Taky sem si toho uz vsimnul - a ze to neni kratka doba. Chtel sem to napsat do nejakyho topicu "jako btw", ale pak sem na to nejak zapomnel. Ale naskocilu mu to podle me z minuty na minutu
imho to je proto, aby to neukazovalo opravdovi pocet prispevku, je mozny ze ho s tim lidi otravovali, co ja pamatuju tak se tu nekde i resilo ze ma hodne prispevku
ale nevim, jedno ale vime vsichni: Tolik prispevku opravdu nema, je si toho vedom a pravdepodobne si to sam z nejakeho nam zatim neznameho duvodu dal...
No on muze byt hacker Ne, ze bych mu neveril, ale opravdu tomu neverim. Protoze vim, ze mel neco v rozmezi 1000 - 3500 max. Vim, ze to je velke rozpeti, ale plete se mi to..
A ktery sou ty, co nemam pravo videt? Jako, ze tady mate nejaky "moderatorsky sekce"? Nic proti.. ale pochybuju, ze by tam julek napsal 7000 prispevku.
4Drsny jestli tě chápu, tak máš na mysli skrytou sekci jen pro administrátory a moderátory (taky jsme to měli na bývalém fóru), ale za ty roky se v ní u nás nastřádalo snad jen kolem stovky příspěvků-jen připomínky a vnitrostátní záležitosti takže celkem pochybuju, že by v ní měl tady Julek přes 6500 tisíc dalších..i když u něj je to možné
Galaxy Note 20 Ultra 5G Mystic White [QS 865+] | Samsung Galaxy Watch 3 | Galaxy Buds+ White
Tak tak.. Tohle je uplne nejlepsi. Resime tady cloveka, kterej tady neni. Takze napise desitky prispevku o nicem misto toho, aby jsme pockali. Ale aspon se neco deje
A taky Julkovi se ten počet příspěvku furt nemění, i když už mezitím někam přispěl (leda že by 9999 bylo maximum a dal už by se nepočítalo, ale to je divný...)
EDIT: aha tak Julek nic od čtvrtka nenapsal, tak to sorry, moje chyba EDIT2: tk už reagoval a furt má 9999
člověk jede na moto sraz, vrátí se a kouká jako blázen co jste schopní řešit , řekněme, že to byla má reakce na debilní otázky, proto mám teď já nejvíc příspěvků na celém fóru a tak to zůstane do smrti a nikdo mě nepředběhne a posthunteři mají smůlu ..
lock
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.