iTunes error 42032

Odpovědět
iphone-3gs-bilej

Re: iTunes error 42032

Příspěvek od iphone-3gs-bilej »

Teď už to vím. Ale nevěřil jsem že se to tak pos..e a nepůjde to vrátit. Jablíčko melo moji plnou důvěru.

djha53k
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od djha53k »

Tak bohuzel obezlicka s: ipconfig /flushdns
Funguje jen jeden den :cry:

Vcera vse OK, dneska uz zas ta chyba, updaty apps ani nic noveho koupit nejde :thumb_down:

/edit: Jablečná ovce: no dybych mel doma wifi tak bych taky nakupoval pres iPhona, ale bohuzel nemam, takze musim pres iTunes (a takovych je nas vic).
Naposledy upravil(a) djha53k dne čtv led 27, 2011 12:34 pm, celkem upraveno 1 x.
..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..
SG G6
https://www.investicnigramotnost.cz/

Křeček

Příspěvek od Křeček »

Přes iPhone jde, já víceméně nakupuji a stahuji přes telefon.

djha53k
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od djha53k »

Takze pridam jeste odpoved z Apple supportu:

Kód: Vybrat vše

2011/1/26 iTunes Store <iTunesStoreSupport (add) apple.com>
    Hi ***

Robin here from the iTunes Store. I'm sorry to hear that you can't connect to the iTunes Store.

I have verified that the iTunes Store is online and accepting connections, which indicates that this issue is related to your computer, internet connection, or local network.

Tak a jeste moje reakce na obvineni meho inet pripojeni:

Hi Robin,

it is not a local network issue! As I wrote below this specific error gets people all around the globe!
See for example: http://discussions.apple.com/thread.jspa?messageID=12772208
Yesterday I push iTunes work by the trick with: ipconfig /flushdns
But today (24hours later) it does not work again and this trick also does not work any more.

Previous version of iTunes (iTunesSetup-v10.1.0.54) did not solve it. I spent some time of googleing and this error have only people which have iTunes 10.1.*, any of 10.0.* or below does not seems to have this problem. Then logically something is very wrong with the iTunes 10.1.* and higher. Also as because the flush DNS helps sometimes I would suspect that the majority of this error is in the network part of the iTunes.

I can 100% confirm that my network is absolutely OK, based on my 7 years HPUX/Linux system and network administrators experiences! And also 100s topics and articles on the internet confirmed that this error is not located on my network provider only. Or how can all the network provides around the whole world can have same network issue at the same time???

And btw I red and tryied all the articles below, any of them was helpful neither solved this error.

Thank you for help and fix.
..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..
SG G6

Marthin
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Marthin »

Tak jsem to trochu sepsal ;-)
viewtopic.php?f=13&t=39726

Prosím o umístění odkazu do prvního postu, pokud se objeví další návod, bude fajn když se to tam objeví ;-)

jackherrer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od jackherrer »

Na cizich diskuzi sem slysel, ze pomaha zalozeni noveho uzivatele ve win a zkusit itunes pouzivat na nem.
I will maintain an attitude of open-mindedness.

Křeček

Příspěvek od Křeček »

Nepomáhá.

Marky1980
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Marky1980 »

Včera vyšla nová verzia iTunes 10.1.2, ale závada naďalej pretrváva :(

djha53k
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od djha53k »

Tak s timhle se musim pochlubit. Na Robinovu radu (Apple emailovy support) jsem zavolal na cesky Apple support: 800 700 527 Pricemz jsme se ihned dozvedel, ze je poskytovany pouze v anglictine :alien:

Ja: uz tyden resim s Apple email supportem chybu iTunes -42032, na jejich radu uz jsem iT plne odinstaloval dle navodu na Apple.com, mam MSW XPsp3+posleni update, posledni Antivir a FireWall, vyzkousel jsem restarty PC, zakazani Antiviru i FireWalu. Tuto chybu maji stovky lidi na internetu (zkracena verze)
Apple: OK I tell you this (timhle vzdy ten Ind -poznam z prace, bo snima telefonuji denne! - zacinal) zkusil jste kompletne odinstalovat iTunes dle navodu na Apple.com
J: :shocked: ano, tak jak jsem jiz rekl
A: OK I tell you this. Co mate za PC?
J: MSW XPsp3+posledni update, tak jak uz jsem rekl, plus posledni Antivir a FW
A: OK I tell you this. Zkusil jste zakazat Antivir a FW, protoze chyby iTunes jsou vzdy problemy se siti
J: ano, tak jak jsem jiz rekl, nepomohlo, navic internet je plny for a diskusi nad touto chybou, kterou maji pouze iT 10.1*
A: OK I tell you this. Lidi si strasne vymejsli, nemuzete moc brat v uvahu nadavajici prispevky na internetu (muj preklad, rekl toho jeste trosku vic)
J: tak jak to, ze kdyz preinstaluji iT na verzi 10.0* tak to funguje
A: OK I tell you this. Tak to downgradujte.
J: Jenza ja mam v iPhonu iOS4.2.1 a pak nebude moct s iT komunikovat a Apple nenabizi moznost legalniho downgradu na FW 4.1
A: OK I tell you this. Na to existuji cesty.
J: ano, jenze to bych musel iPhone JB a to ja nechci. Apple nabidl svym zakaznikum posleni verzi SW, kterou jsem si naistaloval a chci u ni zustat. Proto se ptam jak vyresit chybu s iTunes?
A: OK I tell you this. Jak jste pripojen?
J: "rekl jsme mu typ a providera". Ale jak rikam, tuto chybu maji stovky lidi na celem svete.
A: OK I tell you this. Zkuste iTunes nainstalovat na jiny PC v jine siti, protoze chyby iT jsou v 99% chyby site
J: nemohu, bo jiny PC ani pristup na jinou sit nemam
A: OK I tell you this. Kontaktujte vaseho prodejce iPhone
J: ??? ja rikam, ze mam problem s iTunes
A: OK I tell you this. Tak je zkuste kompletne odinstalovat dle navodu na Apple webu
J: no vidim, ze tohle nikam nepovede, zkusim najit pomoct nekde jinde

Ten konec fakt nekecam!

Du instalovat novou verzi iTunes...

//edit: tak nestahnu, stahne se 796kb a pak to padne na nedostupnost sluzby

//edit2: tak to fakt vypada na nejakou chybu site dneska, muzete sem dat tracert a ping nekdo z jiny pod site UPC nebo od jinyho provider?

2     9 ms     9 ms    21 ms  ip-78-102-102-33.net.upcbroadband.cz [78.102.102.33]
  3    10 ms     5 ms    14 ms  ip-81-27-202-65.net.upcbroadband.cz [81.27.202.65]
  4   116 ms   113 ms   170 ms  de-fra03a-rd1-xe-4-3-0.aorta.net [213.46.160.65]
  5   113 ms   116 ms   114 ms  84.116.134.17
  6   125 ms   115 ms   125 ms  84.116.132.242
  7   114 ms   116 ms   113 ms  us-nyc01c-rd1-pos-3-0-0.aorta.net [213.46.160.126]
  8   117 ms   113 ms   116 ms  us-was03a-rd1-xe-1-0-0.aorta.net [84.116.130.162]
  9   130 ms   116 ms   116 ms  us-was03a-ri1-xe-0-1-0.aorta.net [84.116.130.166]
 10   125 ms   124 ms   128 ms  10gigabitethernet2-2.core1.ash1.he.net [206.223.115.37]
 11   205 ms   200 ms   200 ms  10gigabitethernet1-4.core1.pao1.he.net [72.52.92.29]
 12   194 ms   194 ms   194 ms  198.32.176.190
 13     *        *        *     Vypršel časový limit žádosti.
 14     *        *        *     Vypršel časový limit žádosti.
 15     *        *        *     Vypršel časový limit žádosti.
 16     *        *     ^C
C:\>ping apple.com

Příkaz PING na apple.com [17.251.200.70] s délkou 32 bajtů:

Vypršel časový limit žádosti.
Vypršel časový limit žádosti.

Statistika ping pro 17.251.200.70:
Pakety: Odeslané = 2, Přijaté = 0, Ztracené = 2 (ztráta 100%),
Control-C

//edit: tak je patek 14:10 CET, apple.com opet jeden, posledni verze stazena "iTunesSetup-v10.1.2.17" ale chyba -42032 pretrvava
SG G6

catty52

Příspěvek od catty52 »

Čaute, měl ten samý problém jako vy všichni, ale dával sem si pokaždé když sem chtěl něco synchronizovat ipconfig/flushdns a bylo to ok.. dalo se to.. dnes ve 22:00 byla vypuštěna nová verze iTunes myslím 10.1.2 a v té už chyba není, aspoň není u mě, myslím že Apple konečně tenhle problém vyřešil, tak zkoušejte a piště jestli vám to funguje též... catty52

edit//: zas nejde, čtěte můj další koment-->>>>>
Naposledy upravil(a) catty52 dne ned led 30, 2011 12:10 am, celkem upraveno 1 x.

mookie
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od mookie »

nefunguje

Flarin

Příspěvek od Flarin »

Ahoj, tak jsem upgrejdovat itunes a zatím mi to syncuje. Tak snad to pude.
W XP SP3, Ipod touch4 - 4.2.1, Esetsmart security
J.

Levon
Host
Host

Příspěvek od Levon »

Myslím, že bohužel nepůjde...Je to pravděpodobně jen náhoda, že to zrovna jde...

Křeček

Příspěvek od Křeček »

Jsou to nahody, takze docela dost naprd. Muj posledni sync. byl asi pred
14 dnami, takze kdyz se neco posere, tak jsem v haji. Ani restore neudelam.

catty52

Příspěvek od catty52 »

OKej, takže zas nejde... a po všech projížděních netem sem zjistil, že jediné funkční a docela ucházející je teda tohle: Start--> Spustit--> cmd--> ipconfig/flushdns... vždy funguje.. zadejte předtím než zapnete itunes.. myslím že to je dcla ok.. napíšete 10 písmenek a můžete syncovat a dělat vše jak chcete než zas zapnete a vypnete pc.. ja to jednou týdně s 10 písmenkama přežiju.. akorát to, že odepsali XP mě dost nasra*o..

martas060995

Příspěvek od martas060995 »

Zdravim, tak konecne uz tuhle chybu nemam. Sel jsem z win XP, na WIN 7, a vse je vpohode.

djha53k
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od djha53k »

Takze mam asi pro vsechny spatnou zpravu :shocked:
Reinstalace Woknousu tuhle chybu zrejme resi... prave jsem dokoncil reinstall PC. Predtim stahovani updatu/novych apps neslo, ted po reinstalaci vse bezi jak o zivot.

Mam takovy podezreni na prosincove zaplaty nebo lednovou zaplatu, ale to berte jako spekulaci, nemuzu to nicim podlozit.
SG G6

Křeček

Příspěvek od Křeček »

Pokud to jsou auzomatické updaty, je to možný, protože winy neaktualizuju.

jackherrer
Moderator fóra
Moderator fóra

ot
to delas chybu. myslim ze i vetsina ostatnich lidi, kteri bezej na winu tohle podcenuje. me se delaj aktualizace automaticky a mam 4.1 a jeste navic starsi itunes takze me se ta chyba stejne netyka, ale do budoucna je mit dobry aktualizovanej system proste, rekne vam to kazdej it spravce.

Jirkus
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Jirkus »

Na stránkách Apple píšou, že Win verze iTunes 10.1.2 je určena pro Windows7 a Windows XP.

Z předcházejících příspěvků není zcela jasné, jestli iTunes 10.1.2 nainstalovaný na Win XP už funguje správně.

Byla tedy ta chyba 42032 definitivně odstraněna?

PS: Ta otázka se týká uživatelů Win XP.

Mišo
Host
Host

Příspěvek od Mišo »

Nie, nebola.Stale to pretrvava.
Iphone 3G 8GB
FM-4.2.1
Jb

Iphone 5 32GB
Fm-9.3
Iphone SE2020 128GB
Fm 14.4

Křeček

Příspěvek od Křeček »

Jackherrer: takhle, na notebooku nemám důvod aktualizovat, není můj, a nerad bych něco posral, a stolní počítač, o tom ani radši ne, tam jsme rádi že jede, má 55GB HDD, internet v něm stále blbne, a jsem zvědavej, až bude bez notebooku, jak v něm udělám 110 giga místa (minimálně). Pokud budu mít někdy nějakou amšinku, tak budiž.

ritopich

Příspěvek od ritopich »

zkoušel jsem taky ipconfig/atd... a nešlo mi to takže to je spiše o náhodě, kdy to jde a nejde :) blbý problém iTunes

anims

Příspěvek od anims »

A uplne nejlepsi kombo je kdyz to konecne rozjedu a pripojim telefon tak itunes spadne a musi se to vsechno na novo.. Jinak v te stare verzi to delalo porad.. v 10.1.1 to delalo obcas.. a ted to dela taky porad stejne.. dejte vedet jak stim reinstalem.. se asi taky nekdy hecnu do tech win7 :-)

Bulwa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Bulwa »

Taky se mi tahle chyba občas objevuje a nejvíc pomohlo vypnutí procesu iTunesHelper.exe
Obrázek

Rudasky67

Příspěvek od Rudasky67 »

Tak mi to syncovalo jen 10 dni po tom co jsem preinstaloval na win7 a ted jen na pul jen fotky a muziku a aplikace zase vubec. Tak uz taky nevim cim jinym by to bylo nez asi chyba v iTunes. Nevyzkakuje mi teda ten error a ze chce autorizovat ale plne funkcni to taky neni, tak nevim uz co s tim :-(

Křeček

Příspěvek od Křeček »

Zkus je zautorizovat, když to nehodí hlášku. :D (jako v iTunes, mohlo by to být tím)

Rudasky67

Příspěvek od Rudasky67 »

Autorizoval jsem hlaska nevyskoci uz vubec ale syncuje jen fotky a muziku aplikace preskoci tak ze tam nemuzu nic stahnout a v iTunes v pravo co jsou aplikace zobrazeny jako v telefonu ikonka je a zustane ale po skonceni sync v telefonu neni.

djha53k
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od djha53k »

Takze panove a damy... Reinstalace WinXP error -42032 NERESI :angry: :tears:

Vcera po instalaci (a pak jeste asi 5hodin) OK, ale dneska (cca po 18hodinach) sem zapnul PC a opet chyba -42032. Nelze ani stahnout update jiz zakoupenych apps, tak ani zadnou dalsi koupit. Authorizovat/Deautorizovat PC skonci stejnou chybou!

Opet jsem napsal Apple support (uz tam znam asi pulku lidi, jaxi me prehazuji od jednoho k druhemu) at to poslou nekam vys, tomu kdo odpovida za poskytovani service pre Akamai nebo pristup k iTunes serverum. Tak uvidime...
SG G6

catty52

Příspěvek od catty52 »

Čaute, podle toho že už se tu hodně ty věci opakujou nepíšu nic aktuálního, jen souhrn.. Reinstall XP nic neřeší, vymázání SC info také ne.. Jediné 2 funkčí návody jsou teda Start / Spustit / cmd / ipconfig/flushdns
a potom vypnutí procesu iTunesHelper.exe
Jiný návody který by na mém pc fungovaly sem nenašel ... A Apple support mi nebyl k ničemu .. chyba přetrvává a objevuje se stále u více a více uživatelů XP.. nejlepší řešení je potom přejít na Win 7 .. :very_angry: :very_angry: :apple: :very_angry: :thumb_down:

Rudasky67

Příspěvek od Rudasky67 »

presel jsem z winXP kvuli tomu na win7, fungovalo to asi tyden a opet nefunkcni teda krome hlasky error ale nesyncuje aplikace jak jsem psal vyse. Vypnuti cmd nepomaha. kde najdu a vypnu ten iTunesHelper.exe? Dik

jackherrer
Moderator fóra
Moderator fóra

Ctrl+alt+del > spravce uloh > procesy

iphone-3gs-bilej

Příspěvek od iphone-3gs-bilej »

Tak ukončení helper procesu mě taky nepomáha. Asi je to vše o náhodě. Já už vyzkoušel uplně všechny návody co tu jsou. Zkouším to tak 10 x denně už týden a stále 42032. Přikláním se k prvním radám a to čekat :-(

djha53k
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od djha53k »

Tak zde je posledni rad od iTunes supportu:

I am very sorry to hear that you have had unpleasant experiences dealing with Apple Support over the phone.

I have confirmed that the iTunes Store is functioning and accepting connections.

iTunes has a feature called Network Diagnostics that can help you diagnose issues that prevent you from connecting to the iTunes Store. If you have not already done so, I suggest you try this as well.

Follow these steps to use Network Diagnostics:

1) Open iTunes.

2) Choose Diagnostics from the Help menu at the top.

3) Select Network Diagnostics and click Run. A report will show your Network Interface Status, your Internet Connection Status, and your iTunes Store Connection Status.

I hope that using Network Diagnostics helps you to reestablish your connection to the iTunes Store. If you have determined the issue is not related to your Internet connection, local network, or computer, Vlasta, there is unfortunately nothing else that I can do for you. This is a technical problem, which is not my job. I can not answer technical issues for you, other than the basic troubleshooting that I have already provided you with.

The iTunes Store cannot investigate every user's connection issue.

Again, I apologize for the frustration you are going through, but if this is an iTunes or Apple issue, you will have to deal with technical support. I am not able to escalate to technical support for you.

We do appreciate your business ***, and I hope that you continue to enjoy using the iTunes Store.

Best wishes, and have a great day!

Vyzkousel jsem, vse problehlo fpho, vysledky vsechny zeleny, ale stahovat updaty a kupovat novy apps stale nejde.
Du vyzkouset to stim iTunesHelperem...

/edit: takze flushnuti DNS opet zafungovalo a updaty se uz stahuji.
iTunesHelper.exe na mem PC vubec nebezi, v TaskManageru ho vubec nemam!
Mam tam jen: iPodService + 2x AppleMobileDevice + iTunes (samozrejme).
Vzhledem k tomu, ze mi vcera flushnuti DNS nepomohlo, tak tipuji ze tahle vobezlicka funguje jen jednou za 48 hodin a vic...
SG G6

martas060995

Příspěvek od martas060995 »

Me drive vzdy pomohlo to, ze jsem zapnul pc, pripojil iphone, pak jsem zapnul itunes (nekdy to slo hned, nekdy ne) a kdyz neslo dat sync, a pri sync to psalo, ze nektere aplikace nebyly dlouho autorizovane (nejak tak) tak jsem okamzite dal alt+f4, dojelo to rychlej sync (o zadne aplikace jsem neprisel), no a potom rovnou zapnout znova itunes, dat sync a uz by vam to melo jit, me to takhle slo snad pokazde, a kdyz ne, tak to same znova, akorat jeste po alt+f4 ukoncete process ituneshelper.

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Tea Racer »

To je zajimavé taková vynalezavost, a staci jen aby apple vydal update :-)
nevydá ho, nezajimaji ho jednotlivci, jen masy :-)
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.

Error

Příspěvek od Error »

Lidi, uz me tato opruzujici chyba neskutecne sere... Poslete jim nejake drsne maily nebo zalozte nekdo skupinu na Facebooku - rad se pridam:) Viz muj dopis na tech.podporu Apple po cca mesicnim dopisovani:

Hello,

again and again I am getting the WORLDWIDE FAMOUS error 42032 - as thousands and thousands people around the world!

To cut the story short - you are well aware of the fact that your company has no idea how to fix this error now and it probably comes with Apple's poor support of Windows XP.

So, save all your standard-not-functioning-crap-advises and send my email directly to the supervisor of your supervisor.

I have 11 iPhones and 8 iPads in my company - all the individual accounts have this error. The only way to fix it is to reset password every 2 days in iTunes. As you can imagine it's very uncomfortable, time consuming and annyoing.

I want to hear directly from your Senior Tech. Support Manager if Apple has any idea how to solve this problem or if your company just doesn't care about its customers.

To make it clear - we tried all possibilities and recommendations either from Apple's tech. suport or from many internet tech. forums.

And PLEASE DON'T TELL ME THAT THE PROBLEM IS WITH MY CONNECTION OR COMPUTER!

Waiting for your prompt response.

Thank you.

PS: can't wait to join some Facebook groups like "Erorr 42032 - Apple shits on customers"...

Hrabatko
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

iTunes error 42032

Příspěvek od Hrabatko »

Vim,ze to nikomu z vas nepomuze,ale pritelkyne byla nucena kvuli teto chybe prejit na win7, kde je vse ok.Domnivam se, ze to v apple resit nebudou, protoze je to natolik specificky problem, ktery se vyskytuje pravdepodobne pouze u CZ WinXP :-(

Křeček

Příspěvek od Křeček »

OT: Error, provedu. ;)
Tak tu je skupina na facebooku. Večer dodělám obrázek atd..

djha53k
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od djha53k »

Tak rano jsem mel dalsi 20 min hovor s Apple TechSupportem (to cislo 800700527).

Tentokrat tam byl nekdo s vic zkusenostma, ale opet se me snazi utvrdit v tom, ze to nemuze prece byt problem na Apple strane, bo vzdycky je to chyba windows uzivatele nebo jeho internet providera.

Takze me donutil si zalozit ucet na OpenDNS a hadejte co? Nefunguje to, opet stejna chyba. Jdu tam ted hned zavolat znovu!!!

/edit: nezavolam :( otviraci hodiny jsou Po-Pa 9-17 hod. Sem to prosvihl o 23minut
SG G6

Odpovědět