iOS 8.0.2 - názory, zkušenosti
-
- Host
Re: iOS 8.0.2 - názory, zkušenosti
Dnes jsem nainstaloval iOS 8.0.2 na iphone 5s. Vesměs spokojenost, rychlost stejná jako na 7, žádné pády aplikací zatím.
Jediné co doopravdy nefunguje je ivysílání a stream do apple tv, ještě jsem to tolik nezkoumal, ale nevypadá to, že bych to dokázal zprovoznit.
Další co nefunguje jsou spotlight suggestions, nemám je zaškrtlé v nastavení, když je zaškrtnu a vrátím se o úroveň zpět, tak se samy odškrtnout a tím pádem nejsou nikdy zapnuté...ve spotlight to tedy ukázky z wikipedie apod neukazuje, což mě mrzí.
Jediné co doopravdy nefunguje je ivysílání a stream do apple tv, ještě jsem to tolik nezkoumal, ale nevypadá to, že bych to dokázal zprovoznit.
Další co nefunguje jsou spotlight suggestions, nemám je zaškrtlé v nastavení, když je zaškrtnu a vrátím se o úroveň zpět, tak se samy odškrtnout a tím pádem nejsou nikdy zapnuté...ve spotlight to tedy ukázky z wikipedie apod neukazuje, což mě mrzí.
-
- Sponzor 2014
Tak a ani nevime jestli se nabijelo original nabijeckou...
Frolda: o iVysilani se tu psalo hodne, neodlazena app, ktera kompletne sejme stream skrze zarizeni.
Pomuze restart zarizeni.
Frolda: o iVysilani se tu psalo hodne, neodlazena app, ktera kompletne sejme stream skrze zarizeni.
Pomuze restart zarizeni.
jj originální, ale měl ho pod polštářem, takže možná nejak nemohl dýchat nebo něco.
-
- Host
nemohl by někdo vyzkoušet ten spotlight?
-
- Mírně pokročilý
@Frolda: navrhy spotlight mi nefunguju na 5s, ked ju odfajknem a vratim sa spat znova je odfajknuta. Niekde na fore som cital, ze to nie je pre nas region povolene.
iPhone 7 32GB, vzdy aktualny OS, nonJB
iPad Air Wi-Fi 64 GB, vzdy aktualny OS nonJB
Mac Mini late 2012, vzdy aktualny OS
Airport extreme 4.gen
iPad Air Wi-Fi 64 GB, vzdy aktualny OS nonJB
Mac Mini late 2012, vzdy aktualny OS
Airport extreme 4.gen
-
- Mírně pokročilý
Ještě tedy k icloudu, na fotostream (sdílené) musím přidávat fotky ručně a vytvářet tak rovnou alba? Čili pokud to chci pouze pro sebe nebudu tam uvádět žádného příjemce...? A fotky pak mohu z naposledy přidaných, což je teda asi album fotoaparátu, smazat?
A když budu mít fotky ve sdilenych, tak se mi budou už i synchronizovat přes control panel do PC?
A když budu mít fotky ve sdilenych, tak se mi budou už i synchronizovat přes control panel do PC?
iPhone 6 - 16GB gold
iPad mini - 16GB wifi white
AppleTV 3
-
- Klub čistého iOS
-
- Mírně pokročilý
Blbne mi iMessage, tu a tam se stane, že mi vyhodí, že se nepodařilo odeslat. Když danou zpárvu smažu, vypnu a zapnu iMessage v nastavení, tak pak funguje.
Někdo obdobné problémy?
Někdo obdobné problémy?
-
- patron iPhone.cz
Hm, tak já používám iMessage jen občas, ale zatím (ťuk ťuk) bez sebemenšího problému
Pište vaše požadavky ohledně iOS na iPhone feedback popř. iPad feedback a k iCloud na iCloud feedback, jinak si tu nestěžujte že to něco neumí
-
- Mírně pokročilý
cuting píše:Ano, presně tak.
Akorát už nevím co dělat, do PC se mi nestahujou ani sdílená alba... Nějaké nápady?
Díky
//edit
Tak jsem to našel. Jen tedy kdybych chtěl ty fotky uložit do PC, tak to udělat lze ze složky sdílené? Přijdou mi tam ty fotky poměrně malé.
Naposledy upravil(a) RadekD dne úte zář 30, 2014 2:57 pm, celkem upraveno 1 x.
iPhone 6 - 16GB gold
AppleTV 3
-
- Pokročilý uživatel
To s tim spotlightem se uz řešilo. V česku nefunguje. Je to limitovaný krajinou stejně jako další nemkteré fce. Na apple stránce je to vypsané co kde jde.
-
- Pokročilý uživatel
S iMessage nemám sebemenší problém, používáno denně hojně
-
- Mírně pokročilý
Taky používám hojně, ale stalo se párkrát tohle, tak mě to zarazilo, pač co je iMessage na světě, tak jsem na to nenarazil, až teď s iOS8...
-
- Pokročilý uživatel
Proč když mě přijde nějaká reakce na Facebooku a já potom jakoby otevřu display tak to po mě chce vždy znovu odemknutí telefonu kodem ?
iPhone 6 ios 9,02 64g
iPad Air 16 g
TV apple 2
iPad Air 16 g
TV apple 2
-
- iPhone guru
lebo máš zamknutie telefonu na "okamžite" bez nejakej prodlevy ?
-
- Pokročilý uživatel
měl jsem to po 1 hodině
edit:
Jen mě stále není jasno s tím iCloud Drive,prostě chci aby mě fotky nazabíraly místo v telefonu tak funkci iCLOUD DRIVE MÁM MÍT VYPNUTOU ?
edit:
Jen mě stále není jasno s tím iCloud Drive,prostě chci aby mě fotky nazabíraly místo v telefonu tak funkci iCLOUD DRIVE MÁM MÍT VYPNUTOU ?
Naposledy upravil(a) iTukan dne pát říj 03, 2014 6:26 am, celkem upraveno 1 x.
Důvod: nedělej doubleposty, jsi tu dost dlouho, aby jsi mohl znát pravidla fóra
iPhone 6 ios 9,02 64g
iPad Air 16 g
TV apple 2
iPad Air 16 g
TV apple 2
-
- Klub čistého iOS
RadekD píše: Přijdou mi tam ty fotky poměrně malé.
Ano, to je jediná nevýhoda, který může někomu vadit. Fotky na Photostreamu iCloud automaticky zmenšuje na 2048 x 1536 ve formatu 4:3 a 2304 x 1536 ve formátu 3:2.
Stejně tak zmešuje video na HD 720 . Ale je to o tom, co kdo od fotky žádá. 2048 není mnoho , ale na běžné prohlížení někde na počítači a nebo na televizi je to dostačující, uděláte z ní i normální slušný tisk.
Pokud aůe chcete plnou originální velikost , pak je potřeba využívat právě iCloud Photo Library, které je součástí iCloud Drive a při větším počtu fotek platit za prostor. A nebo posílat fotky v plné velikosti na Flickr, ten je podobný, jako iCloud Photo Library, ale má pro fotky a videa zdarma 1 TB prostoru. Možnosti jsou různé, stejně, jako nároky. Pro profíky a nebo náročné uživatele je Photostream na iCloudu se svým omezením velikosti fotek a videa asi opravdu málo
EDIT:
HOFA píše:Jen mě stále není jasno s tím iCloud Drive,prostě chci aby mě fotky nazabíraly místo v telefonu tak funkci iCLOUD DRIVE MÁM MÍT VYPNUTOU ?
Pokud jsou ty fotky odeslané - uložené na iCloud Photo Library - iCloud Drive, tak v telefonu žádné místo nezabírají. Jsou na něm jen ve formě náhledů. Alespoň tak jsem to pochopil při představování iCloud Photo Library. Ale zkušenost nemám, osobně iCloud Drive nepoužívám, takže jej mám vypnutý.
Naposledy upravil(a) iTukan dne pát říj 03, 2014 6:25 am, celkem upraveno 1 x.
Apple hračky
-
- Pokročilý uživatel
Proč proboha to je tak složíté a zmatečné ?
iPhone 6 ios 9,02 64g
iPad Air 16 g
TV apple 2
iPad Air 16 g
TV apple 2
-
- Mírně pokročilý
Nebo jednoduše připojit kabelem a fotky stáhnout.
čili jak fungoval kdysi fotostream, že jsem vyfotil a měl ve složce my fotostream po připojení na wifi, tak už to tak taky zřejmě nefunguje... ?
čili jak fungoval kdysi fotostream, že jsem vyfotil a měl ve složce my fotostream po připojení na wifi, tak už to tak taky zřejmě nefunguje... ?
iPhone 6 - 16GB gold
AppleTV 3
-
- Pokročilý uživatel
tak to naštěstí funguje fotky jsou stále k mání na Fotostream na počítači,ještě,že tak
iPhone 6 ios 9,02 64g
iPad Air 16 g
TV apple 2
iPad Air 16 g
TV apple 2
-
- Mírně pokročilý
Niekedy ( iOS 7.1.2), keď som do správy napísal napríklad, že "zajtra 15:30 sa vidíme", tak mi to podčiarklo zajtra 15:30 a pridal som si kliknutím hneď udalosť do kalendára na zajtra. Keď som niečo podobné napísal dnes, tak mi to podčiarklo len 15:30 a ponuklo mi to poznačiť udalosť na dnes ( aj keď už bolo dávno po 15:30) a nie zajtra. Trošku blbé.
-
- Mírně pokročilý
HOFA píše:tak to naštěstí funguje fotky jsou stále k mání na Fotostream na počítači,ještě,že tak
Tobě to funguje? Lidi kolem mě mají problém jako já, že prostě do PC se fotky nestahují...
iPhone 6 - 16GB gold
AppleTV 3
-
- Pokročilý uživatel
Ano mě to funguje jako dříve bez problémú.
iPhone 6 ios 9,02 64g
iPad Air 16 g
TV apple 2
iPad Air 16 g
TV apple 2
-
- Mírně pokročilý
Ta mně tak dva měsíce zpět vůbec, ani známým. Ani teď s novým control panelem, jen co jsem vyzkoušel tak ty sdílené fungují a do ipadu. Ale do Windows ne.
Používáš nějaký firewall nebo antivir? Mně už fakt nenapadá, jak to rozchodit, kord teď, když vím, že to někomu jede ...
Používáš nějaký firewall nebo antivir? Mně už fakt nenapadá, jak to rozchodit, kord teď, když vím, že to někomu jede ...
iPhone 6 - 16GB gold
AppleTV 3
-
- Pokročilý uživatel
Ne nepoužívám žádný firewall ani antivir,nevím jak ti pomoci, prostě mě osobně to funguje tak jako dříve, na ios7 prostě vyfotím,mám iphone5 na wifi a spustím v počítači přes nabídku start Fotostream a vyfocená fotka tam je a tu si přetahuji do jiných složek v pc.
iPhone 6 ios 9,02 64g
iPad Air 16 g
TV apple 2
iPad Air 16 g
TV apple 2
-
- Mírně pokročilý
Hm, po vypnutí firewallu i nodu udělám fotku a fotostream pořád prázdno. Tak už nevím
Když to lupnu na sdílené, tak je to tam hned. Asi mi není pomoci
Když to lupnu na sdílené, tak je to tam hned. Asi mi není pomoci
iPhone 6 - 16GB gold
AppleTV 3
-
- Pokročilý uživatel
Mě se zase vytvořil problém,že to po mě chce neustále Přihlašte se ke službě icloud zadejde heslo ke službě apple id
iPhone 6 ios 9,02 64g
iPad Air 16 g
TV apple 2
iPad Air 16 g
TV apple 2
-
- Pokročilý uživatel
Pánové prosím o radu do této chvíle mě fotografie chodily tak jako vždy po přihlášení na wifi do pc na Fotostrem od této chvíle jako když utne a nic ,čím to je ?
už to opět funguje
už to opět funguje
Naposledy upravil(a) HOFA dne stř říj 01, 2014 6:30 am, celkem upraveno 1 x.
iPhone 6 ios 9,02 64g
iPad Air 16 g
TV apple 2
iPad Air 16 g
TV apple 2
-
- Suspect
Hlaseni z aktualizace software, kolik zabere ios 8.0.2:
Iphone 4s: 1,6GB
ipad mini 3g: 1,6GB
ipad 2 wifi: 1,4GB - kolik ma ipad2 3G - ma nekdo?
Ten ios5 zabere asi o ost mene mista, co? Teda zbyde vice na data
Iphone 4s: 1,6GB
ipad mini 3g: 1,6GB
ipad 2 wifi: 1,4GB - kolik ma ipad2 3G - ma nekdo?
Ten ios5 zabere asi o ost mene mista, co? Teda zbyde vice na data
-
- Host
Taky se vám v 8.0.2 při landscape modu např Safari a zobrazeném tabu adresy nezobrazují hodiny, síla signálu, připojení atd...
-
- Senior uživatel
jj, mám dojem, že to dělá i v aplikaci obrázky
-
- Sons of Jailbreak
prosím Vás da sa nejako inak stiahnuť ios 8 ako cez itunes alebo IP???
problém: kamoska ma IP 5S ios 7.0.1 JB a dostala modrú smrť ( modra obrazovka, neustali restart )..našiel som si tu na fóre ako vybabrať stým ale návody fungujú len ak sa viete dostať do IP lenže ja sa tam vôbec neviem dostať..cize jedine ostáva natiahnuť ios 8..pomocou home button a power sa mi nejako podarilo dostať IP do restore modu ale keď sa pripojím na itunes tak mi výpise ( kontaktuje sa server soft. aktualizacii pre IP ) to je všetko nič viac..preto chcem skusit pomocou shift+ restore tam natlacit nejak ios 8...skusal som to na mac aj na windows...dakujem
problém: kamoska ma IP 5S ios 7.0.1 JB a dostala modrú smrť ( modra obrazovka, neustali restart )..našiel som si tu na fóre ako vybabrať stým ale návody fungujú len ak sa viete dostať do IP lenže ja sa tam vôbec neviem dostať..cize jedine ostáva natiahnuť ios 8..pomocou home button a power sa mi nejako podarilo dostať IP do restore modu ale keď sa pripojím na itunes tak mi výpise ( kontaktuje sa server soft. aktualizacii pre IP ) to je všetko nič viac..preto chcem skusit pomocou shift+ restore tam natlacit nejak ios 8...skusal som to na mac aj na windows...dakujem
iPhone 6 ios 9.3.3 JB
-
- Starý pes fóra :)
Z restore módu přepni iPhone do DFU a proveď restore přes iTunes. Jiná možnost instalace iOS není.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- Sons of Jailbreak
asi som to zle pomenoval ale to bude asi DFU mod ked som to robil pomocou home button a power nie???..teraz skusam cez moj iphone 5S iba stiahnut ios 8 kedze mam JB ..( obcas mi vypise že vypadlo sietove pripojenie ze to mam skusit znova ) nastastie to taha dalej tam kde skoncil...ked to stiahne napojím kamoskin IP a skúsim to tam šupnut (ak uz budem mat ios 8 )
iPhone 6 ios 9.3.3 JB
-
- Klub čistého iOS
Skus to stiahnut odtialto: http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/
- iPhone X 256GB, iOS 11.1.2
- iPhone 6S 64GB iOS 11.1.2(dev)
- iPhone 5 32GB, iOS 10.3.3(dev)
- MacBook Pro 13,3", late 2011, macOS Sierra 10.12.6
- iPhone 6S 64GB iOS 11.1.2(dev)
- iPhone 5 32GB, iOS 10.3.3(dev)
- MacBook Pro 13,3", late 2011, macOS Sierra 10.12.6
-
- Sons of Jailbreak
ďakujem..vyriešene...cez moj IP5S 7.1.2 JB som dal stiahnut cez itunes ios 8 a potom som ho šupol kamoske do IP..IP bol DFU mode...
iPhone 6 ios 9.3.3 JB
-
- iPhonefil
Uprimne receno, na plusku je ios 8.0.2 zalagovany jak krava. Obcas se trha vsechno od rolovani stranek menu po kteroukoli app. Toto driv apple nevypoustel!
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM
iPhone 6S space gray, 64GB
-
- iPhoneHolik
Hele Kotelniku, uz jednou jsem ti rikal, at udelas Restore bez obnovy Mas tam asi nejaky bordel. Me to jede naprosto skvele O vikendu mi sem tam padla nejaka App (i Nastaveni). Ale ted uz je to vse fpoho
-
- iPhonefil
Jadro: vse tam bylo nahrano, neni to ani tyden. Chapes ze mym cilem se jebat x hodin s mastavenim iPhonu, ztratou sms a blabla, kdyz za ze telefon davam 27k ci kolik? Ne, vzdy byla vyhoda iphonu v odladenem sw. Smali jsme se androidu a vsemu. Ty vole ta doba je pryc a je to naopak!
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM
-
- Host
mě na iPhone 6 neustále padá "nastavení".kliknu,blikne,spadne.napodruhé vždy ok..dnes cca 5x,vlastně pokaždé když sem tam po nějaké době vlezl..