Stránka 4 z 9

Re: Clash of Clans

PříspěvekNapsal: stř bře 13, 2013 4:23 pm
od coldvenom
Jaký máte názor na nový update ? Pár pěkných věcí přibylo , nový screen při logu taktéž není špatný.

novou AI bombarďáka jste nějak spozorovali že by se lišila od staré ? Zatím jsem neměl tu čest . Létá ku zdem stejně jak předtím se mi zdá.

Re: Clash of Clans

PříspěvekNapsal: čtv bře 14, 2013 9:20 am
od miro1309
Ide vám tá hra normálne? Mne to na iPhone ide pekne, ale na iPade, keď to pustím, zostane len úvodná obrazovka s "loading", a tým to konči. Keď viackrát ťapnem na display, spadne to. Aktualizoval som, odinštaloval-nainštaloval, stále to isté. Any ideas?


Sent from iPad

Re: Clash of Clans

PříspěvekNapsal: čtv bře 14, 2013 3:44 pm
od TDa
miro: vypni to v MT baru, dělala mi to u předminulého updatu

Re: Clash of Clans

PříspěvekNapsal: pát bře 15, 2013 1:01 am
od miro1309
Aj MT je samozrejme vypnuta, aj tak je to stale zmrznute, keď to zapnem. Tak to vyzerá, že na tablete sa to nezahram.


Sent from iPad

Re: Clash of Clans

PříspěvekNapsal: pát bře 15, 2013 3:33 pm
od TDa
tak co reinstal?

Re: Clash of Clans

PříspěvekNapsal: sob bře 16, 2013 12:57 am
od miro1309
Všimni si môj prvý post týkajúci sa tohto.. Takéto banality som pravdaže skúšal ako prvé.


Sent from iPad

Re: Clash of Clans

PříspěvekNapsal: sob bře 16, 2013 2:19 pm
od TDa
A smazals to po odinstalaci i z cloudu? Jestli ne tak odinstalace a opětovná instalace vůbec nic nepořeší. jestli ano tak ještě restart iPhonu před nainstalováním.

Re: Clash of Clans

PříspěvekNapsal: sob bře 16, 2013 4:01 pm
od DilenS
Zdarec lidi. Mam iPhone 4S a kdyz hraju tuhle hru. Po chvíli (cca. Po 3minutach) se začne mobil trochu přehřívat. Stava se to na boční straně od časti fotoaparátu niž. Chtěl bych se jen zeptat jestli je to tak normální nebo jestli mam nejakou chybu. Jinak vse funguje jak ma:)

Re: Clash of Clans

PříspěvekNapsal: sob bře 16, 2013 8:33 pm
od TDa
DilenS: Na iPhone 5 v pohodě.

Re: Clash of Clans

PříspěvekNapsal: ned bře 17, 2013 11:39 am
od DilenS
a přehřeje se ti trochu mobil?

Re: Clash of Clans

PříspěvekNapsal: ned bře 17, 2013 1:39 pm
od TDa
ani trochu.. Občas si tam píšu s klanem i půl hodiny (mam připojenou Apple wireless keyboard) a vůbec se mi to nepřehřívá :)

Re: Clash of Clans

PříspěvekNapsal: ned bře 17, 2013 10:05 pm
od DilenS
to je divný, mě se právě teď poslední dobou hodně přehřívá, mám ho reinstalovat nebo tak? pomůže to?

Re: Clash of Clans

PříspěvekNapsal: ned bře 17, 2013 10:20 pm
od Thomas_A._Anderson
Coldvenom: dej si prihlasku do Czech clan... S tvyma poharkama budes cca na 20 miste, aktivni jsme a o donate se bat nemusis :-) čekáme tě :)

Re: Clash of Clans

PříspěvekNapsal: úte bře 26, 2013 3:51 pm
od RendyCZE
Zdravím .
Chci se zeptat jaké má výhody být v clanu ?
a další
Když někdo na mě zaútočí tak se jeho vojáci objevují uprostřed hradby co tam mám, ale když já utočím tak to mám ohraničené a nejde to .. ?
A nejde nějak ty svoje vojáky přinutit aby utočily na to co chci a ne na to co chcou oni ?

Thx za případné odpovědi .

Re: Clash of Clans

PříspěvekNapsal: čtv bře 28, 2013 11:46 pm
od korwin
Výhodu to ma, že dostaváš vojáky, které můžeš použit v utoku i obraně. Přinutit je útočit kam chces ty moc nejde, jde to jen tak, že je dáš co nejblíž, kam chceš útočit a pak uz si dělají co chtějí...
Zkontroluj si, zda nemáš uvnitř hradeb "bílé místo" kam ti mohou vysadit jednotky.

Re: Clash of Clans

PříspěvekNapsal: sob bře 30, 2013 5:22 pm
od Janko.k
Hladam aktivny klan meno na gamecenter S€RGEANT level 32

Re: Clash of Clans

PříspěvekNapsal: ned dub 07, 2013 7:45 pm
od Colinauer
Stalo se Vám, že jste byli napadení jen jedním nebo čtyřmi vojáky a atak byl ukončen? Nevíte proč to tak je?

Re: Clash of Clans

PříspěvekNapsal: pon dub 08, 2013 9:11 am
od Slimák
Stava a taky to obcas delam kvuli zamernemu snizeni medaili. :-)


Sent from my iPad 4 using Tapatalk

Re: Clash of Clans

PříspěvekNapsal: pon dub 08, 2013 9:43 am
od Colinauer
Snížení medailí? Jako proč?

Re: Clash of Clans

PříspěvekNapsal: pon dub 08, 2013 1:49 pm
od Slimák
Krátce po posledním updatu si pár lidí včetně mě všimlo, že jakmile jsme měli medaile od 1300 a výš, tak jsem narážel na samé protivníky, co měli strašně velmi nízké zdroje. Nemohl jsem natrefit na nikoho, kdo měl více než 100k/100k. Jakmile jsem poklesl medailemi pod 1200, tak mi to začlo nacházet protivníky s vyšším počtem zdrojů. Nyní už to držím kolem 1400 a problém nezaznamenávám.

Re: Clash of Clans

PříspěvekNapsal: pon dub 08, 2013 2:05 pm
od Colinauer
Hmmm, tak to je zajímavé a asi na tom něco bude...

Re: Clash of Clans

PříspěvekNapsal: pon dub 08, 2013 2:14 pm
od TDa
To cílené ani byt nemusí, děje se to i v 1700+ trophies protože se občas prostě překlepneš a místo tlačítka next hodíš vojáky

Re: Clash of Clans

PříspěvekNapsal: sob dub 13, 2013 7:17 am
od Colinauer
Ještě Jenda věc by mne zajímala. Jaký taktických efekt má vysunutí hlavní budovy mimo opevnění?

Re: Clash of Clans

PříspěvekNapsal: pon dub 15, 2013 6:56 pm
od sheerONE
ked ta napadnu mas hned shield a toto robia ludia hlavne ,kt. nehraju na pohare ale obranuju suroviny .

Re: Clash of Clans

PříspěvekNapsal: pon dub 15, 2013 8:08 pm
od Kisekis
Jsem lvl 37 mame czech clan

Re: Clash of Clans

PříspěvekNapsal: stř dub 24, 2013 2:04 pm
od Fishthedj
DilenS píše:to je divný, mě se právě teď poslední dobou hodně přehřívá, mám ho reinstalovat nebo tak? pomůže to?

Mám 4S a chová se mi při hraní stejně jako tobě. Obávám se, že ta hra je prostě výkonově náročná. Trochu mi pomáhá nedržet iPhone v ruce, ale dát ho třeba na stůl, ten není tak teplý jako tvoje/moje ruce a tudíž se iPhone víc ochlazuje.

Re: Clash of Clans [free]

PříspěvekNapsal: stř dub 24, 2013 4:13 pm
od crusader
Taky se mi iphone malinko hřeje, ale je to tím, že na té hře pořád visím. Jinak pro všechny "fotry" jsme založili klan Fotri CZ, tak všichni fotrové hračičky přijďte :) Podmínkou je alespoň jedno vlastní dítě :D

Re: Clash of Clans [free]

PříspěvekNapsal: sob dub 27, 2013 2:50 pm
od tomvata
Ahoj schanim nejaky dobry klan kde sou aktivni lidi a donatujou :) lwl 30 1300 troph a jdu hore ! :)

Re: Clash of Clans [free]

PříspěvekNapsal: sob dub 27, 2013 9:51 pm
od honaa
Zkus czech clan 4

Re: Clash of Clans [free]

PříspěvekNapsal: pon kvě 06, 2013 1:39 pm
od rony
strasne to vybija baterku

Re: Clash of Clans [free]

PříspěvekNapsal: čtv kvě 09, 2013 7:06 pm
od lama5
zalozil jsem clan: DIY CZ

Podminky clenstvi:
CZ/SK
1000+ trophies
lv 40+
200 per week donation

hlavne ta podpora je dulezita 200 delam normalne za 1-2dny.. Takze staci kdyz nebudete az tak moc aktivni a aspon tejdne se lognete na par hodin a zabojujete/upgradujete. Cil je postupne vytvorit zdrave jadro a pomalu, ale jiste spolecne splhat vzhuru po zebricku, anebo aspon vsechno vytunit na max. Cheaters stay away - hezky poctive nahoru vlastnim usilim. Kdo by nesplnoval podminky tak napiste treba heslo: iphoneforum.cz a dvere mate pro zacatek taky otevreny.

Re: Clash of Clans [free]

PříspěvekNapsal: čtv kvě 09, 2013 7:13 pm
od rony
hnidopich poznamka: nasa domena je forum.iphone.cz :) nie iphoneforum.cz :)

nemam take parametre, som v nejakom slovenskom klane od dnesneho rana (dlho som premyslal ci to ma zmysel)

Re: Clash of Clans [free]

PříspěvekNapsal: stř kvě 15, 2013 8:26 pm
od LooK
Je to naprosto nejlepsi hra pro iPhone i iPad co jsem zatim hral - silene navykova a dlouho vydrzi, doporucuji. Jsem clenem czech clan 2, lv 67.

Re: Clash of Clans [free]

PříspěvekNapsal: úte čer 11, 2013 1:15 pm
od Mike_99
Stiahol som si tuto vychvalenu hru a chcel by som sa opytat par veci :) Hore mi odpocitava cas nejakeho stitu (shieldu) Co sa stane ked ten cas vyprsi? :D nabehne ku mne nejaka armada? Mam byt pripraveny na suboj? :D Dalej nerozumiem preco pri achievemntoch mi dava len 1 hviezdicku z 3 ked napriklad splnim ze mam upgradeovat gold storage na level 2. Spravil som to a dalo mi len 1 hviezdu. A este sa opytam, mam pouzivat tie zelene diamanty na urychlovanie? alebo sa mi neskor zidu :)

Re: Clash of Clans [free]

PříspěvekNapsal: úte čer 11, 2013 8:56 pm
od B0Gy
kym mas stit tak na teba nikto nemoze utocit...ale ak zautocis ty tak o ten stit prides...dostanes dalsi ked na teba niekto zautoci a znici ti viac ako 40% budov ci hlavnu

co sa tyka hviezdiciek pri achievementoch...tie nie su podstatne...splnis napr "gold storage na lvl2" a dostanes jednu hviezdu, dalsiu dostanes ak splnis to co je tam napisane teraz... zmeni sa to napr na "gold storage lvl5" a tak...

diamanty nepouzivaj, setri si ich na dalsieho buildera(stavbara)

Re: Clash of Clans [free]

PříspěvekNapsal: stř čer 26, 2013 7:23 pm
od Badel
Pročítal jsem toto vlákno a moc nerozumím označování dosažených úspěchů. Mohl by mi někdo vysvětlit, co třeba znamená "lwl 30 1300 troph"?

Re: Clash of Clans [free]

PříspěvekNapsal: stř čer 26, 2013 8:31 pm
od TDa
lwl je level - ten získáž za stavění a donatování vojáků.. 1300 troph je zkráceně trophies, jsou to ty pohárky co vyhráváš v boji

Re: Clash of Clans [free]

PříspěvekNapsal: čtv čer 27, 2013 12:17 pm
od Ludek1991
Jo, tak tahle hra mě nadchla, hraju to asi tak 2-3 měsíce a pořád je to málo :D
Jinak doporučuju :)

Re: Clash of Clans [free]

PříspěvekNapsal: pát čer 28, 2013 10:19 am
od Badel
Díky za odpovědi, jestli to nevadí, měl bych pár dalších otázek. První sada :-) - mám tedy level 20 a 333 trophs. Nastal vhodný čas zajímat se o nějaký klan nebo je lepší počkat, až postoupím dále, abych se dostal do lepšího klanu? Chápu správně, že výhodou klanu je pomoc ostatních, pokud jsem napaden? Donatováním vojáků se myslí jejich vysílání na pomoc někomu z klanu, kdo je napaden?

Re: Clash of Clans [free]

PříspěvekNapsal: pát čer 28, 2013 11:37 am
od korwin
Pro vstup do klanu potrebujes nejprve obnovit ClanCastle. Po vstupu do klanu pak muzes zazadat o jednotky, ktere se ti vejdou do Cestlu. Pokud utocis, muzes pouzit i ty jednotky, pokud zautoci nekdo na tebe, tak se ty jednotky samy aktivuji a brani vesnici.