Malá utilitka pro nespavce
Tentokrát tu máme jednu aplikaci pro nespavce jménem Sleepmaker. Nevím jak vy, ale já mám občas trochu problém, že prostě nemůžu zabrat. Zvuky z přírody z přírody by měly údajně pomáhat člověku usnout, jenže jak je dostat do svého pokoje, pokud zrovna neprší nebo nejsme v lese? Pro tento účel existuje aplikace, resp. několik aplikací v Appstore. Sleepmaker se nachází v několika edicích, a to Rain, Storms, Streams, Waves a Wildlife. Osboně jsem zakoupil verzi s dešťem, která mi byla nejsympatičtější (pěkná se zdá si verze Streams, ale bojím se, aby nebyla močopudná

Samotná aplikace je velice jednoduchá. Vyberete si zvuk, při kterém chcete usínat, dáte play a program vám vytvoří nekonečnou smyčku vybraného deště (bouřky, vody...), abyste měli permanentní pocit slejváku. kromě hlasitosti si zvolíte, jak dlouho má smyška trvat a pokud chcete po nastaveném čase aplikaci vypnout. Musím říct, že při takovém zvuku v kombinaci se slušným reproduktorem iPhone se velice krásně usíná. Aplikaci samozřejmě můžete použit i k jiným účelům. Nabízí se třeba vyvolání atmosféry při hraní her na hrdiny (Dračí doupě) či při vyprávění strašidelných příběhů. Aplikace nabízí celkem 25 různých zvuků (5 ve free verzi), takže se vám jen tak neobehrají. Přeji všem příjemné usínání...
Linky na Appstore:
Verze Free; Verze Pro