NotifyMe (with Push)

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
Rumsound
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: NotifyMe (with Push)

Příspěvek od Rumsound »

Vypada pekne, ale nemuzu si pomoct, nechapu, proc bezi jako push??? Nesplni mi na iP totez ukolovnik, ktery bude drzet data lokalne ve sve pameti? Leda ze by se dal ukolovnik na serveru "krmit" jinudy (treba synchronizovat se slozkou Apple To Do's na prislusnem email uctu) a to by pak byla jina pohadka :)
iPhone 4 16GB iOS 6.1 no JB
iPhone 3G 8GB Black iOS 4.2 no JB
iPhone 1st Gen 8GB fw3.1.3 - JB by Pwnage Tool
iPad2 16GB wifi iOS 6.1 no JB
MacPro 2xQuadCore 2,4 GHz - 18GB RAM, OSX 10.8.2
MacBookPro 13, Mid 2012, OSX 10.8.2

vbruno
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od vbruno »

No ja tedy PUSH v ToDo aplikaci chapu zcela jasne. Proste mam napr. deadline v praci a mam ukol, ktery musi byt dokoncen v urcitem terminu. Bez push notifikaci musim otevirat ToDo aplikaci aby mi vyskocil badge na ikonce, takto to bude delat aplikace v den (den pred, tyden pred) sama a to je presne to co mi u ToDo aplikace chybelo.
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::

Rumsound
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rumsound »

Aha. Tak tohle jsem doted resil nastavenim kalendarove udalosti s alarmem na dany deadline. Porad nejak naivne cekam na aplikaci, ktera mi bude synchronizovat To Do's vytvorene napr v iCalu nebo Mail.app. Tak nic :)

vbruno
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od vbruno »

Ja take pouzival kalendar presne jak popisujes. Ale ToDo (kdyz je dobre udelana) nabizi lepsi sluzby nez kalendar.. navic je otravne vse psat v kalendari a mit ho zasr*ny udalostmi typu "dojit tamhle" :-)
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::

Rumsound
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rumsound »

To bezpochyby. Proto pouzivam To Do's v iCalu, mam je synchronizovane mezi dvema MACy a rad bych je videl i v iPhone. Ale to uz je asi trochu OT. K aplikaci samotne: po 20 minutach sla baterka o 10% dolu a to telefon jen tak necinne lezel. Vim, ze je to problem fw, nikoliv aplikace, ale toto bylo duvodem, proc zase sla pryc.

scorpi
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od scorpi »

serb

Dík za app. Hned jsem vás podpořil a koupil full :wink:
Kdy plánujete update, kde bude badge?

miomio
Host
Host

Příspěvek od miomio »

Super app, este by som pridal podporu viacerych jazykov / hlavne slovencinu a cestinu /. Aj ked anglicky jazyk nie je az taky problem, ale oku lahodiace by bolo keby app. bola v nasich jazykoch.
iPhone 5S, FW. 7.1
iPad 2 16GB wifi white, FW. 7.1
ping: miomio

beky02
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od beky02 »

Pěkná aplikace. Zkusil jsem zatím jen free, ale vypadá to dobře a push funguje přesně. Mám pár bodů, které by to mohlo ještě umět:
1. Birthaday provázat s kontakty, aby to připomínalo narozeniny
2. Jmeniny? Když tak mám zpracované a mohu poskytnout v txt
2. Možnost vložit telefonní číslo a jméno z kontaktů pro připomínku, že se má někomu zavolat
3. Určitě by se hodila čeština

Jinak pěkná práce a aplikaci si koupím...

connic

Příspěvek od connic »

Zdravim meho byvaleho kolegu z CSW. App jsem hned koupil, dlouho jsem na neco podobneho cekal. Jen tak dal!
Jedine co by se mi libilo navic je aby slo treba u narozenin zadat presny datum a aby byla moznost nastavit notifikace den predem v urcity cas, tak jak to jde v klasickem kalendari...

Pavel Konir

beky02
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od beky02 »

Super.....

bajk
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od bajk »

aj mna velmi potesila tato aplikacia, ale neviem preco, po nainstalovani FREE verzie som po 2 dnoch spozoroval rapidne "minanie" baterky (uz po cca 3 hodinach som mal plne nabitu baterku o nieco dole). neviem ci to bola nahoda, ale testoval som to asi 2 dni, potom som musel notifyme dat prec a baterka bezi ako predtym (po 12 hodinach pouzivania: telefonovanie, sem-tam WIFI baterka drzi stale na 100%). mal som pritom povypinane 3G, WIFI, Fetch ... a aj tak to zralo moc. neviem ci to bola nahoda, ale chcel by som pouzivat tento programik, snad este mozem otestovat ako sa to zasprava, ale ... neviete v com moze byt problem?

scorpi
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od scorpi »

Problém je v tom, že nečteš. Návod co udělat, aby se ti při PUSH funkci nevybíjela baterka rychleji, než je zdrávo tady na foru je.

Sice tě to neomlouvá, že si nováček, o to více by si měl forum pročítat, ale pro tentokrát udělám vyjímku, protože sám jsem s tím měl problém :wink:

Problém s rychlým vybíjením baterie - stačí dát po zapnutí PUSH funkce jít do Nastavení - Obecné - Obnovit - a kliknout na Obnovit nastavení sítě..

Já ještě navíc potom vypnu telefon přes Power tlačítko, zapnu a následně znovu připojím home wifi.

bajk
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od bajk »

dakujem a ospravedlnujem sa :-)

Rumsound
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rumsound »

Tak jsem ucinil opatreni proti vybijeni baterie, app vyzkousel a pote zakoupil full...je to pekne :wink: Ted uz jen kdyby si uzivatele MobileMe mohli syncovat ty ukoly...lezi v mailu na MobileMe ve slozce Apple To Do'

Edit:
needituju schvalne - nikdo by si dotazu nevsiml, nesouvisi s mym minulym prispevkem...

Zadam upozorneni napriklad na dnes na 18:00 volat panu XY. NotifyMe na me zahvizda v dany cas, ale zrovna delam neco jinyho a dulezityho, tak si to prenastavim na 18:30. NotifyMe ukazuje Upcoming event a updatuje info na serveru...opustim app, ale ta v dany cas uz nezahvizda, ale bez jakehokoliv notify klidne presune udalost do Passed events. Muzete pls nekdo testnout, jestli vam to dela taky? Nebo jsem neco nepochopil?

editácia platí pre všetkých, takže som ti to zeditoval ja ak dovolíš 8) Almi

Almi
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od Almi »

práve testujem, to čo potrebuješ zistiť, takže o chvíľu ti to sem hodím

edit:
tak som to testol. síce som čas posunul iba o 5 minút ale upozornenie bolo.
iPhone X space gray 64 GB,
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz

Rumsound
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rumsound »

Tak diky za test i za edit :lol: ...snad to byla nejaka anomalie...pouzival jsem to "doopravdy" - ted zacnu testovat a uvidim...dam pak vedet sem...

EDIT:
Takze vec se ma tak, ze mi nefunguje push+wifi (prvni upozorneni bylo, kdyz jsem byl na 3G)...takze to neni problem aplikace NotifyMe...

smoldik
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od smoldik »

Ahoj, mam mensi problem, snad nekdo z vas zna odpoved. :-)
Teprve dnes jsem upgradnul FW z 3.0 na 3.1.2 a znovu si nainstaloval notifyme.
Ale nemam tam ani jeden jediny ukol co jsem si tam postupne pridal. Na webove sprave tam vsechny jsou ale z nejakeho duvodu se do iphonu proste nesesynchronizovaly. Nevite nekdo co s tim? mam iphone 3gs, koupen v cr u O2, nonJB, notifyme samozrejme legalne zakoupene.
MacBook Pro 13" (2017)
iPhone XS Max 256 GB Gold
https://twitter.com/smoldik

patrix242
Host
Host

Příspěvek od patrix242 »

Chlapi, nemáte niekto staršiu verziu NotifyMe ? Ja pako som upgradoval na 2-ku a nepozrel som si, že je iOS4 only. Mam 3g a do iOS4 sa mi nechce. Mohli by ste mi niekto poslať ipa ?

Aplikáciu mám kúpenú a zo supportu mi napisali, že sa downgrade nedá... ;-(

patrix@host.sk, dík moc...

Mrsel
Host
Host

Příspěvek od Mrsel »

někde tu je navod jak downgradovat aplikaci, aby si myslela že maš iOS4 i když maš třeba 3.1.2- tudiž mužeš využivat novější patch i bez iOS4 .)

Odpovědět