Výmena displaya stojí dosť (okolo 150 - 180 eur), výmena skla stojí pár eur (od 30 do cca 50 - 60 podľa toho, čo všetko doma máš ale musíš si to vymeniť sám).
Rozhodni sa sám čo je pre teba prednejšie.

chyba se uci posrany 3G mi spadlo tolikrat a nic a ted toto 

Ďaleko lepšie než zvoliť pozáručný servis, ktorý ti nakecá niečo a dajú ti tam lacnú kópiu
Originál nieje možné zohnať, iba kópiu. A kópie majú svoju kvalitu, dopredu nikdy nevieš čo ti tam servis dá a máš po záruke
Takto to máš so zárukou.
vsetko by mozno aj vyslo, ak by som sa nerozhodol vynechat niektore kroky z toho videa. Po tom, ako som ocistil displej, som ho uz dalej nerozoberal a snazil som sa priamo nalepit sklo. Stale tam boli bubliny a nevedel som ich ani za toho pana vytlacit, tak som sklo odlepil a chcel som dat znovu lepidlo, le uz to bolo vsade roztecene, nevidel som poriadne ci tam dalsie bubliny su alebo nie, no robil som to na 4xa nakoniec som uz bol rad, ze to tam vobec je, bubliny hore dole. Len ked som to dal zapiect pod uv lampu,neskoro som si vsimol, ze sklo som dal trochu krivo,ale uz to neslo odlepit. Citil som sa ako pat a mat
a este predtym pocas odlepovania displeja (robil som to zubnou nitou) som zrejme nahrial displej viac ako bolo treba, tak som tou nitou z neho v pravom dolnom rohu zacal stahovat i dotykovu vrstvu, to je len taka folia tenka. Kazdopadne vtedy este displej fungoval, ale po tych maturitach s lepidlom tym, ze som displej este dalej nerozoberal, nieco zatieklo medzi displej a zadny podklad a uz tam bol flak, ktory nesiel vycistit. 

)
tolko moja skusenost s opravou len skla na rozbitom displayi.

...idem to zanovu rozlepit a zalepit zase snad bude dost lepidla.

Opravy telefonů mám jako hobby a iphone 5 dělám s transaprentním podlepem a jde to, je to sice mikropráce do vybavení jsem dal dost peněz, ale reálné to je místo videí na youtube bych volil spíše postupy šikmookejch.
fotky prací dokládám