Jak Ovládat iphone pomocí pc (VYŘEŠENO)
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Senior uživatel
Jak Ovládat iphone pomocí pc (VYŘEŠENO)
Cau. Mám dotaz. Napadlo mě že by mohlo být zajímavé ovládat iphone pomocí PC treba pres wifi... Kdyz potrebuju neco rychle na ip udelat, ale nevim kde v mistnosti, dome je tak prostě zapnu počítač spustim aplikaci a uvidim lock obrazovku iphjone. Myši přejedu po slideru no a prostě funguju v iphone...
Pokud by nekdo mel nejakou aplikaci ktera by tohle umela, prosim reknete mi o ni. Diky
Info pro moderatory: pokud tohle tema tady už je, tak se omlouvam. Nemohl jsem ho najit.
Diky STEFIL
Pokud by nekdo mel nejakou aplikaci ktera by tohle umela, prosim reknete mi o ni. Diky
Info pro moderatory: pokud tohle tema tady už je, tak se omlouvam. Nemohl jsem ho najit.
Diky STEFIL
Naposledy upravil(a) STepik dne ned čer 06, 2010 9:29 am, celkem upraveno 1 x.
iPhone 4S (32 GB) | iPad 2 (32 GB) | MacBook Pro mid 2012 (16 GB RAM, 480 GB SSD)
-
- iPhone expert
Re: Jak Ovládat iphone pomocí pc
Veency z Cydie, je to VNC server pro iPhone a na PC se normálně připojíš pomocí nějakého VNC Vieweru
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015
Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com
crafted by Glimsoft.com
-
- Senior uživatel
jj a neexistuje nejakej VNC server na App Store? Ja sice JB mam, ale nerad ho pouzivam... Jenom nouzove protože hrozne zpomaluje ip... Ale i tak diky..
iPhone 4S (32 GB) | iPad 2 (32 GB) | MacBook Pro mid 2012 (16 GB RAM, 480 GB SSD)
-
- iPhone expert
Na AppStore neni protože by zásadně porušoval podmínky (běh na pozadí atd. atd.)
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
crafted by Glimsoft.com
crafted by Glimsoft.com
-
- Senior uživatel
Aha no tak ja to zkusim.. Diky
Edit.: mam jeste problem. Kdyz jsem z cydie nainstaloval dany program, tak na SB nemam ikonku a v settings mam jen ze si k tomu muzu nastavit heslo a pak jestli to ma bejt zapli nebo nn. Ale k pripojeni z pc potrebuju nejakou adresu... Jaka je to prosim, po pripade kde ji zjistim. Diky, Stefil
Edit.: mam jeste problem. Kdyz jsem z cydie nainstaloval dany program, tak na SB nemam ikonku a v settings mam jen ze si k tomu muzu nastavit heslo a pak jestli to ma bejt zapli nebo nn. Ale k pripojeni z pc potrebuju nejakou adresu... Jaka je to prosim, po pripade kde ji zjistim. Diky, Stefil
Zobrazit video na http://youtu.be/vAyHybPDCWc
Kód do fóra: [youtube]vAyHybPDCWc[/youtube]
Návod na vkladanie videa do príspevkov
-
- Starý pes fóra :)
Jak Ovládat iphone pomocí pc
stefil: treba zrovna v SBSettings ti to ukazuje Wi-Fi IP Adress
Life sucks. And then you die.
-
- Host
stefil:
1. Stiahnes z cydie Veency
2. V settings najdes Veency - password netreba menit, ostatne 2 moznosti on
3. Na pc si stiahnes VNC viewer napr. TightVNC
4. V iP settings das wifi->taku modru sipku v pravo pri mene tvojej wifi->IP Adresa
5. Vo VNC vieweri napises IP adresu, potom na iP vyskoci okno ze ... sa chce pripojit -> accept a uz to ide
1. Stiahnes z cydie Veency
2. V settings najdes Veency - password netreba menit, ostatne 2 moznosti on
3. Na pc si stiahnes VNC viewer napr. TightVNC
4. V iP settings das wifi->taku modru sipku v pravo pri mene tvojej wifi->IP Adresa
5. Vo VNC vieweri napises IP adresu, potom na iP vyskoci okno ze ... sa chce pripojit -> accept a uz to ide
-
- Senior uživatel
j funguje diky... Muzete LOCK
Lck. Beavers.
Lck. Beavers.