. Videa jsou rozdělena dle tématu, ke kterému se vztahují. Jsou nahrána v HD rozlišení, tudíž je na nich vidět, co právě v daném videu dělám (aby se videa přehrávala v HD, je potřeba je přehrát přímo na stránce YouTube). Nejprve je dobré říci, že po instalaci iTunes mám nastaveno Manually manage music and videos, tzn. že veškerou hudbu a video soubory synchronizuji se zařízením manuálně. Tuto volbu je potřeba zaškrtnout, aby vám fungovaly návody, které jsem vytvořila. Navíc já osobně jsem nikdy možnosti automatické synchronizace hudby a videí nepřišla na chuť. iTunes mi do iPodu naházel vše možné i to, co jsem v iPodu mít nechtěla.
Chci upozornit na to, že je to můj první takovýto počin a proto bych byla ráda, abyste byli shovívaví a přehlíželi mé případné přebrepty a mírné nedostatky. Dala jsem si s tímto video návodem celkem dost práce. Navíc mluvit není tak jednoduché, jak se zdá.
Doufám, že tento návod nováčkům pomůže a budou mít lepší přehled o tom, jak v iTunes pracovat. Tak tedy začněme. Zde jsou první čtyři díly. Další budou postupně přibývat, podle toho, co mě ještě napadne.
První video je o tom, jak vlastně dostat hudbu do iTunes.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé