Telekom SK prepinac 2G 3G 4G

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar Fiko | stř led 14, 2015 9:26 am

Re: Telekom SK prepinac 2G 3G 4G

prispevok z Telekom fora:


Takze cital som jedno nemecke forum na temu prepinac 2G/3G/LTE kde okrem pestrej diskusie som nasiel jeden prispevok od uzivatela o ktorom nebolo jasne aky post a kde zastava ze ma take informacie.

Znel priblizne takto : V duchu motta "Vyssi, rychlejsi, silnejsi" sa Apple a jeho partnerski operatori kde patri globalne aj Telekom rozhodol ze predmetny prepinac siete nebude aplikovat v iOS zariadeniach svojich partnerskych operatorov z dovodu poskytovania kvalitnejsich sluzieb. Automaticke prepinanie GPRS/EDGE/3G je povazovane za spolahlivejsie a komfortnejsie ako jeho manualna volba uzivatelom.

Vzhladom na mnoziace sa staznosti ohladom prepinaca vo vsetkych dcerskych spolocnostiach telekomu sa jeho predstavenstvo rozhodlo o standardnej implementacii prepinaca a poziadalo Apple o vynimku.

Ako sa k tomu Apple postavi je teraz predmetom 4-mesacnej tahanice zatial bez vysledku ale autor prispevku vyzyva k strpeniu, udajne by to uz nemalo dlho trvat.

Takze urobte si nazor kazdy sam. Fakt uz neviem komu mam verit a hlavne ci mam este pockat, ci sa v tomto smere nieco zmeni alebo prejst k inemu operatorovi...
iPhone 6s 64GB SG
MacBook Pro 13-inch 2.26GHz | 8GB RAM | 620GB Fusion Drive
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS
 
Příspěvky: 90
Registrován:
úte črc 08, 2008 5:11 pm
Bydliště: New York

Uživatelský avatar next751 | čtv led 15, 2015 11:14 am

Re: Telekom SK prepinac 2G 3G 4G

Mne otec aj tak zmluvu predlzil u Telekomu, kedze orange nevedel spravit dobru ponuku.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS
 
Příspěvky: 743
Registrován:
ned kvě 26, 2013 1:57 pm
Bydliště: Ano

Matt | stř úno 11, 2015 5:51 pm

Re: Telekom SK prepinac 2G 3G 4G

Ahojte kolegovia s podobnm problémom :) vyšla beta 1 operačného systému ios 8.3, ktorá okrem iných zmien ponúka aj toto"Additional carriers now have LTE/3G/2G voice & data toggle" (zdroj: http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1845466) a chcel by som sa opýtať, či niekto túto betu skúšal pretože by ma veľmi zaujímalo či Telekom SK je medzi tými, ktorý konečne dostanú prepínač 2G/3G/LTE. Prosím ak je tu niekto kto túto betu skúšal aby sa podelil so svojim skúsenosťami, najmä o tom či toto tlačítko pribudlo a či sa máme tešiť na vydanie tejto verzie :)
Host
Host
 
Příspěvky: 41
Registrován:
pon pro 20, 2010 10:06 am

Uživatelský avatar Fiko | pon úno 16, 2015 10:04 am

Re: Telekom SK prepinac 2G 3G 4G

iPhone 6s 64GB SG
MacBook Pro 13-inch 2.26GHz | 8GB RAM | 620GB Fusion Drive
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS
 
Příspěvky: 90
Registrován:
úte črc 08, 2008 5:11 pm
Bydliště: New York

Uživatelský avatar speedman | pon úno 16, 2015 12:31 pm

Re: Telekom SK prepinac 2G 3G 4G

Tak keby sa niekomu odtiaľ chcelo vytiahnuť IPCC súbor, veľmi by som mu bol povďačný.
Nevidím a preto nereagujem: smrdaky.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS
 
Příspěvky: 319
Registrován:
pát kvě 13, 2011 12:05 pm

Clon | pon úno 16, 2015 4:49 pm

Re: Telekom SK prepinac 2G 3G 4G

Kdyby to stačilo, tak by to chtělo vytáhnout pro všechny operátory. Ale dá se to vůbec vytáhnout bez JB?
iPad 3 (NEW) 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China, iPad Mini 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China
iPhone 5 64 GB, iOS 9.3.3 NO JB, iPad Air + Cellular 128 GB, iOS 9.3.3 NO JB iPhone 6 Plus iOS 9.3.3 NO JB
iPhonefil
iPhonefil
 
Příspěvky: 2530
Registrován:
stř črc 11, 2012 4:29 pm

Matt | pát kvě 29, 2015 8:04 am

Re: Telekom SK prepinac 2G 3G 4G

Ahojte,

keďže sa už konečne prepínač objavil aj v iphonoch od slovenského Telekomu, čomu sa všetci tešíme téma trošku zanikla. Ja by som sa však predsa opýtal jednu otázku :) Výber siete medzi 2G 3G a LTe je možné len pri zapnutých mobilných dátach. Ale ako sa sieť správa keď ponechám mobilné dáta vypnuté? Skočí sama do toho hlúpeho duálneho režimu teda prepína sa sa medzi 2G a 3G podľa intenzity signálu (teda tak zle ako to bolo pred prepínačmi) alebo zostane vtej sieti, ktorá bola zvolená ešte pri zapnutých mobilných dátach? Potreboval by som totižto telefón ponechať v 2G ale s vypnutými mobilnými dátami (pre šetrenie dát a baterky). Teraz mám vypnuté mobilné dáta a pod tým samozrejme šedou stále svieti 2G teda posledné zvolené nastavenie čo by mi vyhovovalo. Máte prosím s týmto skúsenosti dá sa na to spoľahnúť že telefón aj s vypnutými mobilnými dátami zostane v sieti 2G, ktorú som používal predtým? Ďakujem za každú radu a názor.
Host
Host
 
Příspěvky: 41
Registrován:
pon pro 20, 2010 10:06 am

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Předchozí

Zpět na WiFi, EDGE, GPRS, 3G problematika

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé