Sledovani televize v iphonu
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Mírně pokročilý
Re: Sledovani televize v iphonu
Tak se na to podívejte,tady TV Nova Online,šlo by to dostat do iP?
http://tv-online.howto.cz/nova.php
http://tv-online.howto.cz/nova.php
-
- Senior uživatel
bohuzel neslo.... je to pres specialni klient prohlizec, ktery je pouze na PC
[*]iPad 2 Wi-Fi 16 GB Black JB
[*]iPhone SE 16 GB Gold
[*]iPhone 6 16 GB White
[*]iPhone X 64 GB Black
[*]iPhone SE 16 GB Gold
[*]iPhone 6 16 GB White
[*]iPhone X 64 GB Black
-
- Host
mohol by mi niekto upnut nettv lite???
-
- Mírně pokročilý
-
- Senior uživatel
Naco do googlu?
ked v app store je nettv lite zadarmo

Potreboval by som rozbehať TV JOJ, ide niekomu ? Funguje program netTV aj keď zhasnem obrazovku vrchným tlačidlom ?
-
- Host
milan2022 píše:Naco do googlu?
ide oto ze mam US appstore a tam to neni a co som nasiel na ulozto to mi po spusteni padne a hodi mi iphone do safe modu
-
- Klub čistého iOS
http://uloz.to/2263247/nettv.zip tento link mi nefunguje
prosim reup na iny server

-
- Senior uživatel
spoody:tiez mam US ucet a lite verzia tam na 100% je
-
- Klub čistého iOS
halooooooooo ten link je mrtvy... kto mi s tym pomoze ? staci ak si tam dam aspon TV JOJ
-
- Starý pes fóra :)
nedělej tady haloooo, nebo ..... 
Apple jí, jak je u něj zvykem z nepochopitelných důvodů, stáhnul ze všech Appstore,podle mého nejspíše kvůli její jednoduché modifikaci

Apple jí, jak je u něj zvykem z nepochopitelných důvodů, stáhnul ze všech Appstore,podle mého nejspíše kvůli její jednoduché modifikaci

-
Pe.kova vie vždy a všetko.
1.Skúsil som ist podla navodu od pharlapa. SSH....documents a nahral som tam cely obsah toho raru (druhy krat aj s celym rarom) a nič. Aniv kanaloch a ani v czech kanaloch nemam nič. (v czech su len 2 programi.)
2. Ako pridam kanal aby som ho furt nemusel hladat (TA3) do favourites.?

1.Skúsil som ist podla navodu od pharlapa. SSH....documents a nahral som tam cely obsah toho raru (druhy krat aj s celym rarom) a nič. Aniv kanaloch a ani v czech kanaloch nemam nič. (v czech su len 2 programi.)
2. Ako pridam kanal aby som ho furt nemusel hladat (TA3) do favourites.?
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda

-
- Host
no neviem potom pod akym nazvom to je ulozene pretoze ked dam vyhladat nettv tak mi najde len nettv a nienettv LITE takze podla mna to tam asi nebude
Používej pouze defaultní barvu písma, obzvláště červená je pro mody. scorpi
Používej pouze defaultní barvu písma, obzvláště červená je pro mody. scorpi
Dnes som urobil up na Cydia a hopla zrazu som tam po čase našiel nettv aj nettv litle neviem čím to bolo ale už to tam zase je
-
- Host
Dá se nějak dostat do:
\private\var\mobile\Applications\XXXXXXXXXXXXXXX\netTV LITE.app\
na ne JAL iPhone?
Někde jsem kdysi viděl, slyšel nebo četl, že by měl jít přidat link na root do app Mobilestudio..
Jestli máte někdo zkušenost nebo víte, pls o radu - díky.
\private\var\mobile\Applications\XXXXXXXXXXXXXXX\netTV LITE.app\
na ne JAL iPhone?
Někde jsem kdysi viděl, slyšel nebo četl, že by měl jít přidat link na root do app Mobilestudio..
Jestli máte někdo zkušenost nebo víte, pls o radu - díky.
_/\_emko1_/\_
-
- Moderator fóra
A jak se chceš dostat do souborové struktury iPhone, když nemáš JB?
-
- Host
..no na to se právě ptám, takže chápu dobře, že nejde..
_/\_emko1_/\_
-
- Host
nakopiroval som do zlozky dokuments ten subor channels a ikony ale v nettv som nic nenasiel????
Nevite nekdo proc se mi u kazdyho poradu porad jen toci kolecko a je tam napsano buffering?? Nejede mi vubec zadnej..programy vidim vsechno je v poradku ale nic mi nejde:(
-
- Mírně pokročilý
Protože se načítají data,aby mohl přehrát video,záleží na rychlosti internetu. Bez Wifi ,nebo 3G signálu to snad ani nemá cenu zkoušet.
-
- Moderator fóra
Je nějaká možnost, jak sledovat TV nova v iphonu? Pokud sem dobře četl tak asi není, ale odkazy na live vysíláni zde jsou.Tak jak to je?
Dík
Dík

tož pardi přiznam se že mě začal tímhle drobet muj mazel rozčilovat a než mě rozčílí tak že sním křísnu má někdo radu
Takže jdem konečně v dosahu 3G ale je mi to k prdu pač z netu nepřehraju ani filmek ani tv prostě nic.
Je nejakej system jak si třeba stahnout do iphonu filmek a pak si ho pustit ? Downloadmanager sem zkoušel jak free tak placenku ale oba jakmile měli staženej film začly padat a pres ifile to taky nešlo spustit.
Slavný netTV bez wifi taky nejde tož tak
Je nějakej jinej foun co to zvlada bez teho abych mušel dva dny badat jak to zrovoznit?
díky

Takže jdem konečně v dosahu 3G ale je mi to k prdu pač z netu nepřehraju ani filmek ani tv prostě nic.
Je nejakej system jak si třeba stahnout do iphonu filmek a pak si ho pustit ? Downloadmanager sem zkoušel jak free tak placenku ale oba jakmile měli staženej film začly padat a pres ifile to taky nešlo spustit.
Slavný netTV bez wifi taky nejde tož tak

Je nějakej jinej foun co to zvlada bez teho abych mušel dva dny badat jak to zrovoznit?
díky
-
slavny NetTV ide s 3G unrestrictor zo Cydie aj cez 3G aj cez EDGE ( co nema velmi vyznam ), takze asi tak 

iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
-
- Mírně pokročilý
Chtorr:
nainstaluj si mobile cinema a yxflash. Na webu epizoda.cz je bambilion cesky mluvenych serialu, ktere iphone s tema dvema pohodlne prehraje. Co se tv tyce, zprovoznit ceskou tv je asi tezsi, spise je otazkou, zdali ceske kanaly za tu namahu stoji.
Co se tyce stahovani filmu primo do iphonu - stahuj na spravnych forech rovnou prekonvertovany. Iphone, byt GS, si moc s modernimi kodeky neporozuni, zejmena kdyz yxflash je prislovecne rusky nestabilni.
nainstaluj si mobile cinema a yxflash. Na webu epizoda.cz je bambilion cesky mluvenych serialu, ktere iphone s tema dvema pohodlne prehraje. Co se tv tyce, zprovoznit ceskou tv je asi tezsi, spise je otazkou, zdali ceske kanaly za tu namahu stoji.
Co se tyce stahovani filmu primo do iphonu - stahuj na spravnych forech rovnou prekonvertovany. Iphone, byt GS, si moc s modernimi kodeky neporozuni, zejmena kdyz yxflash je prislovecne rusky nestabilni.
Naposledy upravil(a) cernakus dne stř říj 28, 2009 9:36 am, celkem upraveno 1 x.
díky za vztřícné odpovědi vyzkouším a ve čtvrtek poreferuji zda iphon přžil

I já mám otázečku: proč needituješ svoje příspěvky? Zřejmě mi odpovíš, že proto, protože chceš, aby ti byl ten další příspěvek smazán. Tak to jsem právě udělal. Nemíním tady každému jeho příspěvky editovat jen proto, že si nepřečetl pravidla a neřídí se jimi. Jste všichni takoví sami proti sobě, ale jak si přejete. Beavers.
Beavers:
Stále dokola, ale když se budeš rozčilovat, tak to mu nepomůžeš.
Aspoň se nenudíš.
Stále dokola, ale když se budeš rozčilovat, tak to mu nepomůžeš.
Aspoň se nenudíš.
-
- Moderator fóra
Mě neřeš. Já jsem OK.
Ok?beavers ty tady resis fakt vsechno.tak nejspis ok nejsi ani zdaleka a podle vseho to neni jen muj nazor.a ted si to klidne muzes promazat, at se nenudis.nazdar!!!
promin ale pravidla jsem si přečetl žel nezapamatoval páč chodím na dalších X serveru pamatovat si všechna pravidla
. Nicméně pokud to byl přečin omlouvám se
jen že muj omylný přízpěvek zapříčinil další 3 mimo mísu
tak nevím jestli nebylo lepčí nechat to tak 

jen že muj omylný přízpěvek zapříčinil další 3 mimo mísu

To Chtorr: já taky chodím na dalších 30 diskuzních fór a zrovna tohle pravidlo je všude stejný
Ono ty pravidla jsou vůbec všude téměř ve všem stejný, takže skoro stačí si je jednou někde přečíst a už má člověk do konce života klid

Ono ty pravidla jsou vůbec všude téměř ve všem stejný, takže skoro stačí si je jednou někde přečíst a už má člověk do konce života klid

-
- Host
tak chlapci ako sme natom so stanicami a nettv? ako ich pridať? mal by som záujem o české a slovenské ako napr. Markíza JOJ glaxi sport atd.
-
- Mírně pokročilý
-
- Host
No co ako tovyzera ? Mam sancu aj na nonjb ? Nedari sami najst na appstore lite verziu nettv
-
- Host
nevi nekdo jak rozjet CT2/ STV2 ? , pres jakykoliv ten program co tu byl uveden az na ten orblive to chce jakousi registraci a cosi kdesi
jankcek chces pozerat hokej co?Snazim sa rozbehat ten orb uz poldnaale vobec to nefunguje a pocybujem ze v NetTv rozbehas CT2/STV2.Hold mame smolu
-
- Host
tak vysilani STV2 sem nasel na netu ale ani do jednoho ztech programu se mi to nepodarilo dat respektive to neslo spustit
-
- Host
Nebyl by někdo schopnej udělat plnohodnotnej návod ?
Já tady čtu a místo toho abych zjistil něco o netTV, tak tady píšete o spamech a podobně ! (Když to moderátorům tolik vadí, tak ať jim to píšou PM)
Zpět k návodu :
1) Co je zapotřebí ? (verze netTV)
2) Jak nainstalovat ? (WinSCP , appstore ?)
3) Jak přidat CZ a SK programy a zbavit se všech nepotřebnejch?
4)Jak dostáhnout program pro sledování TV přes 3G
Díky ,
Chris8
Já tady čtu a místo toho abych zjistil něco o netTV, tak tady píšete o spamech a podobně ! (Když to moderátorům tolik vadí, tak ať jim to píšou PM)
Zpět k návodu :
1) Co je zapotřebí ? (verze netTV)
2) Jak nainstalovat ? (WinSCP , appstore ?)
3) Jak přidat CZ a SK programy a zbavit se všech nepotřebnejch?
4)Jak dostáhnout program pro sledování TV přes 3G
Díky ,
Chris8
Apple iPhone 3G 16GB -> SGS1 -> SG Nexus -> iPhone 5 32GB -> SG Note 2 -≥ iPhone 6+ 16GB -> iPhone 6+ 64GB
Děkuji vstřícným moderátorům !
Děkuji vstřícným moderátorům !