Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
Nikde tam není napsáno, že je to funguje na 3GSku. Naopak video v clanku na [BULVAR: odkazujte na jiné zdroje] ukazuje Frash na iPhone 4. Všude jinde se dočteš, že je to jen pro iPhone 4. Třeba zde: http://www.engadget.com/2010/08/08/flas ... oad-video/
Podívejte se do toho diskaidu na [BULVAR: odkazujte na jiné zdroje] je tam toto tak nevím no,a v komentářích autor napsal ze má 3GS jailbeaknuty jailbreakme.com a jak sem z toho vydedukoval tak mu to na něm asi jede
iPhone SE 64GB Space Gray MacBook Pro 13" Retina late 2013 i5 256GB SSD 8GB RAM 10.10.2 Moto 360 Xiaomi Mi Band iPhone 5C 32GB Blue iPhone 4S 8.1.3
mne to ide aj na 3G .. len cez cydiu to neslo nainstalovat .. musel som to napriamo do iphonu nakopirovat ten subor frash 002 .deb ten som nasiel cez google.. inak som to robil cca podla navodu krok 5 a 6 tu
Tedy nevím, nainstalovala jsem to na svém iPodu 3G, chtěla spustit flash stránku a ono se nic nedělo. Takže u mě to nefungovalo, proto to šlo odinstalovat.
ono je to len tak 60% flash,niekde funguje niekde nie,niekde zobrazí reklamy niekde nie,škoda že nefunguje známa stranka na online sledovanie filmov,ale tam je to skorej problem tej stranky ako flash v iphone,ale skušal som jednu stranku od 18+ a tam normalne plnohodnotne prehrá videa ako na PC tak som bol prekvapený,a išlo to skoro plynule Skoda že stranky na online sledovanie filmov nejdu..
tak som to skusil instalnut na 3GS, no a na stranke sa mi na mieste flash objektu objavuje seda plocha s napisom "Flash". ked na to tuknem tak by sa asi mal spustit, ale objavi sa text "Could not connect: Connection refused". Robi to este niekomu? Skusal som to aj doma aj v praci na wifi.
EDIT: tak novinka - preinstaloval som to a teraz mi to vypisuje "The connection failed. np.c:389". Vy co ste to rozchodili na 3GS 4.0.1, ako? urobili ste este nieco specialne?
na 3GS funkcni flash, ale sezere 30mb z ramky jen pro nacteni banneru.. http://jackherrer.rajce.idnes.cz/nastenka/#IMG_0045.jpg ted sem byl na adobe strankach a chtel nacist flash - slo to ale sezralo to 90mb z ramky.. hned jak sem v sbs vypnul flash prave tech 90mb se uvolnilo.. docela hodne imho..
Ted jsem to rozběhal na iPadu a musim rici, ze flash kvuli reklamam nepotrebuji, ale flash je zas delete.
iPhone 6S Plus 64GB Space Gray 9.2 iPad Mini Retina 16GB White WiFi 9.2 Macbook Pro 13 2.4GHz Intel Core i5 16GB ram 256GB SSD Intel HD Graphics 3000 512MB Mac OS X El Capitan 10.11.2
Flash na 3GS funguje v pořádku jen nejde teda na Mini Opere , je pouzitelny ale ne zcela.... zkousel jsem to např. http://www.futurama-online-cesky.cz/ a tam to nefunguje jak by mělo
Bylo: iPhone 3GS 16GB White iPhone 4 16GB Black iPhone 4S 16GB White Macbook Pro 13 " 2011 iPhone 5 16GB White iOS 8.1.3
Na 3GS občas u menších videí jako je reklama nebo kraviny funguje, i když jen pokud má dobrou náladu, tady jsem zkoušel tak je tu video http://www.youtube.com/watch?v=5_hP3hOUXW8
Po 8mi pokusech se konečně načetlo, a sry za kvalitu, je to točené mobilem...
2MATRIX píše:ono je to len tak 60% flash,niekde funguje niekde nie,niekde zobrazí reklamy niekde nie,škoda že nefunguje známa stranka na online sledovanie filmov,ale tam je to skorej problem tej stranky ako flash v iphone,ale skušal som jednu stranku od 18+ a tam normalne plnohodnotne prehrá videa ako na PC tak som bol prekvapený,a išlo to skoro plynule Skoda že stranky na online sledovanie filmov nejdu..
mozem vediet ktora ze stranka to bola?
iPhone 3G 16GB white iOS 4.2.1, NoJB iPhone 4 16GB black iOS 6.1.2, NoJB iPhone 5 32GB black iOS 6.1.2, NoJB iPad 2 64GB 3G white iOS 6.1.2 NoJB MacBook Pro Mid 2010 2,66GHz 13" 8GB RAM 10.8.2 MacBook Pro Late 2011 i7 2,2GHz 15" 8GB RAM 10.8.2 GameCenter - BlazingUFO
Sakra proč ten "Matěj" na tom dál nepracuje? Vždyť už je to skoro použitelný.Videa na stream.cz některý jedou,některý jen na půl obrazovky a dlouho se načítají.Náročnější třeba Facebookový flash hry nebo třeba Farmerama se normálně načítají akorát to nedojede do úplného spuštění.Bohužel to vypadá,že se na to vykašlal a už na tom dál nepracuje,což je škoda.