Ohledně češtiny: po tom, co jsem si pořídil iPhone jsem se také konečně odhodlal k dlouho zvažovanému kroku a pořídil si MacBooka (začínal jsem kdyzi na LCII a pak temno a zase začíná svítat

).
(skoro jsem sem chtěl napsat, ze se zbavuji svého maleho krasneho kiloveho Vaia, ale to by byla inzerce a tak radsi nic).Co mě překvapilo - čeština tam v Macu také není jako volba. A už se tady prodává dlouho. Číslovky a písma se dají nastavit, takže čas není PM a AM apod. Také tam ve volbách jazyka mají polštinu, ale češtinu ne-e.
(I kdyz se dá stáhnout, což ale nedělal Apple a prý "může dělat problémy, tak se to nedoporučuje" - nevím, jsem víceméně v Apple světě zase nováček, ale řídit se tím budu).
To je k tomu, že teď v iP2 zatím není čeština a jestli přibyde, kdyz budeme v další vlně iPhonizování. Já tomu nevěřím.
Co by měl ale zajímalo je, jestli Apple stihne pustit ten AppStore i pro ČR - tedy v korunách apod. v době, kdy se u nás bude iPhone prodávat. Pokud by to stihnul, mohl by se s tím svézt i kompletní iTunes a tedy hudba...? Nevíte o tom někdo něco?