Vsiml jsem si na internetu, ze se resi problematika displeju - rada 5 a 7 , kde rada 5 ma byt kvalitnejsi, jasnejsi a ostrejsi. Mam radu 7 a jas mi tedy neprjde maly. Ale narazil jsem na jiny problem. A tim je prechod bile barvy do zlute - na spodku displeje u home buttonu je opravdu nadech do zluta.Nedalo mi to a zkontroloval jsem iPhony ve svem okoli a hle - maji to vsechny - at uz rada 5 ci 7. Nekteri si toho ani nevsimaji, ale me to prijde vyrazne - asi zalezi na zraku. Kdyz jsem to fotil, abych vam to ukazal, tak nic. Proste na te fotce to je skoro nepostrehnutelne. A co vy, setkali jste se s tim take? Ja zatim videl 5 kousku a vsechny to mely - od 1.1.1 - 1.1.3 - tzn. i ty nejnovejsi. Zajimave je, ze na iPod Touch - ty jsem videl 3 - tam jsem si toho nevsiml ani v jednom pripade

Jinak stranka, kde se o tom pise je zde -
http://www.iphoneatlas.com/2007/07/16/s ... n-picture/Edit: Tim zlutym nadechem by pry mela trpet jen rada 7. Ale potvrzuji, ze na 5 jsem to videl take (sic v mensi mire,ale bylo to tam).
Svuj typ LCD zjistite v modu telefonu po vytukani *3001#
12345#* a zmacknuti call. Pak ta nejspodnejsi polozka - A vyleze vam asi 7mi mistne cislo, ktere zacina bud na 5,ci na 7 - to oznacuje typ serie.