Čeština do iPhone 1.0.2,1.1.1.,1.1.2
-
szoustal
- Host

lukee_cz píše:Tohle je uplne lehky, na to enni potreba navod:
1) Pro francouzstinu se zmeni slozky English.lproj na French.lproj
2) Musi se zanechat jedna puvodni slozka anglicka a to \Applications\Preferences.app\English.lproj\ se souborem International.strings (uvnitr prepsat "Francoias" na "Čestina") to proto kdyz bude zapnuty jazyk English, aby byla v menu cestina.
to je prakticky vse
Nemůžeš hodit někam ten international string. Ten v té čštině je už popřepisovaný a ten nově uploadnutý je nějaký rozházený. Nechtěl bych to zkomolit. Nebo asi raději celou tu složku Applications\Preferences.app\English.lproj
Díky
iPhone 3GS 32G FW 3.1.2, Nokia 6303
-
lukee_cz
- Host

-
szoustal
- Host

Tak jsem to zkusil a výsledek je takový. Jde přepínat jazyky na český a anglický. Ovšem v tom anglickém je spousta výrazů česky. Předtím jsem přehrál své soubory těmi, co zde uploadoval Crusader. Možná by to chtělo zkusit na nějaký panenský iPhone, který ještě neochutnal zdejší jazyk. Každopádně to tu hodím.
Naposledy upravil(a) szoustal dne pát led 18, 2008 6:58 pm, celkem upraveno 2 x.
-
baldy
- Host

to lukee_cz
lukee_cz rád by som ťa ešte raz poprosil o návod ako by sa dala čeština doplniť do zoznamu jazykov. Kam treba kopírovať súbory a čo s čím zameniť.
Myslím že by si urobil radosť viacerým tu na fóre.
Ďakujem
Myslím že by si urobil radosť viacerým tu na fóre.
Ďakujem
-
lukee_cz
- Host

psal jsem to o par prispevku zpet. tech par kroku. Nicmene tady pro uplne ujasneni: http://lukee.ic.cz/Preferences-replace.zip
jsou v tom akorat dva soubory ktere meni international menu. Pocita se v tom s instalaci jazykovych souboru do francouzstiny. ted uz to snad bude jasny vsem
jsou v tom akorat dva soubory ktere meni international menu. Pocita se v tom s instalaci jazykovych souboru do francouzstiny. ted uz to snad bude jasny vsem
-
szoustal
- Host

Tak už to mám taky s možností přepínání jazyků. Musel jsem ovšem udělat úplně nové restore. Na 1.1.1 a pak znova na 1.1.2. . Poté jsem překopíroval upravené soubory přímo do iPhonu. Restart a bylo to.
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/816 ... .14KB.html
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/816 ... .14KB.html
Naposledy upravil(a) szoustal dne sob led 19, 2008 5:41 pm, celkem upraveno 2 x.
-
szoustal
- Host

-
ert
http://www.pdasoft.cz/download/cestina- ... _1.1.2.zip
tady je vážně poslední? že tam je vše v english.lproj
tady je vážně poslední? že tam je vše v english.lproj
-
szoustal
- Host

baldy píše:tak som to tam nahodil na skúšku. Čeština je OK, ale po prepnutí s5 na ENG keď vojdem do nastavení, všetko je v češtíne ostatné ako youtub, iPod a podobne ide v angličtine.
To jsem mšl původně taky, ale pak jsem udělal restore a do nového systému vše překopíroval a bylo to O.K. Každopádně to je pracnější. Chtělo by to tu instalačku, aby to udělalo už při instalaci.
-
GrrGrrGrr
ahoj,
potom, co jsem si nainstaloval poslední češtinu, mám iphone z části česky a např v nastavení mám AJ popisky (Usage, Sounds..) ale pak dál zase třeba názvy zvuků zase česky..
a můj hlavní problém - po změny tématu v Summerboardu mi zůstanou ikonky Pošta, Kalendář, Burza, počasí a telefon a sms...
achjo...proč furt já?
)
pardon za otravování, koukal jsem na ten problém, ale většinou se jednalo jen o ikonku Počasí a ne po instalaci češtiny..
dík
potom, co jsem si nainstaloval poslední češtinu, mám iphone z části česky a např v nastavení mám AJ popisky (Usage, Sounds..) ale pak dál zase třeba názvy zvuků zase česky..
a můj hlavní problém - po změny tématu v Summerboardu mi zůstanou ikonky Pošta, Kalendář, Burza, počasí a telefon a sms...
achjo...proč furt já?
pardon za otravování, koukal jsem na ten problém, ale většinou se jednalo jen o ikonku Počasí a ne po instalaci češtiny..
dík
-
crusader
- Starý pes fóra :)

Cestinu si zkus do telefonu nakopirovat (nenechavej to jen na instalatoru) treba pres total commander nebo winSCP.
Ad ikony: zustavaji stejne prave kvuli cestine, tvoje ikona se napr. jmenuje posta, ale v nahranem tematku se prirazena ikona jmenuje mail.png a proto se ti k nazvu posta nepriradi. Snad jsem to napsal srozumitelne.
Ad ikony: zustavaji stejne prave kvuli cestine, tvoje ikona se napr. jmenuje posta, ale v nahranem tematku se prirazena ikona jmenuje mail.png a proto se ti k nazvu posta nepriradi. Snad jsem to napsal srozumitelne.
-
szoustal
- Host

-
watterman
Predem se omlouvam za tenhle post: ale jakmile jsem objevil tema o cestine do iphone tak jsem zbystril, bouzel na prvni strance je neco o kontaktovani nake firmy, a ted tady pisete ze cestinu mate, tak kde ste ji stahli, a naky navod na instalaci? popripade me pls odkazte na stranku kde je to napsane.. Do cteni 32 stranek se mi moc nechce.. snad pochhopite diky
a funguje cestina i na itouch?
-
Julek
- Administrator

-
watterman
-
alexxx
- Mírně pokročilý

Julek píše:Aktualizuji to samozřejmě pořád,
.
ještě by to chtělo vždy doplnit datum aktualizace a bude to úplně dokonalý
1.1.1 OOB> 1.0.2>1.1.1>1.1.2>1.1.3>1.1.4>1.1.2 modem 04.04.05_G a bootloader 3.9
iBrickr, AnySim, PACAY, Carneval, iJailbreak, Ziphone... no vyzkoušel jsem prostě skoro všechny možnosti odblokování...
iBrickr, AnySim, PACAY, Carneval, iJailbreak, Ziphone... no vyzkoušel jsem prostě skoro všechny možnosti odblokování...
-
ert
-
Julek
- Administrator

To říkáš ty protože to tak chceš, některým je angličtina fuk a ocení raději klasiku instalaci CZ...
CZ klávesnici nepotřebuji, poslední CZ mám ( i když trochu upravenou podle svého ) + CZ kalendář, suma sumárum, maximální spokojenost.
.
CZ klávesnici nepotřebuji, poslední CZ mám ( i když trochu upravenou podle svého ) + CZ kalendář, suma sumárum, maximální spokojenost.
.
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
-
Moren
- Mírně pokročilý

Omylem jsem smazal posledni cestinu ze sveho ftp a tak je odkaz v navodech nefunkcni. Jestli nekdo tu posledni verzi mate, tak ji nekam postnete at se to aktualizuje. Nebo ji tam vratim vecer az budu doma.
Porad jsem se tedy nedozvedel, zda ta instalacka, ktera prida do menu jazyku polozku Cestina funguje ci ne.
Porad jsem se tedy nedozvedel, zda ta instalacka, ktera prida do menu jazyku polozku Cestina funguje ci ne.
iPhone 3Gs 32GB + HTC Tatoo (Android)
-
ert
Julek píše:To říkáš ty protože to tak chceš, některým je angličtina fuk a ocení raději klasiku instalaci CZ...
CZ klávesnici nepotřebuji, poslední CZ mám ( i když trochu upravenou podle svého ) + CZ kalendář, suma sumárum, maximální spokojenost
.
To je podle mne konečnej stav- samo můžou být různý balíčky
Naposledy upravil(a) ert dne ned led 27, 2008 5:28 pm, celkem upraveno 1 x.
-
ert
Moren píše:Omylem jsem smazal posledni cestinu ze sveho ftp a tak je odkaz v navodech nefunkcni. Jestli nekdo tu posledni verzi mate, tak ji nekam postnete at se to aktualizuje. Nebo ji tam vratim vecer az budu doma.
Julek říkal,že je ještě nahrazující anglinu
-
szoustal
- Host

ert píše:Julek píše:To říkáš ty protože to tak chceš, některým je angličtina fuk a ocení raději klasiku instalaci CZ...
CZ klávesnici nepotřebuji, poslední CZ mám ( i když trochu upravenou podle svého ) + CZ kalendář, suma sumárum, maximální spokojenost
.
To je podle mne konečnej stav- samo můžou být různý balíčky
Jaks dostal kalendář česky? já jen u kámoše podnělí dopředu ( metoda global preferences nepomohla- kodování tam z5 proběhlo)
V poslední instalaci už byl kalendář česky.
-
Julek
- Administrator

ert píše:Jaks dostal kalendář česky? já jen u kámoše podnělí dopředu ( metoda global preferences nepomohla- kodování tam z5 proběhlo)
pár stran dozadu je soubor, je součástí i instalace tuším, ale je potřeba ho nahrát ručně, instalátoru se nějak nechce.
.
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
-
ert
-
Moren
- Mírně pokročilý

Tak tady je tedy snad posledni verze co jsem mel v adresari.
http://www.izera.cz/cestina-iPhone-1.1.1_1.1.2.zip
Nainstaluje cestinu pres anglictinu.
http://www.izera.cz/cestina-iPhone-1.1.1_1.1.2.zip
Nainstaluje cestinu pres anglictinu.
iPhone 3Gs 32GB + HTC Tatoo (Android)
-
szoustal
- Host

Tady je verze kterou jsem dával na edisk 18.1.2008
ta je přepsána na French. Musel jsem ji ovšem přepisovat v TotalCommanderu
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/144 ... .72MB.html
a tady je z 16.1.2008
ta přepisuje češtinu
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/527 ... .64MB.html
Lepší než instalovat je podle mne i myslím více uživatelů přepsat přímo v iPhonu.
ta je přepsána na French. Musel jsem ji ovšem přepisovat v TotalCommanderu
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/144 ... .72MB.html
a tady je z 16.1.2008
ta přepisuje češtinu
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/527 ... .64MB.html
Lepší než instalovat je podle mne i myslím více uživatelů přepsat přímo v iPhonu.