Nefunkcni roaming

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

svobodis | stř črc 03, 2013 3:28 pm

Nefunkcni roaming

Mam IP5 s ios 6.1.4 a zjistil jsem, ze se mi telefon nepripoji v zahranici na tamni sit. Roaming mam u operatora aktivovany, na predeslem tel. ( HTC )ve fungovalo bez problemu. Tel. najde site, ale není mozne se k nim pripojit. Nevi někdo, cim to muze byt nebo nemel podobny problém, ev.jak to resit. Diky za rady
 

Uživatelský avatar korwin | stř črc 03, 2013 9:02 pm

Re: Nefunkcni roaming

A Máš v nastaveni iPhonu povoleny roaming?
Nastaveni>obecně>sit>datový roaming
iPhoneX: 256GB_11.2.2 iPad2: 64GB_WiFi iPad Air2: 64GB_GSM iPad Mini2: 64GB_GSM
MacBook Pro 13"Retina: Late2013 8GB RAM, 256GB SSD Mac mini: Late2014 16GB RAM, 256GB SSD
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
 
Příspěvky: 477
Registrován:
sob dub 03, 2010 6:04 am
Bydliště: Praha 4

Uživatelský avatar iTukan | stř črc 03, 2013 9:05 pm

Re: Nefunkcni roaming

Datový roaming je na DATA. Takže jestli si ho povolí, pojede a nemá předplacený data do zahraničí, tak se potom nedoplatí. ;)
 MBPR 13"  iPhone X  iPad Pro 11"  iPad Mini 2 4G  ATV 4K  AW4 
Moderator fóra
Moderator fóra
 
Příspěvky: 3006
Registrován:
sob úno 07, 2009 5:54 pm
Bydliště: Židlochovice

Uživatelský avatar korwin | stř črc 03, 2013 9:17 pm

Re: Nefunkcni roaming

Tak to se omlouvám, pochopil jsem že ma na mysli data...
iPhoneX: 256GB_11.2.2 iPad2: 64GB_WiFi iPad Air2: 64GB_GSM iPad Mini2: 64GB_GSM
MacBook Pro 13"Retina: Late2013 8GB RAM, 256GB SSD Mac mini: Late2014 16GB RAM, 256GB SSD
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
 
Příspěvky: 477
Registrován:
sob dub 03, 2010 6:04 am
Bydliště: Praha 4

svobodis | stř črc 03, 2013 9:30 pm

Re: Nefunkcni roaming

Ani u VF ani v isetos, qstore atd mi nebyli schopni rict cim to muze byt. Jak prejedu hranice a ztratim signal cz operatora tak se na displeji objevi "zadna služba". Když dam manualne hledat tak site mi to najde, ale nemuzu se k nim pripojit.
 

mberdych | čtv črc 04, 2013 6:14 am

Nefunkcni roaming

Zkusil bych reset sitovych nastaveni. Mel jsem tenhle problem v Indii a pomohlo to.

Tedy nastaveni-obecne-reset-reset nastaveni site, ci jak se to jmenuje. Mam telefon v anglictine.
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz
 
Příspěvky: 168
Registrován:
pon kvě 10, 2010 11:56 am

Bufik | ned črc 07, 2013 2:14 am

Re: Nefunkcni roaming

Tenhle problém jsem měl taky. Je to na straně operátora. Mám taky Vodafone a při změně tarifu mi neaktivovali Roaming. Šlo o to , že jsem měl špatně nastavený Flexi strop. Vůbec nehledej chybu v telefonu a zavolej na Vodafone a oni ti řeknou proč to nemáš aktivované.
Host
Host
 
Příspěvky: 14
Registrován:
pon pro 28, 2009 12:24 pm

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na WiFi, EDGE, GPRS, 3G problematika

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé