O2 UK lock

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

KorenZMasaraku | úte říj 02, 2012 1:36 am

O2 UK lock

Ahoj.
Před časem se ke mně dostal iPhone 4 (iOS 5.1.1 bb 04.12.01) se sim kartou O2 UK ... České O2 telefon nebral z čehož jsem usoudil že je blokovaný. Nyní jsem si však v anglii koupil novou sim od O2 ale pořát se nemůžu připojit do sítě. Může být telefon blokován na jednu konkrétní sim nebo je problém jinde?
Host
Host
 
Příspěvky: 7
Registrován:
úte říj 02, 2012 12:52 am

Uživatelský avatar rony | úte říj 02, 2012 6:11 am

Re: O2 UK lock

inde.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS
 
Příspěvky: 18824
Registrován:
pát pro 14, 2007 12:37 am
Bydliště: mám

Uživatelský avatar Zemlicka | úte říj 02, 2012 9:54 am

Re: O2 UK lock

co vypisal? aku hlasku?
btw skusil si ho napichnut na itunes?
iPhone 5S
iPad Air
Hackintosh Mavericks (docasne)
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
 
Příspěvky: 490
Registrován:
úte dub 07, 2009 4:48 am

KorenZMasaraku | stř říj 10, 2012 11:05 pm

Re: O2 UK lock

Když nechám automatické připojení k síti:

Síť ztracena
Vybraná mobilní síť již není k dispozici. V nastavení můžete vybrat jinou síť.


Když vyberu síť manuálně:

Uzavřená síť
Vybraná mobilní síť je uzavřená. V Nastavení můžete vybrat jinou síť.


Signál ukazuje i všechny informace o operátorovi.. jen to pořát hlásí Hledání... popřípadě Žádná služba

Až budu mít k dispozici svůj pc můžu si dovolit komplet obnovu. Taky začínám uvažovat o unlocku i když za 35 Liber, ale potom budu mít volnost ve výběru operátora. Otázka jestli mi unlock pomůže :-)
Host
Host
 
Příspěvky: 7
Registrován:
úte říj 02, 2012 12:52 am

michal2002 | čtv říj 18, 2012 3:34 pm

Re: O2 UK lock

Mám podobný problém. jsem v UK a můj iPhone 3Gs mi nenajde žádnou síť. Ani na mojí českou sim od Vodafonu ani tu koupenou v anglii od O2. Ale dřív, když jsem vyjel za hranice tak vše fungovalo. Teď jsem zkusil aktualizovat system na iOS6 a zasekl jsem se na hledání sítě. teď nevim jak z toho ven. můžete mi prosím někdo poradit? díky
 

Byp | pon říj 22, 2012 3:24 pm

Re: O2 UK lock

Mam podobnou zkušenost. Koupil jsem v ČR telefon (Mironet) podle serioveho čísla z UK. Normalně české simky fungují. Funguje normalně roaming. Ale v UK nefunguje ani česká SIM( v jinem iP ano) ani anglická (three z applestore). Hlášky stejny o nedosupnosti nebo uzavřené síti. Myslite že bych to mohl reklamovat?
Host
Host
 
Příspěvky: 7
Registrován:
čtv zář 20, 2012 10:23 am

KorenZMasaraku | sob říj 19, 2013 12:44 am

Re: O2 UK lock

Vyreseno: iPhone je totalne bloknuty(lost/stolen), koupen novy :-)
Host
Host
 
Příspěvky: 7
Registrován:
úte říj 02, 2012 12:52 am

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na WiFi, EDGE, GPRS, 3G problematika

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé