Nefunkční kompas

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar lukas001x | pát kvě 05, 2017 7:41 am

Nefunkční kompas

Zdravím...
vím, že už to tu někdo řešil, ale bylo to po zásahu do telefonu. Z ničeho nic mi přestal fungovat v iPhonu SE kompas, bohužel s ním i natáčení map :(
Občas pomůže reset, ale jen na chvíli. Co s tím?? IPhone mám cca rok starý....je to na reklamaci??
Máte s tím někdo zkušenosti?

Třeba dnes mi kompas jede ale natáčení map (mapy.cz) nejde.
Host
Host
 
Příspěvky: 83
Registrován:
pon pro 16, 2013 10:55 am

Uživatelský avatar rony | pát kvě 05, 2017 9:31 am

Re: Nefunkční kompas

Nastavenie, Sukromie, Lokalizacne sluzby:

hlavny prepinac ZAPNUTY?
Nizsie roluj:
Kompas: Pripouzivani?
Mapy: ?
Dana apka, kde kompas potrebujes?
Systemove sluzby, vojdi:
Kalibracia?
Nastavenie casoveho pasma?
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS
 
Příspěvky: 18105
Registrován:
pát pro 14, 2007 1:37 am
Bydliště: mám

Uživatelský avatar lukas001x | pát kvě 05, 2017 9:42 am

Re: Nefunkční kompas

Vse Ok. Jen ta kalibrace...jak se kalibruje?
Přijde mi to trochu poplašené...teď momentálně funguje vše jen to natáčení displeje v Mapach.cz. V mapách apple se to natáčí vpohodě.
Host
Host
 
Příspěvky: 83
Registrován:
pon pro 16, 2013 10:55 am

Uživatelský avatar teekex | sob kvě 06, 2017 12:56 pm

Re: Nefunkční kompas

Ten problem je po vymene displeje? Takze me napada, ten jeden "nemagneticky" sroub jste dali zpet ve spravne poradi nebo je na jinem miste?
Obrázek
Host
Host
 
Příspěvky: 122
Registrován:
sob pro 26, 2015 6:13 am

Uživatelský avatar lukas001x | sob kvě 06, 2017 6:57 pm

Re: Nefunkční kompas

Právě že u telefonu se nic neopravovalo, neměnilo.
Host
Host
 
Příspěvky: 83
Registrován:
pon pro 16, 2013 10:55 am

Uživatelský avatar mike-biker | sob kvě 06, 2017 7:49 pm

Re: Nefunkční kompas

Já bych to zkusil jiným telefonem natočit, reklamaci bych podal.
Každopádně předtím:
Restore bez obnovy a nastavit jako nový telefon.
Pokud ani toto nezabere, může být vadný GPS čip.
iPhone X 256GB Space Grey
iPhone 6 16GB Silver as reserved
MacBook Pro Retina 15" Mid 2014, i7 4x2,5GHz 16GB RAM 256GB SSD.
Moderator fóra
Moderator fóra
 
Příspěvky: 2872
Registrován:
ned říj 09, 2011 1:39 pm
Bydliště: Jesenice

Uživatelský avatar teekex | sob kvě 06, 2017 8:19 pm

Re: Nefunkční kompas

lukas001x píše:Právě že u telefonu se nic neopravovalo, neměnilo.

spatne jsem si precetl prvni post, v tom pripade na reklamaci neni co resit
Host
Host
 
Příspěvky: 122
Registrován:
sob pro 26, 2015 6:13 am

Uživatelský avatar lukas001x | ned kvě 07, 2017 2:12 pm

Re: Nefunkční kompas

Tak jsem to zkusil ještě klasicky obnovit. Den po obnově...vsechno v pořádku, kompas mám zapnutý každou chvíli a ani jedno zaváhání. Jediné co není ještě v pořádku jsou Mapy.cz....Tam to zlobí.
Tak Pokud to půjde alespoň takhle tak to řešit nebudu . Mapy od Applu běhají dobre i nějaká aplikace s mapou pro Geocaching se krásně otáčí.

Teď mě tak napadlo...do nedávna jsem používal magnetický držák do auta a pod krytem iPhonu jsem měl kovovou destičku...tak jestli to nemohli mít vliv...
Host
Host
 
Příspěvky: 83
Registrován:
pon pro 16, 2013 10:55 am

Clon | pon kvě 08, 2017 10:24 am

Re: Nefunkční kompas

Pokud zlobi JEN mapy.cz, tak problem asi bude v dane aplikaci
iPad 3 (NEW) 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China, iPad Mini 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China
iPhone 5 64 GB, iOS 9.3.3 NO JB, iPad Air + Cellular 128 GB, iOS 9.3.3 NO JB iPhone 6 Plus iOS 9.3.3 NO JB
iPhonefil
iPhonefil
 
Příspěvky: 2528
Registrován:
stř črc 11, 2012 5:29 pm

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPhone - smartphone

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé