d link DI 524
d link DI 524
Zdravím,
mám problém s připojením wifi d link DI 524 s IPhone.
Dochází ke ztrátě paketu,přičemž nefungují některé aplikace např. youtube.Připojení k PC přes wifi ok.Poraďte prosím.
mám problém s připojením wifi d link DI 524 s IPhone.
Dochází ke ztrátě paketu,přičemž nefungují některé aplikace např. youtube.Připojení k PC přes wifi ok.Poraďte prosím.
-
- Mírně pokročilý
Re: d link DI 524
Na kterém iP to máš? Většina problémů je vždy na straně routeru,na iP zřídka,podívej se do nastavení.
Já osobně mám D-link DWL-G700AP a bez probému.
Já osobně mám D-link DWL-G700AP a bez probému.
-
- Moderator fóra
Přesně tento router mám a neni žádny problém, jedu na tom prakticky stále když jsem doma. Jen diky OS3 nemam plný signál ani 1 metr od antény a to jsem mel i v garáži
ale nepadá to... jede to stále. Kde jsi zjistil že ztrácíš pakety? Kde to měříš?

...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
ztrátu paketů jsem zjistil při pinku přez cmd z pc a pinkmu na iphon a je tam 4 odeslané přijaté 2 z routrama si docela rady vím mám ještě linksys a ten je ok i jsem ten d-link půjčil kamarádovi aby ho otestoval doma on z PC nepocítil žádnou změnu já s PC taky nemám problém jen když se připojím přes telefon už jsem pročítal i jiná fóra neco obdobného tam taky řešili konkrétně s tímto dlinkem tak jsem udělal to co tam psali jako změna šifrování. podstatně lepší ale upload hrůza.
-
- Moderator fóra
Divné, me to behá velmi dobře. A pozoruješ to stabilně nebo to je kolísavé?
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
No od začátku na jedné wifi bez problémů na druhé ko. Pc na obou v poho tak jsem už skoušel je i nastavit identicky a tu bezproblémovou vypnout aby se to netlouklo a stejně ten iphoun s tím má problém no asi smůla tak to s někým směním za jinou značku asi se to s tímhle dlinkem nemá rádo 

-
- Moderator fóra
To je fakt divny, já ho mám rád a dávam ho hodne lidem a nikdo si nestežoval.
Spiš bych hledal problem v iPhonu.
Spiš bych hledal problem v iPhonu.
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
No a jako kde já to nechám aby se to přihlásilo samo můžu ještě zkusit nastavit to tam nějak natvrdo aby to nepoužívalo něco co tomu nevyhovuje ale nevím co má iphon rád slyšel jsem jen o tom šivrování a zakodování že je to lepší a je to pravda můžu sám potvrdit
-
- Moderator fóra
já mam wep a klasicky heslo, neni problem 

iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- Host
ja som z DI 524 blázon dva dni.volal som do orangu kvoli fibernetu,volal som k dovozcovi DI 524.volal som aj do DELL kvoli tomu,že mi to nešlo spárovať.Nakoniec mi dovozca poradil aby som to nastavil na WPA2.
skus.
skus.
iphone XS Max 256 GB iOS 12.1.3 beta 3
-
- Moderator fóra
Tak tam mam WPA-PSK
chanel 6 a opravdu to jede v pohode.
chanel 6 a opravdu to jede v pohode.
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
zdravim. Mam podobny problem. Mam iphone 3G OS 3.0 bez JB a router dlink di-524. Na 2 notasoch bezi net v pohode, len na iphone robi problemy. Niektore stranky nacita, ine nie. To iste s aplikaciami. Pocasie, mapy, appstore, stream radia, google earth funguje, ale youtube,iWhoopie,DiscoveryChannel, icq a mnohe dalsie nejdu - napise ze sa nepodarilo pripojit alebo to jednoducho spadne. Uz som z toho zufaly. Skusal som zmenit zabezpecenie(wpa, wpa 2, wpa psk, web, none) a aj kanal, ale nic...ani meter od routru to nejde...skusal som aj u kamarata on ma D-Link DSL-2641R a to iste. A skusal som v skole/na univerzite a tam bezalo vsetko v pohode. Uz som z toho zufaly, neviem ci je dlink nekompatibilny s iphonom alebo co...JORGOJ - podarilo sa ti to nejako rozbehat?? dake napady?? alebo predat d-link a skusit stastie inde?
-
- Moderator fóra
To nebude d-linkem, me to behá bezchybne. MOžná vadny kus, každopadne by stalo za to vyzkouset jiny IP na tom routeru, hned by jsi vedel kde je problem.
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
prave som kupil novy router Netgear a vsetko funguje tak ako ma takze problem bol asi v d-linku
- rony
- Klub čistého iOS
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Moderator fóra
matohy007 píše:prave som kupil novy router Netgear a vsetko funguje tak ako ma takze problem bol asi v d-linku
Problém byl pravdepodobne mezi klávesnicí a židlí, jako obvykle, mám ten samy d-link a šlape to dobre, jde o to jak to nastavit. Je možnost ze by byl vadny kus ale vzhledem k tomu že ti fungoval je to malá pravdepodobnost, koupit jiny router to je asi jako vzit atomovku na vrabce.

iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
ja som mal davnejsie Wi-Fi USB kluc a ten tiez neskutocne stracal pakety pritom PSP fungovalo perfektne... a nevyriesil som to nijak, neskor som kupil router a bolo ...
-
- Host
Cus lidi. Provděpodobně mám ten samý problém co popisoval na začátku Jorgoj.
Když si pustím ping na iphona (ping -t 192.168.0.1) mám ztráty přes 70%. Iphonek tak kolikrát neotevře ani stránku. Měnil jsem kanály na routru (D-link524) ale vůbec nic se nezměnilo. Jediné kdy to šlape tak jak má je cca 10sec po restartu routru (při vypnuti napájení nebo třeba té změně kanálu) pak je ale vše při starém a ztráty packetu kolem 70 i vic %
Jinak mam iphona 3g 8gb Jailbreak firmware 3.0.0. Ta wifi mi nešlapala ani na 2.2.0 ani jiném novějším.
Kdekoli jinde se v pohodě připojim a nemám žádný problém jen prostě doma mi to nefachčí.
Když si pustím ping na iphona (ping -t 192.168.0.1) mám ztráty přes 70%. Iphonek tak kolikrát neotevře ani stránku. Měnil jsem kanály na routru (D-link524) ale vůbec nic se nezměnilo. Jediné kdy to šlape tak jak má je cca 10sec po restartu routru (při vypnuti napájení nebo třeba té změně kanálu) pak je ale vše při starém a ztráty packetu kolem 70 i vic %
Jinak mam iphona 3g 8gb Jailbreak firmware 3.0.0. Ta wifi mi nešlapala ani na 2.2.0 ani jiném novějším.
Kdekoli jinde se v pohodě připojim a nemám žádný problém jen prostě doma mi to nefachčí.
ja mam ten isty Router co ty a vsetko my ide bez problemov na Iphone.Islo my na verziji 2.2.1 , 3.0 a aj na 3.1 idew bez problemov.
Měl jsem stejný problém, ale udělal jsem manuální změnu DNS serveru a je klid, funguje s iPhonem supr.
-
- Host
Nazdarek, mal som tiez tento problem s mojim dl-524, stacilo napisat mail na ich support center a poslali mi link na stahnutie noveho softu tusim ze ta co mi pomohla bola verzia 03.03.2009 abo nieco take, pridavam link aby ste si to mohli stiahnut ftp://ftp.dlink.cz/di/di-524/driver_software/ toto vam urcite pomoze, pomohlo aj mne po pomali mesacnom trapeni sa, ale teraz to uz fici osto600
Dufam ze som pomohol, krasny zvysok dna 

-
- Host
hele, taky mam takovej problem a rikam si ze to instnu, ale je to bin a ani clone dvd ani daemon mi to nechce otevrit, tak jak to nainstalovat?
iPad 3G WiFi 1gen 16gb - 4.3.3 JB
iPod Touch 3gen 32gb - 4.3.3 JB
iPod Touch 3gen 32gb - 4.3.3 JB
-
- Host
Naloguj se na router a určitě tam bude záložka firmware upgrade. Pak jen najdi ten bin soubor a už se patchuje. Jinak já už jsem jednou patchoval asi starším fm. A nepomohlo. Jak přijdu domu zkusím tenhle.
-
- Host
Zdar presne ako to pise Jard4 naloguj sa na router, do vyhladavaca si napis 192.168.0.1 potom do okienka user:admin, passwrd:.. nechaj prazdne (jasne ak si to uz nenastavil na ine
) potom klikni na Tools odtial vyber Firmware, browsni to bin-ko, ono sa ti to nahraje, tusim aj restartuje, nastav si novu siet, heslo, skratka co len chces a uz by ti to malo ficat ako mne
Mimochodom ak ti to uz pojde, mozes si nastavenia ulozit do pc cez Tools-System-Backup Setting, mozno sa ti to este niekedy zijde.

Zdravim mam uplne ten samy problem jako jard4 akorat mam router well wrc3500, fw mam nejnovejsi, zkousel jsem uz vsemozna nastaveni ale nic nepomaha, dokaze mi nekdo poradit, uz jsem zoufalej.