Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Aplikace vznikla na zaklade tyhle prosby, z toho to snad pochopis
Ahoj.
Chtel bych se zeptat, jestli byste nekdo zvladnul udelat script s ikonkou, nebo primo aplikaci, ktera po spusteni overi zpusob pripojeni k internetu a: 1) Pokud bude pripojeni pres gprs, nebo edge -> spusti Operu 2) Pokud bude pripojeni pres wifi -> spusti Safari
Predem dik. Myslim, ze se najde vic lidi, kterejm nova Opera uplne nevyhovuje, ale libi se jim rychlost nacitani i na pomalym pripojeni.
Naposledy upravil(a) eSko dne úte dub 13, 2010 2:33 pm, celkem upraveno 1 x.
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0 iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2 Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
Alex, urob im taku verziu, ze si budu moct zvolit kedy a ako sa bude kam pripajat Napr ja si zvolim: 3G a Wifi - Opera EDGE a GPRS - Safari Alebo WiFi - Safari EDGE,GPRS, 3G - Opera
Aby si kazdy vybral to co on uzna za vhodne a potom by sa mu to hned uz tak spustalo
iPhone XS white iOS 13.x, iPhone #1 3.1.3 Orange MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM Čítajte pravidlá fóra!
Alex-alex píše:Právě mi odepsali z Apple, prej by mohli v tomhle případě udělat u týhle funkce vyjímku, takže to možná bude i v AppStore!
Tak to teda držim palce... Jestli to to fakt povolej a hodíš to tam za dolar, zak na tom vyděláš - obzvlášť, pokud napíšeš tip třeba na Engadget nebo AppAdvice a oni to zveřejněj...
Jenom doporučuju pohrát si s tim a vypiplat to do posledního detailu, aby to byla final verze už pri prvním submitu.. U takovýhle aplikace při každém dalším updatu riskuješ, že se na to podívá jinej pracovník co se zrovna špatně vyspal a zatrhne ti celou aplikaci...
Pokud to do toho AppStoru půjde, udělal bych tomu hezčí ikonku a přidal ošetření vyjímky v případě absence Opery - třeba nějakej pop-up s upozorněním... A ještě můžes do settings hodit pro 3G/3GS uživatele slider, jestli chtěj přes 3G připojení otevírat Operu nebo Safari.... Takhle vypiplaný to fakt půjde na dračku...
Já to myslel spíš tak: Proč když jsem na wifi má běžet safari? Neumím se vyjádřit to je hrozný z jakého důvodu se mi má spustit safari na wifi a na 3G opera? Jsou na to přímo dělaný nebo proč?
jackietran píše:eSko : jde to jedine otevrit ve ps na macu
jakto? odkdy ma mac verze ps nejakej proprietarni format pro ukladani png?
FELINY píše:Já to myslel spíš tak: Proč když jsem na wifi má běžet safari? Neumím se vyjádřit to je hrozný z jakého důvodu se mi má spustit safari na wifi a na 3G opera? Jsou na to přímo dělaný nebo proč?
jde o to, že Opera je cca 6x rychlejší v načítání stránek, což je na pomalym gprs a edge připojení dost znát.... Lidem, kteří jsou s Operou naprosto spokojeni je tahle aplikace nanic. Pokud ti ale stále více vyhovuje Safari a Operu chceš používat jenom na rychlý hledání věcí na cestě, když nejsi na wifi, tak je tahle aplikace ideální řešení.. Prostě jí dáš na dock a víc neřešíš... Na cestě máš rychlý načítání v Opeře a na wifi máš pohodlný Safari (záleží na vkusu a zvyku).
uz to tu raz Alex pisal, ze pouzil funkciu na overenie ci je telefon pripojeny na wifi aj je pripojeny na wifi spusti safari ak nie spusti operu rozumeno?
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
dodulo píše:uz to tu raz Alex pisal, ze pouzil funkciu na overenie ci je telefon pripojeny na wifi aj je pripojeny na wifi spusti safari ak nie spusti operu rozumeno?
ano, ja to chapu a pro moje potreby (absence 3G v mobilu) to tak naprosto dostacuje... Pokud to ale bude hazet do AppStore, bylo by dobry poohlidnout se, jestli v SDK nejde overit i 3G signal - tim by zvysil atraktivitu pro majitele 3G+ iPhonu
ano, ja to chapu a pro moje potreby (absence 3G v mobilu) to tak naprosto dostacuje... Pokud to ale bude hazet do AppStore, bylo by dobry poohlidnout se, jestli v SDK nejde overit i 3G signal - tim by zvysil atraktivitu pro majitele 3G+ iPhonu
to nebolo tebe, ale uzivatelovi FELINY
Alex ty sa nezdas pocuvaj na tejto app by si naozaj mohol ryzovat , len tak dalej nech sa ti dari !
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak