Zacalo to tak, ze rano kdyz jsem chtel vytahnout mobil z nabijecky, tak byl uplne mrtvy a na nic nereagoval - jiny usb kabel (celkem 4 jsem vyzkousel) nepomahal, jiny usb v pocitaci taky nic, jiny pocitac, taky nic. iTunes ho nevidel. DFU mod jsem zkousel, hard reset, nic nepomohlo. Mel jsem tam iOS 4.1 bez JB. Tak jsem zkusil vytahnout baterku a dat do jineho iPhone ( do 3G 8GB, CZ verze) a ten sel normalne nabijet, baterku jsem tim nabil a vydrzela normalne. Dal jsem tu baterku pak zpatky do iP 3GS a napichl na nabijecku - iP vydal zvuk, ze se nabiji, ale baterie se doopravdy nenabijela. Zkusil jsem proto vycistit kontakty na dock konektoru a prislo mi ze je to tam vse v poradku - bohuzel nepomohlo. Pote jsem dal iP do iTunes (ten ho videl, protoze mel nabitou baterku) a dal jsem nejdriv restore (coz nepomohlo) a nasledne update na nejnovejsi iOS (tusim 4.3.X)
Nestalo se nekomu neco podobneho, popripade jak to resil. Budu rad za kazdou radu, diky. PS pokud na nic neprijdeme, pujde nejspis do servisu - ale to moc nechci