Gangstar: West Coast Hustle (AppStore)

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Libor59

Gangstar: West Coast Hustle (AppStore)

Příspěvek od Libor59 »

Gangstar: West Coast Hustle
Gameloft prichádza s Gangstar: West Coast Hustle ktorý by mal zažiť debud ku koncu tohto leta.Vypadá to že to bude jedena z najlepších Gameloft hier pre iPhone (môže sa o tento titul pobiť s takou hrou ako Assassins creed).Otvorený svet - akčná hra ,ktorá sa zjavne podobá na hru od Rockstar a to GTA.
Obrázek
Gangster nás zavedie do fiktívneho Los Angeles v ktorom Gameloft sľubuje ,že bude všetko 3D. V ďaka OPEN WORLD nielen že budete musieť plniť desiatky misií s gangmi ,ale budete môcť robiť v meste čo budete chcieť - vraždiť , okrádať , kradnúť autá , všetko čo hráč očakáva od príbehu zločinca.Konečným cieľom je teda zhromaždiť dostatok bohatstva prostredníctvom trestných činností.
Ovládanie postavy bude asi také ako u Assassins creed alebo Hero of Sparta , ale pri riadení auta alebo bicykla budete používať volant a pedále.

Obrázek

Ako sme zvyknutý na rozhlasové stanice u GTA tak ani v hre Gangstar to nebude inak.Kým Gangstar značka bola pôvodne hra na mobilné telefóny, West Coast Hustle je originál úsilie pre iPhone. Gameloft zatiaľ neoznámil cenu ale verím že sa tejto gamesi čoskoro dočkáme na AppStore.

Tu je malá ochutnávka : http://www.youtube.com/watch?v=lspynH6HNHU
Naposledy upravil(a) Libor59 dne čtv srp 20, 2009 5:36 pm, celkem upraveno 5 x.

Lukáš Petr
iPhone expert
iPhone expert

Re: Gangstar: West Coast Hustle

Příspěvek od Lukáš Petr »

Jo, vypada to dobre. Ale stejne si myslim, ze se tadyten zanr na iPhone nehodi, to si radsi pustim GTA IV na PC. 8)
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015

Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com

Libor59

Příspěvek od Libor59 »

Taký silný počítač nemám aby mi utiahol GTA IV a na PSP ma GTA veľmi bavilo takže si myslím že na iPhone to bude dosť podobné.

Vasekk1

Příspěvek od Vasekk1 »

po grafické stránce nemám co dodat, jsem zvědavy na hratelnost přecejenom touchscreen na fps hry moc neni

promazáno od OT příspěvků. toncek

pinkrider

Příspěvek od pinkrider »

Jestli to bude vypadat stejně jako v tom videu tak to bude husty. Doufam ze zakladni kamen urazu te hry nebude ovladani a grafika. Taky kdyby se to nesekalo tak asi bude nova nejlepsi hra na iP. :D :D

Edit: A jeste http://www.youtube.com/watch?v=2h1D0Sds ... re=related :)

Moonlight
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Moonlight »

new iPad wifi 32gb
iPad wifi 3G 32gb
iPhone4 32gb
iPhone 3GS 16gb
iPhone 3G 8gb
iPhone 2g

fuckp

Příspěvek od fuckp »

jj vypada hodne dobre, treba obe gtacka na psp byly skvele takze se tesim i na tohle. je fakt ze iphone na herni konzoli nema, ale presto to vypada na pekny skok kupredu ;)

Mortez
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Mortez »

boziiii chci to.. urcite bude stat zase 7,99 jako vsechny tyhle dobre veci, safra :D
..iPhone 5S, 32GB Silver, iOS 7, Vodafone UK..
iPod classic White 30GB
iPad 2 64GB WIFI - white
iMac "21,5", i3 dual core 12GB RAM
MacBook Air 13-inch, mid 2012

Bitches

Příspěvek od Bitches »

Vypadá to fakt nejlíp něco jako kopie GTA určitě to bude 2 den ke stažení na [zakázáno] tak potom stáhnete ;-)

Bitches

Příspěvek od Bitches »

Víte někdo kdy to přibližně vyjde na AppStore?:)

andrejkovo

Příspěvek od andrejkovo »

1.riešiš warez
2.nepíš dva príspevky za sebou :D

Bitches

Příspěvek od Bitches »

Až mi povis co je warez možna se tomu budu vyhýbat ...;)

dena

Příspěvek od dena »

proste nezminuj se o strankach kde si muzes stahnout hry do iphonu nelegalne

Bitches

Příspěvek od Bitches »

Od kdy je AppStore Nelegalni?:D

Stopa

Příspěvek od Stopa »

spomenul si aj [zakázáno] :wink:

Bitches

Příspěvek od Bitches »

Jj sorry Ae hledám hlavně odpověd na tuto otazku:Víte někdo kdy to přibližně vyjde na AppStore?:)

maros2710
Host
Host

Příspěvek od maros2710 »

Original iPhone -> iPhone 3GS -> iPhone 5

Libor59

Příspěvek od Libor59 »

Nové info + video z hrania
Príbeh je asi takýto : Náš hrdina, Pedro, bol nedávno prepustený z Mexického väzenia a prichádza do LA, kde sa stretne so svojím bratrancom Juanon, ktorý nahovorí Pedra, aby sa pomstil konkurenčnému Los Matadors gangu. Na ceste k tomuto cieľu budete zbierať zbrane, zabíjať ľudí, dokonca aj pomáhať ľuďom - ale hlavne zabíjať. Existujú mini postranné misie, ako je napríklad okruh naprieč mestom.I keď nepochybne GTA-inšpirovala tvorcov, Gangstar trochu pozabudol na misie zaoberajúce sa obchodom s drogami alebo prostitúciou.
Obrázek
Herný svet je vlastne vymodelované LA s niektorými známimi časťami ako Hollywood, Santa Monica, South Central, ktoré sú v hre dobre rozpoznateľné.
Hra je pomerne ťažká, pričom väčšina z príbehu a misií je stanovená vo videu s textom , takže viete o čo sa jedná .
Každé auto v hre môžete použiť k preprave a niektoré vozidlá sú prezentované počas videa, ktoré majú byť použité na dokončenie jednotlivých misií. Niektoré vozidlá sa počas hry odomykajú (resp. pridávajú).

Všetko to zabíjanie a chaos, ktorý budete robiť v meste samozrejme získa onedlho pozornosť polície . Policajti v tejto hre sú dosť agresívny, ale našťastie existujú spôsoby,aby Vás nechali na pokoji . Ak ste cieľom pre APB, v okolí mesta sa objavujú policajné odznaky, ktoré sú zobrazené aj na mape. Každý odznak znižuje úroveň hľadania.
Obrázek
Ovládanie hry uvidíte sami v nižšie uvedenom videu.
Audio u každého vozidla pozostáva zo štyroch hudobných staníc: rock, latino, techno a hip-hop. Každá stanica obsahuje originálnu hudbu, rovnako aj komentáre DJov. Veľmi príjemnou vlastnosťou tejto hry je vlastná hudba (potrebný OS 3.0)

V súčastnosti neexistuje online hranie, aj keď Gameloft naznačuje že by sa mohlo objaviť u budúcich upgradov.
Toto video ukazuje hranie na 2. generácii iPod Touch.
http://www.youtube.com/watch?v=L4gx1R9_ ... r_embedded

Gangstar: West Coast Hustle vyzerá veľmi solídne. Na hru sa bližšie budeme môcť pozrieť, keď v auguste vojde do platnosti.Ale aj z toho čo vieme už teraz si myslím , že táto hra bude na AppStore trhák.

maros2710
Host
Host

Příspěvek od maros2710 »

nepochybne to bude trhak. Aj keby to bolo nahodou zle, aj tak si myslim ze sa toho preda vela. Ale inak to vyzera fajne, len ma trosku stve ze sa nechali az nejak MOC insporovat seriou GTA (napr styl tych kreslenych obrazkov hned na zaciatku v tom videu), co ja osobne nemam moc rad...

panky's

Příspěvek od panky's »

Uvádějí datum vydání 21. července 2009 ale někde jsem četl že to bude v průběhu sprna (ne ve výše uvedeném příspěvku) hledal jsem, ale přesto neví někdo přesné datum?

Majky_
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Re: Gangstar: West Coast Hustle (AppStore)

Příspěvek od Majky_ »

Tak, hra koupena, dávám do iPhonu...už se mi klepou kolena :D

siccnezz

Příspěvek od siccnezz »

Tak hra je hezky udělaná, na mém 3G se po restartu vůbec neseká, což se nedá říci o hraní přesd restartem. Hra se lehce ovládá, jízda autem se dá rychle naučit. Zatím jsem udělal pár úkolů, takže nepovím, jak je dlouhá. Pro mě zatím 8/10.

feri66666
Host
Host

Příspěvek od feri66666 »

waa mam to 2 minuty a fakt pred restartom to bolo nehratelkne ale je to faajn :D

Vasekk1

Příspěvek od Vasekk1 »

na 2g nehratelne ani po restartu

feri66666
Host
Host

Příspěvek od feri66666 »

jaa to hram na ipode touch 1g a pohoda celkom....
noo a este ta mapa sa dost brutalne podoba na san andreas

FEAR

Příspěvek od FEAR »

no umna aj po restarte nic moc :) ale jak na to tak poeram o moc neprichadzam .. inak iphone 3G

Chrono Leggionaire
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od Chrono Leggionaire »

Na iPhone první generace to funguje vcelku bezproblémově. Před hraním jsem použil aplikaci SwapMode
Galaxy Note 20 Ultra 5G Mystic White [QS 865+] | Samsung Galaxy Watch 3 | Galaxy Buds+ White

maros2710
Host
Host

Příspěvek od maros2710 »

Vasekk1 píše:na 2g nehratelne ani po restartu

na 2g hratelne totalne plynule... tak neviem kde mas chybu..:(

moramiki

Příspěvek od moramiki »

Není to až tak dobrý jak sem čekal ale není to ani spatny.chtělo to neakej gamepad k iphonu a hratelnost by se zvýšila ale takhle je to dosti nepohodlné!co se tyče grafiky hode se zamlouvá jen to sekání kdybi tam šlo ještě poladit! Tojd je můj názor.snad to rally master dopadne lip!

maros2710
Host
Host

Příspěvek od maros2710 »

ovladanie je podla mna dost vpohode... co sa tyka takychto hier som dost skepticky koli ovladaniu, ale tu to dopadlo celkom ok.... inak aj vam sa da prechadzat cez stlpy, stoziare a lampy?:)

siccnezz

Příspěvek od siccnezz »

Jo jo, pěšky i autem.. Ale to je asi dobře, protože jinak bych autem nedojel bez bouračky ani přes ulici.. :D

steeLko

Příspěvek od steeLko »

no cakal som od toho celkom viac...ci uz po grafickej stranke alebo po hernej, tym myslim obtiaznost alebo rozmanitost misii. Niekolko misii bolo takych ,ze som dosiel na miesto zabil teepka(uplne bez odporu) a misia splnena...Za malu chvilku som presiel Chapter 1 tak uvidim co prinesie 2ka. Ale ako hovorim po grafickej stranke to mohlo byt viac prepracovane.

..MatkO..
Host
Host

Příspěvek od ..MatkO.. »

Taky vam to seka pri jazde autom?
Apple iPhone 3G 16GB White

steeLko

Příspěvek od steeLko »

nie

feri66666
Host
Host

Příspěvek od feri66666 »

matko ked mas jailbreak tak si zabni safemod a nebude ti to vobec sekat

TommyS

Příspěvek od TommyS »

hmm safemod o tom sem neslysel ale zpet k tematu,hra se mi neseka vubec iPhone 3G 2.2 JB ale poprve jak sem hru zapl tak po chvilce hrani spadla rekl sem si a sakra asi to nepujde nicmene restart iP a ejhle iPhone byl jako vybaleny s krabice=> na homescreen byl obrazek ze chce pripojit k iTunes a slo vytacet jenom Emergency call,pripojil sem k iTunes vypojil a uz to jede bez vypadku hry a kdyz restartuju iP tak uz to nechce k iTunes pripojit :) a hra je opravdu paradni ale nelibi se mi jak ten "panacek" hopsa :lol:

feri66666
Host
Host

Příspěvek od feri66666 »

taa na panacika si zvyknes...mne to na ipode sekalo ako na zaciatku pohoda ale potom uz ne

Vasekk1

Příspěvek od Vasekk1 »

tak už mi to jede, super hra překvapilo mě hlavně ovládání dost se to podoba SA

Mortez
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Mortez »

fakt pecka :) všem odporučuju.. už jste někdo v dalšim městě ? jde to? všiml jsem si že u tunelu jsou zaterasy, tak by mě zajímalo jestli zmizej když udělám dost misí :)
..iPhone 5S, 32GB Silver, iOS 7, Vodafone UK..
iPod classic White 30GB
iPad 2 64GB WIFI - white
iMac "21,5", i3 dual core 12GB RAM
MacBook Air 13-inch, mid 2012

Odpovědět