ČS klávesnice

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

v3li | ned úno 24, 2008 2:49 am

Re: ČS klávesnice

Mám takový pocit ,že to je už od 1.0.2 :wink:
 

Uživatelský avatar crusader | ned úno 24, 2008 8:35 am

Re: ČS klávesnice

Tomas84 píše:Neviem, či to tu už niekde je. Ale ja som to nenašiel. Takže skúšali ste už niekto na 1.1.3 podržať klávesu dlhšie? Ja som dnes na to prišiel, ani neviem ako. Ked ma mojom Iphone podržím klávesu, tak sa mi zrazu objavia ďalšie možnosti písmen aj s diakritikou :) . A to som nič neinštaloval. Jediné, čo tam chýba, aby to bolo komplet (Teda aspon s pohladu Slovenskej klávesnice) je č.Všetky ostatné písmena, vrátene dĺžnou a mäkčenou sú tam :D


No nevím.... Zkus tam najít třeba "ř, ů, ě, ť, ď, č, ň, ý". ;) Myslíš, že jinak by jsme se tou CS klávesnicí zaobírali, kdyby tam ta písmena byla?? :)
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 433
Registrován:
úte pro 04, 2007 8:03 am
Bydliště: Rudná u Prahy

geoRG77 | ned úno 24, 2008 9:45 am

Re: ČS klávesnice

Díky za klávesnici, nemám SB a taky mi zatím nespadla 8)

Jen drobnost: v repozitáři je název "kávesnice".
Host
Host
 
Příspěvky: 81
Registrován:
ned úno 03, 2008 1:10 pm

Uživatelský avatar drsny | ned úno 24, 2008 10:41 am

Re: ČS klávesnice

no holt jsem se trochu upsal. vydal jsem novou opravenou verzi jako update. nemusite se bat updatovat, pouze to zmeni nazev v seznamu nainstalovanych balicku.

Obrázek
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 1414
Registrován:
sob pro 08, 2007 8:38 pm
Bydliště: litomerice

szoustal | ned úno 24, 2008 4:44 pm

Re: ČS klávesnice

Klávesnice je super. Díky moc,hoši moji šikovní a obětaví :D

Jinak off topic. Super je ta čeština na converter. Možná by bylo dobré založit nové téma "češtiny do programů". Nemusí to být jen instalačky, někdo možná jen přepsal stringy a stačilo by to překopírovat.
iPhone 3GS 32G FW 3.1.2, Nokia 6303
Host
Host
 
Příspěvky: 135
Registrován:
úte říj 16, 2007 5:43 am

Uživatelský avatar drsny | ned úno 24, 2008 4:55 pm

Re: ČS klávesnice

mylim, ze neni zbytecne delat instalacky i z techto par prepsanych stringu, jsou tu lide, pro ktere je instalace balicku pomoci installeru lehci nez kopirovani pres winscp nebo neco podobneho.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 1414
Registrován:
sob pro 08, 2007 8:38 pm
Bydliště: litomerice

ert | úte úno 26, 2008 10:10 pm

Re: ČS klávesnice

hlavně je to rychlejší po restoru,dyž člověk má wifi.

Supr kláveska a ostatní čj v poho > už jen počkat na sdk a pak podle zpráv koupim founa
 

Uživatelský avatar lofounek | stř úno 27, 2008 8:28 pm

Re: ČS klávesnice

Chlapy klobouk dolu, opet a zase skvela prace, vse jede bez problemu :wink: (skoda ze tu neni tleskajici smajlik)

iPhone 7 32GB silver
Apple Watch 42mm Sport
iPad Air 32GB
iPad 2 16GB
iPhone 5 32GB white
iPhone 3GS 16GB black
iPhone 2G 8GB
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
 
Příspěvky: 476
Registrován:
sob pro 08, 2007 6:41 pm
Bydliště: Brno

Uživatelský avatar Ronaldok | pát úno 29, 2008 4:11 pm

Re: ČS klávesnice

PLS bude verze pro 1.1.4?
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
 
Příspěvky: 199
Registrován:
ned úno 03, 2008 7:55 pm

Uživatelský avatar j.v. | pát úno 29, 2008 4:49 pm

Re: ČS klávesnice

Až báťuška Stal... Ehm... Soudruzi z RiP Devu uvedou aktualizaci, tak počítám že bude ;)
iPhone 8GB gen1 | Nějaké ty Androidy | BB Passport
MacBook Pro 13" | 10.10 | SSD
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 487
Registrován:
pát říj 12, 2007 11:01 am

Comic | ned bře 02, 2008 8:48 am

Re: ČS klávesnice

v 1.1.4 jsem rozjel ČS klávesnici ručně nakopírovanou dle návodu na 1.1.3 s WinSCP, přes installer-drsny mi nešla načíst ( hláška chybný firmware )
 

Uživatelský avatar drsny | ned bře 02, 2008 9:10 am

Re: ČS klávesnice

no jo dnes na to vlitnu a predelam balicky, aby sly installnout i na 1.1.4
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 1414
Registrován:
sob pro 08, 2007 8:38 pm
Bydliště: litomerice

Uživatelský avatar j.v. | ned bře 02, 2008 11:25 am

Re: ČS klávesnice

Tak na 1.1.4 funguje skvěle, a protože jsem se zbavil SMB tak dokonce ani nepadá :)

Jinak nainstalovat jde v pohodě, jen to chce compatability patch.
iPhone 8GB gen1 | Nějaké ty Androidy | BB Passport
MacBook Pro 13" | 10.10 | SSD
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 487
Registrován:
pát říj 12, 2007 11:01 am

Uživatelský avatar Ronaldok | ned bře 02, 2008 11:41 am

Re: ČS klávesnice

Ten compatability patch ti prepise v verzi 1.1.4 na 1.1.3 proto to jde nainstalovat.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
 
Příspěvky: 199
Registrován:
ned úno 03, 2008 7:55 pm

Uživatelský avatar drsny | ned bře 02, 2008 12:07 pm

Re: ČS klávesnice

hodil jsem do repozitare novou verzi balicku česká klávesnice, ktera uz by mela byt kompatibilni s 1.1.4 i bez instalace compatability patche. do tohoto balicku je vlozena nova grafika by crusader

edit: zatim jsme to testoval pouze na 1.1.1 az to nekdo testnete na necem jinem, dejte vedet
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 1414
Registrován:
sob pro 08, 2007 8:38 pm
Bydliště: litomerice

Uživatelský avatar j.v. | ned bře 02, 2008 12:47 pm

Re: ČS klávesnice

Ronaldok píše:Ten compatability patch ti prepise v verzi 1.1.4 na 1.1.3 proto to jde nainstalovat.


Blik cvak ;)

Drsny: update proběhl ok, reinstalace taktéž ;)
iPhone 8GB gen1 | Nějaké ty Androidy | BB Passport
MacBook Pro 13" | 10.10 | SSD
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 487
Registrován:
pát říj 12, 2007 11:01 am

Uživatelský avatar drsny | ned bře 02, 2008 12:57 pm

Re: ČS klávesnice

parada, to jsem chtel slyset :-)
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 1414
Registrován:
sob pro 08, 2007 8:38 pm
Bydliště: litomerice

Killingman | úte bře 04, 2008 7:50 am

Re: ČS klávesnice

Tak s ČS klávesnicí jsem zjistil následující problém (mám tu přehranou ruskou) - změškané volání, přidat číslo k novému kontaktu - přidávám jméno a pokud nejdřív přepnu klávesnici z ENG na CZ a napíšu si interpunkci (typicky ý ve slově Teplý např) a pak před to doplním Tepl tak to šlape, jakmile napíšu nejdřív na angl. klávesnici Tepl a pak přepnu keyboard, spadne to celý - nemáte někdo nějaký nápad co s tím?
iPhone 6s gold and iPad AIR2 gold and MacBook Pro 13" early 2015 :-)

Když už musím mít mobil, tak ať je to iPhone...
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
 
Příspěvky: 229
Registrován:
stř úno 13, 2008 7:36 am

Uživatelský avatar crusader | úte bře 04, 2008 8:19 am

Re: ČS klávesnice

Holt chování každého iPhonu je individuální :) Teď jsem to zkoušel (mám taky fw. 1.1.4) a mně jde pan Teplý přidat normálně :) Jediná možnost je zkusit klávesnici odinstalovat a nainstalovat originál ruskou z RipDEV a přepsat jen grafické soubory a plisty. Tak to dělám já (omlouvám se drsnému, že nevyužívám jeho zdroj, ale starého psa.... :D ).
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 433
Registrován:
úte pro 04, 2007 8:03 am
Bydliště: Rudná u Prahy

Uživatelský avatar drsny | úte bře 04, 2008 8:45 am

Re: ČS klávesnice

v pohode, kamarade :-) posledni verze cz klavesnice se chova pri instalaci naprosto stejne jako ta ruska, takze tam bych problem nehledal
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 1414
Registrován:
sob pro 08, 2007 8:38 pm
Bydliště: litomerice

Killingman | úte bře 04, 2008 8:51 am

Re: ČS klávesnice

Odinstaloval jsem ruskou klávesnici, nainstaloval ceskou od drsneho a zatim to chodi, tak se necham prekvapit po par restartech :lol:
iPhone 6s gold and iPad AIR2 gold and MacBook Pro 13" early 2015 :-)

Když už musím mít mobil, tak ať je to iPhone...
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
 
Příspěvky: 229
Registrován:
stř úno 13, 2008 7:36 am

szoustal | úte bře 04, 2008 5:58 pm

Re: ČS klávesnice

Zkoušel jsem to a fachá mi to bez problémů. Ještě se mi teď od poslední verze nestalo, že by to spadlo.
iPhone 3GS 32G FW 3.1.2, Nokia 6303
Host
Host
 
Příspěvky: 135
Registrován:
úte říj 16, 2007 5:43 am

Uživatelský avatar drsny | úte bře 04, 2008 6:25 pm

Re: ČS klávesnice

me taky jeste nespadla
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 1414
Registrován:
sob pro 08, 2007 8:38 pm
Bydliště: litomerice

Comic | stř bře 05, 2008 11:57 pm

Re: ČS klávesnice

to Drsný or někdo jiný znalý :

mám prosím dotaz: dá se přepsat v německé klávesnici tlačítka mezera apd, protože tu používám spolu s českou, abych nemusel stále v podvědomí přehazovat Y a Z, páč v ENG klávesnici na místě kde je Y je Ž a Z-Ý, kdežto v GERMAN je to v souladu ( Y-Ý a Z-Ž), jen místo mezera je tam Leerzeichen a enter-return

díky za info
 

Uživatelský avatar Moren | čtv bře 06, 2008 2:40 pm

Re: ČS klávesnice

Ano, da se to udelat. V te klavesnici je keyboard definition soubor, kde jsou nadefinovany pismena pro jednotlive klavesy. Takze teoreticky by se to muselo prehodit a pak jeste prehodit obrazek klaves. Ale ja klavesnici netvoril, klavesnice byla pouze vzata z jedne stranky. Takze mohu poskytnout zdroje a muzes testovat a udelat si QWERTY sam.

Pripadne az budu mit vice volneho casu, muzu zkusit experimentovat metodou pokus omyl. Ale tento vikend to nebude urcite.
iPhone 3Gs 32GB + HTC Tatoo (Android)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
 
Příspěvky: 425
Registrován:
pát říj 12, 2007 12:08 pm
Bydliště: Pardubice

Comic | sob bře 08, 2008 12:22 am

Re: ČS klávesnice

to Moren:
kdo si počká ten se dočká :) na founa jsem taky čekal, tak mi nebude vadit počkat, jetli budeš mít chuť tu german klávesnici upravit :)
aneb můžu se pokusit si pohrát s daty, které by jsi mi mohl eventuálně poskytnout, ale jelikož většinou mé programovací buňky zůstaly asi někde na letišti při mém narození, tak nevím nevím, co spatlám, ale co, za pokus to stojí a max restore že :D

předem díky za tvůj čas
 

Uživatelský avatar crusader | sob bře 08, 2008 7:07 am

Re: ČS klávesnice

Moren se malinko spletl, spletl si GER klávesnici s tou Ruskou. Žádnou setově dodávanou klávesnici nejsme momentálně schopni upravit, protože jak grafika tak plisty jsou zabalené v artwork souborech, na které ještě nikdo nenašel rozbalovátko (poslední bylo pro fw. 1.1.1).
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 433
Registrován:
úte pro 04, 2007 8:03 am
Bydliště: Rudná u Prahy

Comic | sob bře 08, 2008 2:21 pm

Re: ČS klávesnice

tak teda nic, čekat čekat a čekat :D
 

mirne | sob bře 08, 2008 3:46 pm

Re: ČS klávesnice

Mám 1.1.3,vše jsem nainstaloval dle návodu a klávesnice nikde.
 

Uživatelský avatar drsny | sob bře 08, 2008 6:31 pm

Re: ČS klávesnice

kdyz vlezes do

settings / general / international / keyboard

nevidis ruskou klavesnici?
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 1414
Registrován:
sob pro 08, 2007 8:38 pm
Bydliště: litomerice

mirne | ned bře 09, 2008 8:39 am

Re: ČS klávesnice

Po vypnutí a zapnutí iP je již všechno v pořádku. Díky,skvělá práce.
 

Uživatelský avatar Moren | pon bře 10, 2008 12:16 pm

Re: ČS klávesnice

jj, malinko jsem to nepochopil. Nove Artworky skutecne zatim rozdelat nejdou. Ale myslim ze diky SDK by mozna i mohly.
iPhone 3Gs 32GB + HTC Tatoo (Android)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
 
Příspěvky: 425
Registrován:
pát říj 12, 2007 12:08 pm
Bydliště: Pardubice

hl2run | úte bře 11, 2008 10:51 pm

Re: ČS klávesnice

Nebude niekto robit SLOVENSKU klavesnicu pre 114 do drsneho repo ?
Dakujem
 

Uživatelský avatar rony | úte bře 11, 2008 10:56 pm

Re: ČS klávesnice

pokial viem, ceska je pouzitelna, dokonca tam dali nase znaky.

nepouzivam ju zatial, takze neviem, ci skutocne dali vsetky :-)

tlac na nich - logika tej klavesnice je taka, ze ceska a slovenska moze byt spolocna.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS
 
Příspěvky: 18609
Registrován:
pát pro 14, 2007 12:37 am
Bydliště: mám

hl2run | úte bře 11, 2008 10:58 pm

Re: ČS klávesnice

Viem, to sa da uz aj v En ale hladal som nejaku priamu pre fotra ten bude chciet pisat ľščťžýáíé na maili
 

Kozak Lukas | sob bře 15, 2008 2:50 pm

Re: ČS klávesnice

ceute muze mi nekdo poradit nainstaloval jsem MobileEnhancer a kdyz chci nahrat ceskou kl. nebo hodit tam tu ruskou tak mi to porad pise at nainstaluju mobileEnhancer... Nevite co s tim??
dikec
 

Uživatelský avatar crusader | sob bře 15, 2008 5:59 pm

Re: ČS klávesnice

No, udělej, co ti to píše :) Nainstaluj mobile enhancer . Najdi si v drsného source agregátoru RIP DEV zdroj a budeš mít mobile enhancer v installeru.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 433
Registrován:
úte pro 04, 2007 8:03 am
Bydliště: Rudná u Prahy

Kozak Lukas | ned bře 16, 2008 10:34 am

Re: ČS klávesnice

JJ dikec uz to frci je to dost dobry... velke dik drsny :mrgreen:
 

Uživatelský avatar drsny | ned bře 16, 2008 10:39 am

Re: ČS klávesnice

Kozak Lukas píše:JJ dikec uz to frci je to dost dobry... velke dik drsny :mrgreen:


to jsem ti neradil ja ale crusader ;-)
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 1414
Registrován:
sob pro 08, 2007 8:38 pm
Bydliště: litomerice

Uživatelský avatar hop | pon bře 24, 2008 6:28 pm

Re: ČS klávesnice

Ahoj,

víte o možnosti doplnit si do lokalizované klávesnice ke koncovce .com i jinou koncovku? Např. .cz? Samozřejmě platí pro klávesnici v Safari pro zadávání adresy.

Více viz. http://www.linka.co.nz/iphone_keyboard.php

Nicméně nevím, jak moc by to bylo užitečné v CZ klávesnici. Co myslíte? :-)
iPhone 4S 32GB (bez JB) | New iPad 64GB WiFi (bez JB)
iPhone 2G 8GB, FW 1.1.1 -> 1.1.4 (ZiPhone 2.5) -> 2.1 (CZ/SK FW) -> 2.2.1 (CZ/SK FW) -> 3.0.1 (redsn0w)
iPod Mini 4GB Silver
MacBook Pro 13" 2.4 GHz
Host
Host
 
Příspěvky: 101
Registrován:
stř lis 07, 2007 12:39 pm
Bydliště: Praha

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na CZ a SK lokalizace iPhone

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé