České SMS [AppStore, 1.59?]

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Zamčeno
Alex-alex
Senior uživatel
Senior uživatel

České SMS [AppStore, 1.59?]

Příspěvek od Alex-alex »

V aplikaci používáme vlastní moduly pro odesílání SMS zpráv, které jsme dlouho a intenzivně vyvíjeli tak, aby spolehlivě fungovaly a maximálně šetřily přenesená data a především Váš čas. Proto jsme všude odstranili CAPTCHA mechanizmus, což znamená, že při odesílání do bran není nutné zdlouhavě opisovat kód. Aplikace se může navíc pochlubit funkcemi jako je např. ukládání odeslaných SMS zpráv, editovatelná databáze přenesených čísel (jednomu číslu tedy přiřadíte přenesenost pouze jednou a aplikace dále operátora nastavuje danému číslu automaticky) nebo třeba oblíbené kontakty, komprimace textu zprávy, číslo odesílatele (pouze Vodafone), připojení podpisu či času odeslání. Možnost zvolit kontakt z adresáře považujeme za samozřejmost. Se všemi těmito možnostmi Vám České SMS nabízejí zcela plnohodnotného klienta pro odesílání a správu zpráv jako jediná aplikace v České Republice.

Vzhledem k tomu, že aplikace používá internetové brány operátorů, nemůžeme stoprocentně zaručit, že odeslané SMS zprávy dojdou. Co ale zaručit můžeme je, že v případě jakýchkoliv problémů Vám budeme vždy naslouchat a budeme tak pohotoví, jak jen to bude možné! Aplikace České SMS prostě nesmí na ploše Vašeho zařízení chybět - za cenu jedné bagety si pošlete SMS zpráv kolik chcete, odkud chcete a kam chcete. Věříme, že si naší aplikaci oblíbíte tak, jako my.

Obrázek Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek

Obrázek
Prispevok je zamknuty, text je aktualizovany 20.12.2010 o 12.25. Text nemoze autor prispevku menit. Akekolvek zalezitosti vyplyvajuce zo vztahu klient a vydavatel aplikacie prosim rieste prostrednictvom oficialneho supportu aplikacie. Plati to pre obe strany obchodneho vztahu, ktory vznikol stiahnutim a pouzivanim aplikacie. Toto je dodatocne opatrenie, ktore vzniklo po nezvladnutej a vyhrotenej situacii. Prosime o pochopenie a prosime, nezneuzivajte toto forum na pozitivnu alebo negativnu diskriminaciu ktorejkolvek strany alebo akejkolvek nezainteresovanej strany.

Prispevok moze aktualizovat ktorykolvek moderator.
Naposledy upravil(a) Alex-alex dne sob pro 18, 2010 10:53 am, celkem upraveno 32 x.

TommyS

Re: České SMS [AppStore, $0.99 / 0.79?] - Coming soon

Příspěvek od TommyS »

A v čem bude lepší než SMS Zdarma? :)

Alex-alex
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Alex-alex »

Rychlejší odesílání, lepší design

tvosi
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od tvosi »

co to je? kde je to bude to freeware? :shock: nicmene dolar je v pohode, ale.... :wink:
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009

Paly
Starý pes fóra :)

Příspěvek od Paly »

Zbytocne dve platene aplikacie o tom istom :) Presne o tom istom :D
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!

xslide
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od xslide »

Free je základní verze, která je funkčně v podstatě totožná.Tak proč nemít druhou, lepší aplikaci za symbolickou cenu?

Akorát bych to pojmenoval SMS Zdarma Lite a SMS zdarma, než takhle dvěma podobnýma názvama.

Jinak to vypadá dost dobře, takže se těším, jak to vyjde:-)
Obrázek MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
Obrázek iPhone XS Max, black, iOS 12
Obrázek Apple Watch 4, black, 44mm

PeterKiss

Příspěvek od PeterKiss »

super! gratulujem len skoda ze pre nas Slovakov take nieje.

H0NZ1K
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od H0NZ1K »

akorat jednu app, ktera se nazyva ''SMS Zdarma'' tady uz je... Dal bych tam treba Vase inicialy ;-)... SMS A&A Zdarma? :-D...

Viking

Příspěvek od Viking »

Bude tato placena aplikace na rozdil od neplacene SKUTECNE umet odesilani do site T-Mobile? Nerejpu, ale radeji se predem ptam... diky za odpoved.

Antabelus
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od Antabelus »

Ano, odesílání na T-Mobile určitě bude umět. Jak to bude s lite verzí se ještě uvidí.

SkyHawk
Host
Host

Re: České SMS zdarma [AppStore, $0.99 / 0.79?] - Coming soon

Příspěvek od SkyHawk »

takže je tu to co jsem nějak tušil... zpoplatnění...

Lite verze už zůstane tak jak je a tuhle placenou vylepšíš (hlavně odesílání na Téčko) a necháš si ji zaplatit...

o ten dolar ani tak nejde, dvacka se vrátí za dva za tři dny, ale horší to je s tím jak to zaplatit
iPhone 7 iOS 12.0 - JB
iPod Touch 1st gen OS 3.1.3 - JB
THX to Luke_chiptuning (kdo ho zná tak ví)

PePoSheQ

Příspěvek od PePoSheQ »

Tak pokud pojede ten T-mobile,tak paráda :) za dvacku myslím,že pohoda,vždyť se to skutečně za pár dní vrátí :) Dobrá práce chlapi :)

Koblizek

Příspěvek od Koblizek »

az bude tato aplikace hotova, mohl by ji nekdo srovnat s app od peterxxl?

Majky_
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od Majky_ »

Jaký minimální FW bude potřeba ?

Alex-alex
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Alex-alex »

Majky_: 3.1

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Chápu, že zadarmo by chtěl člověk od lite verze asi moc, ale myslím, že posílání na všechny operátory by tam mohlo být, nejedná se totiž o omezení pro lite verzi, ale o chybu v programu. A to bych pak nazýval nedodělaným torzem, nic ve zlém.

H0NZ1K
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od H0NZ1K »

Urcite, nebo aspon tu ikonu T-Mobile smazte, kdyz nekdo nesleduje tyhle prispevky, tak se mozna ani nevi, ze to tam nejde...

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Tea Racer »

Je škoda že se nedoladila jedna aplikace a druhá jde už komerčním směrem.. :/
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.

FELINY
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od FELINY »

Je mi toho zpoplatnění trochu líto, ikdyž dolar je pro takovou aplikaci směšná částka :wink:
iPhone SE 16GB
Lenovo IdeaPad Y580
Obrázek

Holmmi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Holmmi »

Směšná částka to je .. Vím že práci jste si na tom oba nějakou udělali ale pokud vím psalo se že to bude zdarma ne ? :)
iPhone 3G 8GB black (prodáno)
iPhone 4 32GB black, FW iOS 5.0
iPhone je závislácké zařízení :D

shaaady

Příspěvek od shaaady »

každý to rád zaplatí jestli to bude opravdu fungovat :) jen aby to nebylo čím propracovanější tím dražší jako doteď :P

Lukhin

Příspěvek od Lukhin »

Trochu klame název a člověk si pak myslí, že je to vážně zdarma. Spíš bych byl pro tu lepší webovou verzi, jak nějakou aplikaci, kde se chce zřejmě nějak proplatit to úsilí. Člověk od sms zdarma čeká, že to bude vše zdarma.

(můj názor)

FELINY
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od FELINY »

Musím trochu nesouhlasit. V názvu se slovo zdarma vztahuje k funkci aplikace, tím myslím že budou SMSky zdarma a ne aplikace. Ale bylo řečeno, že bude i aplikace zdarma, což sice je, ale nebude určitě tak ošetřována a rozšiřována. Je to škoda, ale dolar je furt jen dolar. Odešleš 10 smsek a máš ho zpátky :)
iPhone SE 16GB
Lenovo IdeaPad Y580
Obrázek

Holmmi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Holmmi »

Ani mě nejde o ten dolar to mě fakt nezabije ale když už bylo něco řečeno .. A když si chceš stáhnout tu free app vidíš krásný černý pozadí a možnost odeslaných zpráv .. pak to stáhneš a je to uplně něco jinýho ..

shaaady

Příspěvek od shaaady »

to je pravda to by si měl autor opravit, láká lidi na něco co tam vůbec není :?

siccnezz

Příspěvek od siccnezz »

..a hlavně nebude!

H0NZ1K
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od H0NZ1K »

jestli to pojede, tak za to dam klidne aj 5$ :-D...

souhlasim i s Vami siccnezz, shaaady, Holmmi, a jini... ale zase si reknete, kdyz uz se na tom ''nadreli'', stravili na tom spoustu casu, tak aspon at se jim zaplati ten dev poplatek 99$ nebo kolik to je...

sice nvm jak to bude, protoze na trhu uz je i konkurencni app, ne-li za stejnou cenu...

a predesle logo bylo lepsi ;-)...

siccnezz

Příspěvek od siccnezz »

Mě to nevadí, autoři mají právo to zpoplatnit. Jen si myslím, že měli zpoplatnit a dělat na jedné verzi. Ne, že "namlsají" v topicu o té první uživatele historií, černým pozadím atd. a poté vydají novou, zpoplatněnou, ve které se ty "fíčurky" objeví.

Jinak já problém se zaplacením 0,79? nemám, rád podpořím. Pokud to bude fungovat, klidně bych dal i víc, jen se mi ten postup moc nelíbí. Ale přeju hodně zdarů.
Naposledy upravil(a) siccnezz dne úte kvě 11, 2010 6:06 pm, celkem upraveno 1 x.

pe.kova

Příspěvek od pe.kova »

Je to fakt smutné, že autor ve svém původním topicu nasbírá mnoho experience, rad od uživatelů, navrhnou mu vhodný podklad(pozadí), i ikonky ->to vše ve vlastním čase a zájmu; a nakonec toho autor využije a zpoplatní to.

Mě opravdu nevadí nějaký ten dolar, ale je mi líto těch, kteří vypomohli(ať s designem nebo radou) a snažili se udělat aplikaci user-friendly. Ti navíc za svůj nápad budou muset zaplatit! :(
Pokud něco potřebujete, zkuste nejdříve použít funkci hledat 8).
iPhone 4 4ever (NOW Available)

Holmmi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Holmmi »

S tím má pe.kova pravdu .. Několik uživatelů pomohlo co doplnit a tak .. Grafiky jako jackie který pomáhali z grafikou (asi nejvíc) pro to že to bude free, ale nebude chtějí si na to smlsnout asi :)

kralik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kralik »

Alex-Alex mě zklamal :( a myslím, že nejsem jediný koho zklamal.

Kupuji verzi která již na APPstore je, tady slibuje celou dobu jak to bude free ( aby si udělal reference ) a najednou je to jen LITE verze, která neumí odesílat do všech sítí, paráda udělal si mi radost, místo toho abych tu dvacku poslal tobě a čekal až doděláš tu tvojí rádoby FULL verzi sem si koupil již funkční verzi o petera....

s panem bohem alex a develop team :D ( celou dobu ti tady lidi radili co a jak a tys je jen tahal za nos jak to bude všechno free a najednou bum a je to zpoplatněný... )

ještě BTW: na tejhle app si vyděláš tak 200kč, pokud chceš přísun peněz, musíš vytvořit něco super a nejen pro CZ trh ale např pro US kde je apple nejvíce rozšířený, tady v CZ 3/4 lidí co maj iphone nemají možnost platit v appstore

( jsem zvědavý s jakou APP přijdeš potom, že by to byla třeba navigace, kterejch je požehnaně? nebo že by CZ slovník? kterejch je taky mraky... )

:( smutný příběh končí
vím že nic nevím a nikdy vědět nebudu

Lukhin

Příspěvek od Lukhin »

No dokud podobný aplikace nebudou umět vlastní kontaktlist a nebo dokonce tahat čísla z kontaktlistu v iP, tak nevím, co je na tom lepšího, jak nějaká webová verze ;-) Možná, že je vše v jednom. :roll:

pepol

Příspěvek od pepol »

Zdravím!Dovolil bych si i já napsat svůj názor.Takže je sice fakt,že není ještě aplikace dokonalá a mám k ní také určité výhrady,ale nadruhou stránku se musím Alexe zastat.Nikdy netvrdil,že bude aplikace zadara natrvalo a to,že si určitě za svou práci tu blbou dvacku zaslouží,není pochyb.Aspoň u mě.Komu se to prostě nelíbí,že by měl za tuto aplikaci zaplatit,tak ať prostě na SMS zadara zapomene a hotovo.Nevím kolik z vás by bylo tak štědrých,že by dělal aplikace,travil u toho dost času a vše poskytoval zadarmo.Ano je pěkné,když někdo takové gesto udělá,ale nejde to do nekonečna.Mějte rozum a buď Alexe podpořte nebo na tuto aplikaci prostě kašlete.

Alex-alex
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Alex-alex »

Kdo řekl, že lite verze nebude umět posílat na T-mobile a, že nebude updatovaná? Prosím Vás, uklidněte se a nekritizujte něco, co ještě ani nevyšlo...

tvosi
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od tvosi »

Lukhin píše:No dokud podobný aplikace nebudou umět vlastní kontaktlist a nebo dokonce tahat čísla z kontaktlistu v iP, tak nevím, co je na tom lepšího, jak nějaká webová verze ;-) Možná, že je vše v jednom. :roll:

vyzkousel si tu aplikaci nez si napsal tuhle blbost? Samozrejme muzes vybirat kontakty z iphone kontaktu
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009

pepol

Příspěvek od pepol »

Nic si pořádně nepřečtou a jen kritizují.Alexi nenech se vytočit těma blbýma řečma!!!

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

I když jsem se také vyjádřil k nemožnosti zasílání na TM a napsal jsem něco jako, že by mě mrzelo, kdyby lite verze měla omezení právě v tomto, nikdy bych se nesnížil k tomu, abych sepsul ještě nedokončené dílo způsobem, jaký tady spatřuji, protože dokud není finální podoba aplikace, nemohu ji kritizovat, pouze můžu mít připomínky, nejlépe konstruktivní, k jejímu současnému stavu. Konečný verdikt nebyl autorem ještě vysloven, ale již se tu vyrojilo několik spekulantů (je to na tomto fóru už folklór) a kritizují něco, co není. Je to smutné a zároveň nefér, napadat autora aplikace, který to dělá ve volném čase, a jen proto, že je to jeho záliba. Když jste tak chytří, zkuste vyvinout nějakou aplikaci místo vašich předběžných kritik. Je to ztráta času a jitříte tak ostatní chytlavé uživatele, kteří si rádi přisadí. Takto vznikají flamová vlákna a my to musíme uklízet, ne vy.

atyp
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od atyp »

Chlapi sakra!!! Nekritizujte neco, co dalo nekomu docela dost prace a pockejte na konecny vysledek! Ti kluci se s tim drbou treba nekolik tydnu aby Vam podstrcili neco, co vyuzijete!! Taky v klidu vyckavam jak to dopadne a drzim jim palce! Zkuste neco takoveho udelat a nejen kritizovat! Ja bych si klidne zaplatil i 10 US, zaslouzi si to! A vim ze se mi to zaplati za par dni! Takze vydrzte a zbytecne nekecejte! A vsem co neco pro ostatni delaji drzim palce! Klidne si to zpoplatnite! Kdyz ma nekdo na telefon 15 tisic, klidne jeden dolar ozeli.....! Nebo snad ne? Hezky den, atyp
iPhone2G 8Gb-USA (2-5 2008)
iPhone2G 16Gb-USA (5-8 2008)
iPhone3G 16Gb White-USA (8 2008-7 2009)
iPhone3GS 32Gb Black T-Mobile (8 2009-9 2010)
iPhone4 32Gb-Black
iPhone4S 32Gb-White
iPhone5 32Gb
iPhone5S 32Gb
iPhone6 64GB
iPhone6 Plus
iPhone6S
iPhone7
iPhone 11Pro 256Gb
Apple Watch5 - 44mm Milano

Antabelus
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od Antabelus »

Děkujeme za kritiku a snížení motivace. :-)
(to je jen vtip, samozřejmě)

Abych pravdu řekl, více méně bez problémů se snížím na úroveň některých zdejších spekulantů, které tímto označuji za idioty, a teď se tady třeba pos*erte a udělejte ze mě člověka bez charakteru, smlněte si. Dejte mi upozornění, jistě si ho zasloužím.

Ano, řekl jsem, že jak to bude s lite verzí se uvidí. S Alexem jsme došli k závěru, že odesílání do sítě T-Mobile bude implementováno i do free verze, se kterou se ale už dále hýbat nijak nebude. V dalším vývoji se budeme plně soustředit jen a pouze na placenou app, což z ní udělá atraktivnější, než tu free. Nevím, co se vám dále nelíbí, to co bylo původně avizováno bude také splněno, to že jsme se rozhodli vytvořit i placenou verzi je jen a jen naše rozhodnutí a kolik si vyděláme, do toho nikomu nic není. I kdyby to bylo třeba jen pár stovek, já z toho radost mám. Aplikaci si stejně koupí pouze ti, kteří nás chtějí podpořit. Ostatní to snad nemusíte řešit, vy si stáhnete buď tu free, nebo si najdete cracklou verzi, o vašich schopnostech nepochybuji.
Naposledy upravil(a) Antabelus dne úte kvě 11, 2010 10:55 am, celkem upraveno 1 x.

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Žádné trestání nebude a ty se věnuj své práci :) Myslím, že v posledních příspěvcích bylo vše jasně řečeno.

Zamčeno