Divně se chovající Wi-Fi
Re: Divně se chovající Wi-Fi
Zdravim dnes mi prisel iphone 4 a po pripojeni na domaci wifi vse slapalo az do chvile kdy jsem zjistil ze pres wifi proste po urcite dobe nekolika minut proste prestanou tect data.. tel je pripojeny ale data netecou.. kdyz vypnu a zapnu wifi tak vse zase funguje ale po par minutach se situace opakuje, mam to zrovna vyreklamovat nebo nejaka jina rada? DIky
-
- Starý pes fóra :)
Restore, neobnovovat zo zalohy. Ak nepomoze, reklamacia to isti 

iPhone 5S
iPod Shuffle
MacBook White
iPod Shuffle
MacBook White
-
- iPhone expert
Zkusil bych jeste nejakou jinou WiFi sit, protoze iP4 ma problemy s ruznyma typama WiFi routeru v kombinaci s ruznyma sifrovanima.
---
iPhone 7
iPad Mini Retina / iPad Pro 9.7" + Apple Pencil
Macbook Pro 13" 2017
iMac 21.5" late 2012
Apple Watch 3 Sport 42mm
iPhone 7
iPad Mini Retina / iPad Pro 9.7" + Apple Pencil
Macbook Pro 13" 2017
iMac 21.5" late 2012
Apple Watch 3 Sport 42mm
-
- iPhone expert
maXtreme píše:Zdravim dnes mi prisel iphone 4 a po pripojeni na domaci wifi vse slapalo az do chvile kdy jsem zjistil ze pres wifi proste po urcite dobe nekolika minut proste prestanou tect data.. tel je pripojeny ale data netecou.. kdyz vypnu a zapnu wifi tak vse zase funguje ale po par minutach se situace opakuje, mam to zrovna vyreklamovat nebo nejaka jina rada? DIky
inac, toto sa deje aj mne, ale trosku inym sposobom, som na wifi a mam zapnute beejive, a pisem si hodinu alebo dve a zrazu zacne zobrazovat ze sprava nebola odoslana atd, pritom tie spravy odoslane boli, to viem urcite lebo na ne prisla odpoved, aj safari nacita stranky, vsetko funguje a po restarte wifi sa beejive sprava normalne... podotykam ze beejive mam kupene a iny messenger nepouzivam takze nwm porovnat, skusal som aj restore bez obnovy zo zalohy atd, nepomohlo... je to teda nejaky bug v beejive, alebo je problem v ip? ma niekto podobnu skusenost?
iPhone 3G 16GB white iOS 4.2.1, NoJB
iPhone 4 16GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPhone 5 32GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPad 2 64GB 3G white iOS 6.1.2 NoJB
MacBook Pro Mid 2010 2,66GHz 13" 8GB RAM 10.8.2
MacBook Pro Late 2011 i7 2,2GHz 15" 8GB RAM 10.8.2
GameCenter - BlazingUFO
iPhone 4 16GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPhone 5 32GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPad 2 64GB 3G white iOS 6.1.2 NoJB
MacBook Pro Mid 2010 2,66GHz 13" 8GB RAM 10.8.2
MacBook Pro Late 2011 i7 2,2GHz 15" 8GB RAM 10.8.2
GameCenter - BlazingUFO
- Fifik
- Klub čistého iOS
WiFi problém!
Ahojte,
mám menší problém z WiFi. Na mojom iPhone 3G s firmwarom 4.1 mi nechce vôbec nájsť žiadnu WiFi, aj keď stojím rovno pred rútrom. Na inom FW mi to v pohode nájde WiFi a na tomto vôbec. iPhone 3GS taktiež bez problémov, neviete mi poradiť ?
Skúšal som obnoviť nastavenia siete, potom kompletné nastavenia. Restore taktiež nepomohol a ani tvrdý reset.
Sloučeno do již existujícího tématu. Metalgirl
mám menší problém z WiFi. Na mojom iPhone 3G s firmwarom 4.1 mi nechce vôbec nájsť žiadnu WiFi, aj keď stojím rovno pred rútrom. Na inom FW mi to v pohode nájde WiFi a na tomto vôbec. iPhone 3GS taktiež bez problémov, neviete mi poradiť ?
Skúšal som obnoviť nastavenia siete, potom kompletné nastavenia. Restore taktiež nepomohol a ani tvrdý reset.
Sloučeno do již existujícího tématu. Metalgirl
iPhone 11 Pro Max, iPad Pro, Apple Watch 4 44mm, AirPods Pro, MacBook Air!
iPhone WiFi problém
Zdravím. Moje sestra má iPhone 3G 8GB a nejde jí WiFi..Firmwarem to není.iPhone je kupovaný z aukra, již bez záruky. WiFi se nenajde v nastavení například metr od routeru. Pokud ovšem položí iPhone na router a zapne aplikaci ExtremeWiFi(cydia) wifi se najde, ale jen jedna čárka. Neví někdo co je to za problém? A pokud ano, kolik by stála oprava? Předem dík 
Edit:Mrazák nepomohl
Sloučeno do již existujícího tématu ve správné sekci. Metalgirl

Edit:Mrazák nepomohl

Sloučeno do již existujícího tématu ve správné sekci. Metalgirl
Naposledy upravil(a) chrt dne úte říj 19, 2010 10:31 am, celkem upraveno 1 x.
-
- Moderator fóra
Re: iPhone WiFi problém
Vykašli se na mrzáka, zkus raději mrazák 

Omlouvám se za chybu
Mrazák sem zkusil ještě jednou a tentokrát jsem dal iPhonu fakt zabrat
Skoro hodina.. Na chviličku to pomohlo.Zapl jsem WiFi okamžitě naskočila ta moje tak jsem zkusil safari-načetla se jedna stránka.Potom se signál ze status baru ztratil a safari napsalo-could not open.... 

-
- Moderator fóra
Já jsem už frozen method vzdal. Prostě už na iPhone kašlu, nechávám ho dělat si, co chce. A že si také dělá! Někdy Wi-Fi naskočí na pár hodin, jindy na celý den. Je to nepochopitelné a nemám pro to žádné vysvětlení. Těžko se zde dá něco poradit, když je to tak záhadné.
-
- Moderatorka fóra
OT: Beaversi, tak teď místo frozen method zkus trouba method. Jeden to na youtube ukazoval, jak dal péct základovou desku iPhonu do trouby, obalenou alobalem, že prý by to mělo pomoct. 

Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Moderator fóra
Chceš říct "owen method", není-liž pravda? Mohl bych zkusit také Remosca method, ale příliš tomu nevěřím, chci říct: vůbec tomu nevěřím. 

-
- Moderatorka fóra
Ne, řekla jsem trouba method, tak je to trouba method a basta. Tak nemáš co již ztratit, vyzkoušíš, buď to pojede, nebo ho upečeš a vyhodíš a koupíš něco jiného. 

No já bych zkusel klidně pomes method
Zapéct ho do hranolek
Nejzáhadnější ale je že když mám iPhone na routeru a zaplou aplikaci extreme wifi tak se wifina načte
Co nadělám prostě bude muset přežít bez WiFi 

-
- Host
Na "trouba method" možná něco bude.
Mám stejný problém jako Beavers. V létě jsem iP nechal v autě na palubce asi dvě hodiny na přímém slunci a v nabíječce. Dosti rozpálen hlásil něco o teplotě, po restartu wifi ožila, udělal jsem pár aktualizací a zase umřela. 

iPhone 5S 32GB
-
- Moderator fóra
Mně včera šla až do doby, než jsem ji připojil k nabíječce a než se nabíjením zahřála. Pak Wi-Fi odpadla. Dnes si ze mě dělá srandu, naskočí na plný signál, odpadne po 3 vteřinách. Uspím, hned probudím asi 5x dokola a naskočí. Jde 15 vteřin a je pryč. Někdy ale drží hodiny.
-
- Host
To jsi na tom lépe, mně občas najde, připojí, ale data tečou málokdy. Hlavně jde po "frozen method" a asi "trouba method". Začínám mít pocit, že můj iP nebyl vyroben pro střední Evropu a asi se budu muset přestěhovat. Ale nevím jestli na sever nebo na jih. 

iPhone 5S 32GB
Hele, jak píšete že jste u routeru, tak to je někdy chyba, já například u routeru wi-fi chytnu, ale nejede, musím být tak 5 metrů od routeru aby jela. Máme dva routery, jeden u mě v pokoji, to je ten co mi nejede a pak druhý a ten prostě jede, takže zkuste to i dál od routeru.
-
- Mírně pokročilý
uhlikus:
Ja som mal ten isty problem a reklamaciu mi uznali. Dostal som novy pristroj. Funglovku.
Home tlacitko a wifi modul vidim ako slabinu tychto typov. Jednoznacne.
Ja som mal ten isty problem a reklamaciu mi uznali. Dostal som novy pristroj. Funglovku.
Home tlacitko a wifi modul vidim ako slabinu tychto typov. Jednoznacne.
iP2 8GB JB, unlock, 3.1.2 // iP3G 8GB JB, unlock, 4.0.1 // iP3G 16GB JB, free, 4.0.1 // iP3GS 32GB JB, unlock 4.0.1 // iP4 16GB JB, free, 4.1 // iP4S JB5.01
mne nešiel wifi skušal som všetko aj mrazničku .. všetko nič mi nešlo ... som čital že može byt odpojeny kabel na wifi ale to je len vtedy ak nejde ani bluetooth tak som to ignoroval lebo bluetooth mi išlo .. potom som len tak z nudy rozobral a pozeram -- vnutri všetky skrutky poodšrubovane a hlavne ten kábel odpojený ... tak ho idem vyskušat a dúfam že pôjde
tak jsem zmenil sifrovani routeru a uz vse slape jak ma 

IPhone 2g, problém s wifi
Nedaří se mi zprovoznit wifi v iPhone 2g. Zhruba po hodině zkoušení se mi jen dvakrát ukázala hledaná síť, ale vždy jen na chvilku, připojit se mi nepodařilo. Na veškerou snahu odpovídá "Nelze nalézt síť"
-
- Klub čistého iOS
Re: IPhone 2g, problém s wifi
Zkus obnovit nastavení sítě, pokud nepomůže, tak restore a pokud ani to nepomůže tak máš smůlu 
Příspěvky sloučeny do existujícího tématu o problémových wifi. MG

Příspěvky sloučeny do existujícího tématu o problémových wifi. MG
iPhone 5S 32 GB, iOS 8.2
MacBook Pro Retina 13" Late 2013, 8GB RAM, Yosemite 10.10 GM
MacBook Pro Retina 13" Late 2013, 8GB RAM, Yosemite 10.10 GM
-
- Moderatorka fóra
A pokud ani to nepomůže, tak mrazák, viz. toto vlákno.
-
- iPhone guru
K čemu je vlastně teda dobra te Extreme wifi?Co umi?? Dik
iP 3G 8 GB-Dead
iP 3GS 16 GB iOS 6.1.6JB
iPad 3 3G 64 GBiOS 7.1.1JB
iPh 5S (2x) 16 GB Black
iP 6S 64 GB-Sold
iPad Mini Retina16 GBiOS 12.5
iP 7 32 GB iOS 12.x
iPad Pro 10.5 64 GBiOS 13.x
Apple Watch Series 5 W OS 7.x
iPhone X 64 GB iOS 14.x
iP 3GS 16 GB iOS 6.1.6JB
iPad 3 3G 64 GBiOS 7.1.1JB
iPh 5S (2x) 16 GB Black
iP 6S 64 GB-Sold
iPad Mini Retina16 GBiOS 12.5
iP 7 32 GB iOS 12.x
iPad Pro 10.5 64 GBiOS 13.x
Apple Watch Series 5 W OS 7.x
iPhone X 64 GB iOS 14.x
Musím vřele dopuručit nosit Iphone v těchto mrazech venku nebo nškde v kapse kde bude zima!Má to stejný efekt jako Mrazivá kůra 

Pak bych ovšem nedoporučoval chodit to místností nebo ho nedej bože dávat na topení aby vyschnul. říkáte si o korozi 

-
- Host
Má poznatky k divnému chování WiFi. Doposud jsem používal router Belkin G wireless a nezeznamenal jsem žádný problém s připojením. IPhone 2G a 4 a notebook se připojily bez problémů vždy (šifrování WPA/WPA2). Pak jsem udělal osudovou chybu a router jsem prodal. Pořídil jsem si opět Belkin, který podporuje standard 802.11b/g/n+ a začaly problémy. Vše funguje jak má, kromě iPhone. Problémy, které jsou popsané v tomto článku. Připojení někdy ano, někdy ne a nebo chvilku no prostě hrůza. Zkoušel jsem různá nastavení ale moc efektní to není. Již jsem se smířil, že prostě vypnu a opět zapnu WiFi v iPhone. Jediný fungující poznatek byl změna šifrování z WPA/WPA2 na 128 bit. WEP nebo 64 bit. WEP. Zde se problémy s připojení neprojevovaly. Bohužel pro změnu se notebook zase nějak nechce připojit při tomto způsobu šifrování. Je tedy asi skutečně něco pravdy na zvoleném způsobu zabezpečení sítě.
Závěr: Zkoušet různé routery a nebo změnu šifrování WiFi.
Závěr: Zkoušet různé routery a nebo změnu šifrování WiFi.
No, mně wi-fi jede, ale občas, přestane fungovat, vypnu a zapnu, a je to zase OK, dělá to jen někdy, a na reklamaci ho už nedám, ale bude to asi routerem, protože na jiném wi-fi (teď ho iPhone nenajde, posunuly jsme ho dál), to nedělalo. 

DaveHit_72: me to dela 3GS (ipad bezproblemu). Po zmene sifrovani na 64bitovy WEP bez problemu. Takze to neresim
(spobydlici s notebooky take nemeli problem, kdyz se zmenilo sifrovani).

-
- Host
Měl jsem tento stejný problém jak tu mnozí píší a to, že mi občas wifi šlo. Hlavně ráno a v případech kdy byl telefon "studený". Po tom co se zahřál to někdy wifi síť našlo, ale nepřipojilo se a někdy ani nenašlo, tak jsem telefon zanesl na reklamaci. Čekal jsem asi 9 dní než mi poslali smsku, že telefon je na prodejně. Jakmile jsem přišel na řadu bylo mi sděleno, že telefon se neopravoval a dostal jsem rovnou nový + záruku zase na 2 roky, takže kdo ho má ještě v záruce, tak neváhejte a reklamujte.
iPhone 3G, 8gb Black - Prodáno
iPhone 4S, 16gb White
iPhone 4S, 16gb White
Nevite nekdo proc, kdyz se chci pripojit na domaci wi-fi (vsechny carky mam), tak mi to pokazdy, kdyz zadam heslo napise nelze se pripojit k siti? heslo zadavam urcite spravne a mam ipod 4g??
-
- iPhone expert
Nastavení routeru, pak si projdi filtrování MAC adres a podobný věci. Kamarádovi to taky nešlo, až když zrušil všechny zabezpečení, tak mu to jelo.
iPhone 5S 32GB Black - iOS8 - nonJB
iPhone 5 16GB Black - iOS8 - nonJB
MacBook White (late) 2008 - Snow Leopard 10.6.8
iPad 3 16GB - iOS 5.1.1 - JB
iPhone 3GS 32GB Black - iOS 6 - nonJB
2x iPhone 4S 16GB White - iOS 6 - nonJB
-
- Host
No ludia dnes som pozeral jak blb. Viem, ze mi WiFi nefunguje na 3Gcku. Ale dosiel som za bratom a povedal mi, ze tam chyta zadarmo mestsku WiFi tak som skusil "zo srandy", ze ci nieco chytim a bum. Chytil som ju a aj som sa na nu pripojil. Divil som sa kedze mi WiFi od kupy nefungovala a to ani ked som stal pri routry a naraz zacala fungovat. Samozrejme znova nejde. Neviete cim to moze byt?
iPhone 3G 16GB Black iOS 4.2.1 JB - už jen jako záloha 

-
- Moderator fóra
OT: Byl to tak silný signál, že probudil i mrtvou Wi-Fi, ta se tím vylekala a leknutím umřela nadobro. 

Zdravim precital som mnoho tychto komentarou ale nikde som nenasiel ten môj
Mam iphone 3G 8gb a nejde mi wifi ako mnoho ludom okrem mna
ale chcem sa spitat skusal niekto vymenit wifi antenu http://www.maczone.cz/apple-iphone-3g-a ... d4831.html
ak ano funguje ? nie ?
diki
/edit: http://www.maczone.cz/iphone-3g-3-gs-se ... _c837.html je ich tam viac
[edit=BEAVERS]Nemohl jsi najít žádný svůj komentář, jak se nad tím podivuješ, protože tohle je tvůj první příspěvek. Zřejmě jsi chtěl říci, žes nikde nenašel řešení svého problému, že? I správné vyjadřování je důležité pro komunikaci, uč se ho.[/edit]
Mam iphone 3G 8gb a nejde mi wifi ako mnoho ludom okrem mna
ale chcem sa spitat skusal niekto vymenit wifi antenu http://www.maczone.cz/apple-iphone-3g-a ... d4831.html
ak ano funguje ? nie ?
diki

/edit: http://www.maczone.cz/iphone-3g-3-gs-se ... _c837.html je ich tam viac

[edit=BEAVERS]Nemohl jsi najít žádný svůj komentář, jak se nad tím podivuješ, protože tohle je tvůj první příspěvek. Zřejmě jsi chtěl říci, žes nikde nenašel řešení svého problému, že? I správné vyjadřování je důležité pro komunikaci, uč se ho.[/edit]
-
- Host
No to nevím, protože tohle co sem dáváš je jen anténa a je tu možnost, že bude špatný i ten wifi chip. Ten sem někde na googlu viděl okolo 2000,-
iPhone 3G, 8gb Black - Prodáno
iPhone 4S, 16gb White
iPhone 4S, 16gb White
Zdravím, pročetl jsem snad celé fórum a můj problém jsem nenašel nebo ho přehlídl 
Dnes jsem se ráno připojoval na wifi a vše šlapalo OK, potom jsem si chtěl stáhnout ze stranek ct24.cz jejich program na sledování online, ta mi však nenajela a poté se mi začala wifi samovolně odpojovat.... Odpoledne jsem byl u přítelkyně a na její wifi se připojím bez problému, přijedu domů, zkusím se připojit a nic... Tak v první řadě udělám restart routru, telefonu a žádná změna. Nevím kde je zakopán pes. Aby jste lépe pochopili moji situaci zasilám zde video na ukázku: http://www.youtube.com/watch?v=3h5zGRAIMHA

Dnes jsem se ráno připojoval na wifi a vše šlapalo OK, potom jsem si chtěl stáhnout ze stranek ct24.cz jejich program na sledování online, ta mi však nenajela a poté se mi začala wifi samovolně odpojovat.... Odpoledne jsem byl u přítelkyně a na její wifi se připojím bez problému, přijedu domů, zkusím se připojit a nic... Tak v první řadě udělám restart routru, telefonu a žádná změna. Nevím kde je zakopán pes. Aby jste lépe pochopili moji situaci zasilám zde video na ukázku: http://www.youtube.com/watch?v=3h5zGRAIMHA
-
- iPhone expert
Tak mám asi svůj první problém, co se týká WiFi.
Zkoušel jsem nový router, ale nakonec jsem zůstal při starém. Při výměně routeru ze staršího na nový jsem všechno přepojil, potom přepojil zpátky, přesně jak bylo a ted ten problém.
Než jsem vyměnoval routery, tak jsem měl na iPhonu v blízkosti routeru všechny 3 čárky, což je logické, ale ted mám jen dvě a to vedle routeru můžu klidně sedět, nebo na něj iPhone položit. V místech, kde jsem měl dřív jednu čárku signálu, ted mi to WiFi vůbec nenajde.
Netuší někdo, čím by to mohlo být, že se takhle z ničeho nic sníží signál?
Zkoušel jsem nový router, ale nakonec jsem zůstal při starém. Při výměně routeru ze staršího na nový jsem všechno přepojil, potom přepojil zpátky, přesně jak bylo a ted ten problém.
Než jsem vyměnoval routery, tak jsem měl na iPhonu v blízkosti routeru všechny 3 čárky, což je logické, ale ted mám jen dvě a to vedle routeru můžu klidně sedět, nebo na něj iPhone položit. V místech, kde jsem měl dřív jednu čárku signálu, ted mi to WiFi vůbec nenajde.
Netuší někdo, čím by to mohlo být, že se takhle z ničeho nic sníží signál?
iPhone 5S 32GB Black - iOS8 - nonJB
iPad 3 16GB - iOS 5.1.1 - JB
iPhone 3GS 32GB Black - iOS 6 - nonJB
2x iPhone 4S 16GB White - iOS 6 - nonJB
vratil jsem se do tohoto tematu po delsi dobe a vidim ze se nic nezmenilo. Vsichni s nefunkcni WIFI stale doufaji ze ji rozjedou nejakym softwarovym zazrakem. To je pochopitelne nesmysl. Je nutne prepajet wifi cip, ktery ma studeny spoj. Neni potreba kupovat novy. Bohuzel neznam nikoho kdo by to dokazal udelat, aniz by poskodil ostatni komponenty. V servisu mi rekli ze to propajet neumeji....Resi to vymenou desky. Mate nekdo jinou zkusenost?
pro vsechny kdo se neboji do iphonu trochu rejpnout tu mam moznost jak zprovoznit wifi
vymontujte motherboard iphonu a zahrejte wifi chip treba jako ja fenem(horkovzdusnou pistol nemam a do trouby to nedam
)
cca 1 minutu nechte vychladnout, pak si iphone zkompletujte
wifi mi fungovala 1 tyden pak zase psalo neni wifi tak jsem to zopakoval a uz zase slape
je to sice hardcore ale me uz toho v iphonu tolik odeslo ze uz muzu zkouset vse
vymontujte motherboard iphonu a zahrejte wifi chip treba jako ja fenem(horkovzdusnou pistol nemam a do trouby to nedam

cca 1 minutu nechte vychladnout, pak si iphone zkompletujte
wifi mi fungovala 1 tyden pak zase psalo neni wifi tak jsem to zopakoval a uz zase slape
je to sice hardcore ale me uz toho v iphonu tolik odeslo ze uz muzu zkouset vse