Mam odzkousene, ze je mene narocny na pamet. U mne asi 8MB. Prozatim je to betaverze, proto nemusi fungovat vsechny temata spravne. Jen na vlastni nebezpeci
Winterboard Lite [Cydia]
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
Honzam
- Klub čistého iOS

Winterboard Lite [Cydia]
V cydii v repo http://david.ashman.com/beta/ se objevila aplikace Winterboard Lite, ktera snizuje pametovou narocnost klasickeho wintboardu. Mluvi se o cca 8-9 MB. Jedna se o upraveny kod programu winterboard. Musite mit nainstalovany WinterBoard a potom nainstalujte WInterBoard Lite, ktery upravi kod. Ikona winterboardu na springboardu zustane.
Mam odzkousene, ze je mene narocny na pamet. U mne asi 8MB. Prozatim je to betaverze, proto nemusi fungovat vsechny temata spravne. Jen na vlastni nebezpeci
-
Paly
- Starý pes fóra :)

Re: Winterboard Lite [Cydia]
Glasklart je tema, ktoru pouzivam, aj vsetky jej doplnky a funguje, az na Weather icon, spolahlivo. Zrychlenie som spozoroval len nepatrne
tak uvidime, ze ci to je dobra volba a ako sa bude app vyvijat
dufam, ze dobrym smerom a ze vsetko pojde zase spolahlivo (myslim tu ikonu pocasia).
Dakujem za tip
EDIT:
funguje uz aj Weather icon. Zapol som v Settings -> Winterboard Lite vsetky moznosti a iconka sa zobrazila. Som rad.
Dakujem za tip
EDIT:
funguje uz aj Weather icon. Zapol som v Settings -> Winterboard Lite vsetky moznosti a iconka sa zobrazila. Som rad.
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
-
Almi

vyšla nová aktualizácia, ale žiadne zmeny som nezaznamenal.
ale je pravda že do dosť pomáha.
šandardne som mal volných tak 25 - 30 MB.
teraz pozorujem tak 35 - 40 voľných MB.
ale je pravda že do dosť pomáha.
šandardne som mal volných tak 25 - 30 MB.
teraz pozorujem tak 35 - 40 voľných MB.
iPhone X space gray 64 GB,
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz
iPhone.cz
-
Honzam
- Klub čistého iOS

V nastaveni je polozka winterboard lite, kde se da zapnout/vypnout UImages,UISound a font pro vice pameti.
-
Alexi
neporadi niekto preco nemam v nastaveniach CyDeletea aj Winterboard Lite??
BTW: rozdiel je veľmi viditeľný...aplikácia ako "nastavenia" mi predtým išla 3x pomaľšie...dik za tip
Barva písma změněna na defaultní. Je zapovězeno používat jiné barvy. Obzvláště červené odstíny jsou pro poznámky moderátorů. Viz pravidla v odkaze. Beavers.
viewtopic.php?f=112&t=10929
BTW: rozdiel je veľmi viditeľný...aplikácia ako "nastavenia" mi predtým išla 3x pomaľšie...dik za tip
Barva písma změněna na defaultní. Je zapovězeno používat jiné barvy. Obzvláště červené odstíny jsou pro poznámky moderátorů. Viz pravidla v odkaze. Beavers.
viewtopic.php?f=112&t=10929
-
jenicekk
hele, v setings nemam winterboard lite, pradi nekdo jak to fixnout? na 3G 2.2 fw
-
Almi

mám tiež 2.2 a v pohode.
vyskúšaj vypnut a zapnut iphone, pokial si hned po instale neurobil respring.
skus, možno zaberie.
vyskúšaj vypnut a zapnut iphone, pokial si hned po instale neurobil respring.
skus, možno zaberie.
iPhone X space gray 64 GB,
iPhone.cz
iPhone.cz
-
jenicekk
respring i reboot proveden, nevim com to je, a nezaznamenal sem ani zlepseni pametove narocnosti, tudiz se domnivam ze ani neni nainstalovan, ale instalace probehl korektne tak nevim
-
Vacil
- Mírně pokročilý

Me se taky v Settings nic neobjevi, ale nainstalovany to asi je, protoze mi to nejaky veci z WB deaktivovalo (napr. skin klavesnice a par obrazku z UIImages).
iPhone 2G 16 Gb 3.1.2 US (24/4/08), prodán 
iPhone 4 32 Gb from Vodafone
iPhone 4 32 Gb from Vodafone
-
dwick

me s nainstalovanym winterboard lite nefunguji svatky ve statusbaru 
Life sucks. And then you die.
-
spachal_tmp

Ja zkusil a plna spokojenost, vse stabilni, vse funkci a o cca 15-20MB vice :] ..
-
susty
Taktiez plna spokojnost. Vsetko funguje jak ma a dokonca sa mi vyriesil aj problem s padanim aplikacii.
-
blackmanT
kruci, nějak to nemůžu nikde najít, repo jsem přidal a když si ho rozklinu, mám tam jen dvě aplikace: Lockscreen info a JSON framework... máte to tam pořád??
-
Carabei

tak nerozklikávej a zkus search
jinak taky mi nějak nefungují svátky a jeden lockscreen theme, multibar, což je docela škoda
jinak taky mi nějak nefungují svátky a jeden lockscreen theme, multibar, což je docela škoda
MacBook Pro Retina 15 10.10
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
-
Apache23

Som na tom rovnako ako blackman....nejake napady?
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda
-
buzzfuzz
- Host

-
blackmanT
má to tam někdo z vás, kteří jste to stáhli?? dejte vědět jestli jsme takový lamy nebo to tam už není?
-
Carabei

tak to zřejmě stáhl, když se podívám do cydie tak mi to píše "from Unknown/Local (System)"
EDIT: http://macthemes2.net/forum/viewtopic.php?pid=469517#p469517
tak jsem to nějak prolítl a ashman to stáhl z cydie dokud tam neudělá něco dalšího, tedy aspoň tak jsem to pochopil
EDIT: http://macthemes2.net/forum/viewtopic.php?pid=469517#p469517
tak jsem to nějak prolítl a ashman to stáhl z cydie dokud tam neudělá něco dalšího, tedy aspoň tak jsem to pochopil
-
couplu
- Pokročilý uživatel

TO: Carabei a dwick
Mě svátky jedou na SpringBoardu ve StatusBaru úplně v pohodě od začátku jen je mám uspořádaný do jedné složky, tj. mám jednu složku, kde mám svátky, pozadí v SMS, odemikání atd. a vše jede v poho
Mě svátky jedou na SpringBoardu ve StatusBaru úplně v pohodě od začátku jen je mám uspořádaný do jedné složky, tj. mám jednu složku, kde mám svátky, pozadí v SMS, odemikání atd. a vše jede v poho
iPhone 4S 16GB
iPod Shuffle 1 512MB
iPod Nano 6 8GB -> iWatch
MacBook Air 11,6" 64GB, model 2010
iPod Shuffle 1 512MB
iPod Nano 6 8GB -> iWatch
MacBook Air 11,6" 64GB, model 2010
-
Carabei

ale v kombinaci s WB Lite nejdou, jde o to zakázání uiimages
jinak kdyby někdo měl zájem, tak jsem z iPhonu vytáhl soubory WB Lite i se zachovanou adresářovou strukturou, když už to teda není na cydii
EDIT: tak po odinstalaci jsem zjistil ze iphone je sakra pomalejsi, takze to nakonec dopadlo tak ze jsem ze zazalohovanyh souboru WB Lite opet obnovil. Terminator, ktery padal a kousal se s klasickym WB ted bezi opet jak ma, i animace na springboardu jsou plynulejsi.
jinak kdyby někdo měl zájem, tak jsem z iPhonu vytáhl soubory WB Lite i se zachovanou adresářovou strukturou, když už to teda není na cydii
EDIT: tak po odinstalaci jsem zjistil ze iphone je sakra pomalejsi, takze to nakonec dopadlo tak ze jsem ze zazalohovanyh souboru WB Lite opet obnovil. Terminator, ktery padal a kousal se s klasickym WB ted bezi opet jak ma, i animace na springboardu jsou plynulejsi.
-
Kulhos
Tak to sem prosím uploadni a napověz, jak se to tam nahrává 
Kulhos
Kulhos
-
BlazingUFO
- iPhone expert

nemohol by to sem niekto hodit pls? ocenil by som tuto app
edit: tak ten projekt bol vraj kompletne zastaveny nieco o tom sa da najst tu
http://macthemes2.net/forum/viewtopic.p ... 23#p469323
mozte to sem prosim naozaj niekto hodit, lebo tak vyzera ze v cydii sa toho uz nedockame
edit2: tak vraj ak toto http://david.ashman.com/WinterBoard.dylib vlozite do applications/winterboad.app
tak to pojde
edit3: a vraj to nefunguje, nwm zatial som s tym dlhsie nepracoval, ale ramky nemam volne o nic viac, po respringu dokonca o 2MB menej
edit: tak ten projekt bol vraj kompletne zastaveny nieco o tom sa da najst tu
http://macthemes2.net/forum/viewtopic.p ... 23#p469323
mozte to sem prosim naozaj niekto hodit, lebo tak vyzera ze v cydii sa toho uz nedockame
edit2: tak vraj ak toto http://david.ashman.com/WinterBoard.dylib vlozite do applications/winterboad.app
tak to pojde
edit3: a vraj to nefunguje, nwm zatial som s tym dlhsie nepracoval, ale ramky nemam volne o nic viac, po respringu dokonca o 2MB menej
iPhone 3G 16GB white iOS 4.2.1, NoJB
iPhone 4 16GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPhone 5 32GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPad 2 64GB 3G white iOS 6.1.2 NoJB
MacBook Pro Mid 2010 2,66GHz 13" 8GB RAM 10.8.2
MacBook Pro Late 2011 i7 2,2GHz 15" 8GB RAM 10.8.2
GameCenter - BlazingUFO
iPhone 4 16GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPhone 5 32GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPad 2 64GB 3G white iOS 6.1.2 NoJB
MacBook Pro Mid 2010 2,66GHz 13" 8GB RAM 10.8.2
MacBook Pro Late 2011 i7 2,2GHz 15" 8GB RAM 10.8.2
GameCenter - BlazingUFO
-
Carabei

tak jsem se konečně dostal k uploadnutí, rozbalit a překopírovat do rootu, v tom zipu je adresářová struktura, abyste nemuseli hledat co a kam.
http://www.volny.cz/orbithal/WBLite.zip
http://www.volny.cz/orbithal/WBLite.zip
-
blackmanT
Zdar,
tak nevím, chci to nakopírovat přes T-poT v Total Commanderu, ale nepovolí mi to přepsat ty původní soubory. Jak jste na tom ostatní??? zkoušel jsem to i v Safe mode, ale stejně to nejde.
tak nevím, chci to nakopírovat přes T-poT v Total Commanderu, ale nepovolí mi to přepsat ty původní soubory. Jak jste na tom ostatní??? zkoušel jsem to i v Safe mode, ale stejně to nejde.
-
Carabei

tak starý soubor v iphonu přejmenu, třeba přidej příponu .bak, pak normálně vše nakopíruješ
pokud vše půjde jak má, tak se ti ukáže v nastavení WBLite
pokud vše půjde jak má, tak se ti ukáže v nastavení WBLite
-
blackmanT
Tak jsem to tam dostal - šlo to přes WinSCP, divný, že přes ten T-pot to nejde...
no, ale kromě toho, že mi to zrušilo skin klávesnice a zvuk při mačkání klávesnice jsem zatím žádné extra zlepšení nezaznamenal. V nastavení WinterboarLite mám a jsou tam jen dvě položky na zaškrtnuní - Memory Saver a Debug. No uvidíme co bude dál, jestli se mi bude časem zdát že je IP rychlejší a budu mít víc RAM, zatím se to stále pohybuje okolo 35MB +-, když zkouším v MemTool vyčistit - to jsem ale měl i před tím.
Jinak svátky i weather icon mi zůstaly ve statusbar.
Myslím si, že záleží na tom, co všechno člověk v IP používá. Někomu to může pomoct asi dost, viz příspěvky výše, ale na něčí IP to skoro nemá vliv.
Každopádně díky za upload.
no, ale kromě toho, že mi to zrušilo skin klávesnice a zvuk při mačkání klávesnice jsem zatím žádné extra zlepšení nezaznamenal. V nastavení WinterboarLite mám a jsou tam jen dvě položky na zaškrtnuní - Memory Saver a Debug. No uvidíme co bude dál, jestli se mi bude časem zdát že je IP rychlejší a budu mít víc RAM, zatím se to stále pohybuje okolo 35MB +-, když zkouším v MemTool vyčistit - to jsem ale měl i před tím.
Jinak svátky i weather icon mi zůstaly ve statusbar.
Myslím si, že záleží na tom, co všechno člověk v IP používá. Někomu to může pomoct asi dost, viz příspěvky výše, ale na něčí IP to skoro nemá vliv.
Každopádně díky za upload.
-
dodulo

ja som to nakopiroval podla tej cesty a teraz mi padaju vsetky mozne aplikacie
EDIT: restart tel pomohol avsak nastavenia WBlite vo winterboarde nemam
EDIT: restart tel pomohol avsak nastavenia WBlite vo winterboarde nemam
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
-
blackmanT
no ještě zkus přímo v IP nejprve smazat ten soubor winterboar.dylib a teprve potom nakopíruj ten nový, mě se stalo, že i když jsem dal, že ho chci přepsat, tak mi tam podle velikosti zůstal ten původní (ten má asi 47kb a ten nový cca 88kb) nevím jestli to pomůže, ale zkus to.
-
Carabei

bezpečnější bude přejmenování
-
dodulo

no dostal som sa o krok vpred nemal som to tam dobre skopirovane restartoval som fon ale stale nic
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak