Tak som to skusil, ale fiasko neskutocne

vsetko by mozno aj vyslo, ak by som sa nerozhodol vynechat niektore kroky z toho videa. Po tom, ako som ocistil displej, som ho uz dalej nerozoberal a snazil som sa priamo nalepit sklo. Stale tam boli bubliny a nevedel som ich ani za toho pana vytlacit, tak som sklo odlepil a chcel som dat znovu lepidlo, le uz to bolo vsade roztecene, nevidel som poriadne ci tam dalsie bubliny su alebo nie, no robil som to na 4xa nakoniec som uz bol rad, ze to tam vobec je, bubliny hore dole. Len ked som to dal zapiect pod uv lampu,neskoro som si vsimol, ze sklo som dal trochu krivo,ale uz to neslo odlepit. Citil som sa ako pat a mat

a este predtym pocas odlepovania displeja (robil som to zubnou nitou) som zrejme nahrial displej viac ako bolo treba, tak som tou nitou z neho v pravom dolnom rohu zacal stahovat i dotykovu vrstvu, to je len taka folia tenka. Kazdopadne vtedy este displej fungoval, ale po tych maturitach s lepidlom tym, ze som displej este dalej nerozoberal, nieco zatieklo medzi displej a zadny podklad a uz tam bol flak, ktory nesiel vycistit.
No a potom, ako uv lepidlo vytvrdlo (s displejom kusok nakrivo) som to skusil pripojit a displej uz bol poskodeny, isli cezen ciary a dotykova vrstva vobec nefungovala. Videl som sice kto mi vola, ale dvihnut sa nedalo. Tak som si to dnes dal opravit v nitre v mlynoch za 188€, som spokojny, vymena bola za 20 minut, displej je na pohlad retina a kvalitu skla neviem posudit, ci je to gorila alebo nie.
Ale nevadi, skusil som a keby som trochu opatrnejsi, snad by to aj vyslo. Ak by niekto chcel, mam este z toho uv lepidla.