Problém po Upgrade WinterBoardu z Cydie!!!

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
Crossbiker

Problém po Upgrade WinterBoardu z Cydie!!!

Příspěvek od Crossbiker »

Dnes mi ponúkla Cydia tri upgrade-Winterboard, nejakú systémovú vec a MPlayer. Keď prebehol upgrade a zreštartovalo springboard nabehlo mi na ňom toto(viď.foto). Čo to je za haluz?! :evil: Dal som Restart a zmizlo to mobil sa tvári normálne.

Almi
Starý pes fóra :)

Re: Problém po Upgrade WinterBoardu z Cydie!!!

Příspěvek od Almi »

už som to dnes videl u známeho.
tiež urobil upgrade. on má ale fw ešte 2.1, tak sme predpokladali že ten upgrade bol vyslovene pre fw 2.2.
ale ako sledujem, ty máš 2.2 a robí ti to isté.
no, zrejme nejaký bug. predpokladám že onedlho výde na to nejaký opravný path.
inak známemu pomohla úplná odinštalácia WB.
iPhone X space gray 64 GB,
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz

Crossbiker

jj len som si robil témy do WB a boli by fuč. Radšej počkám na nejakú opravu a keď nevýjde tak potom...ale nerad bych mal v iP defualtnú plochu a ikony :(

japezz

Příspěvek od japezz »

Ja sem ten upgrade udelal dneska taky, ale tohle co tu popisujete se mi uz stalo dvano driv a naposledy asi ve stredu 2x a mel sem pocit ze to zavinila app lockdouwn nebo tak nejak uz sem ji dal pryc a uz se to nestalo, mel sem ten stejnej obrazek a musel sem pokazde restartovat foun...

Crossbiker

No neviem či to nemohol spôsobiť MPlayer lebo mi jeho upgrade prebehol až na 3x a v podstate bol posledný čo som dnes reinstaloval a objavilo sa to po ňom

domca456

Příspěvek od domca456 »

ten upgrade pravdepodobne spusobuje ze se to to hodi do safe mode staci restart a uz to tam nebude nemusis se bat

japezz

Příspěvek od japezz »

Mplayer sem naistaloval uplne v pohode, vubec vsechno a to sem mel dneska 5 aktualizaci...zatim vse ok me to proste delalo uz driv...

nene

Příspěvek od nene »

Taky mi to dělá už dlouho. Je to závislé na volbě tématu a mám pocit, že mě se to objevilo s instalací repo.ru...Vždycky to odklikám a ani není potřeba restart.

JC_Gucci

Příspěvek od JC_Gucci »

Ja byl zas presvedcenej ze to nejak souvisi s novym rokem :D
Stalo se mi to trikrat, poprvy presne o pulnoci, pak jeste dvakrat, stale 1.1 a od ty doby nic a predtim taky nic.

derik
Host
Host

Příspěvek od derik »

mne sa to prvy krat stalo dnes a to po upgrade winterboardu, potom pri instalacii cohokolvek ci uz aplikacie z cydie alebo appstore ma to hodilo do toho save modu a bolo potrebne spravit bud restart springboardu alebo celeho iP. aplikaciu Lockdown pouzivam a pred tym mi to nespravilo, skusil aj odinstalovat lockdown a nechat winterboard ale stale po instalacii nejakej app mi to spravilo. prestalo to az ked som idinstaloval winterboard.
z toho usudzujem ze to robi winterboard. mozno v nejakej kombinacii s inou app, ale s ktorou to uz nezistim.
ak ste ale niekto klikol na HELP pri tej ponuke moznosti zobrazi sa straka kde je okrem ineho uvedene ze sa napr. nemaju spustat naraz aplikacie winterboard a kate, mozno to teda ma suvis aj s inymi app, lebo ja kate nemam.
nateraz som bez winterboardu :evil:
iPhone

Crossbiker

presne ako píše derik robí to aj mne keď čokolvek nainstalujem/odinstalujem kurnajs take fake upgrade ani sa tomu nedá veriť :evil: :evil: :evil:

JakubJakub

Příspěvek od JakubJakub »

Take jsem mel stejny problem. Odinstaloval jsem vsechny theme vcetne WinteBoarbu a pak jsem vse zacal vracet postupne. Mam tam vse, jak jsem mel a problem je pryc. Vse funguje jako driv.

Crossbiker

ale MPlayer mi nejde miesto neho mi otvory nejaky PowerPlayer dole mam ovladace ako v iPode a nejde mi nic streamovat uz som ho odinstaloval a nainstaloval 5x a furt to robi inak tiez som odinstaloval a znovu nainstaloval WinterBoard, cez Finder som si presunul moje temy a zatial sa to tvari v pohode ale ten MPlayer ma stve :evil:

JakubJakub

Příspěvek od JakubJakub »

Tak to ti bohuzej uz neporadim. Mne vse funguje super. Byl dnes problem kdyz jsem stahnul 1 aktualizaci Mplayeru. Za par hodin ale vysla druha aktializace a vse zacalo fungovat normalne.

Crossbiker

teraz som stiahol aktualizaciu WB a vyzera to slubne al MP furt...ako citam po fore nie som sam

parky125

Příspěvek od parky125 »

Fuha hosi vsimnite si ako to menu dostanete spet ked zmačknete ok potjahnete prstom z hora displeya na dol to robi aj sbseting cize to bude mat cosi spolocne stym.
Podla mna je to urobene pre tych co vyuzivaju winterboard a potom im nejdu hry ako BIA...atd.....takze musia dat safe mod a vzdy zo safe mode ste museli ist tak ze ste vypli fon teraz uz len restart:-)springboard

Crossbiker

Takže to posledné upgrade WB už je v poriadku problém zmizol.

Almi

Příspěvek od Almi »

takže chlapi, tie problémy nerobil update winterboardu,
ale iný update.
tu je dôkaz 8)

Obrázek
iPhone X space gray 64 GB,
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz

Crossbiker

Nj to je ta tretia vec co sa mi upgradovala. A jak to ze to uz facha ked som od vtedy neupgradoval tuto vec? :shock: :?:

djkvido

Příspěvek od djkvido »

NE NE s tim bych nesouhlasil ja sem udelal dneska nejnovjejší upgrade winterboardu a je po problému :)

AAgent

Příspěvek od AAgent »

mohol by mi niekto poradit prosim? po instalacii winterboardu mi pri spusteni alebo vypnuti odchadza horny panel kde je Baterka, hodinky.... po odinstalovani winterboardu je zase vsetko ok, nie je nejaka app co by to fixla?

caipo.man

Příspěvek od caipo.man »

Zdravim, ja som si po instalacii ios 5.0 nainstaloval winterboard a mam ten isty problem, telefon po restarte mam v safe mode, pokusal som sa odinstalovat, preinstalovat mobile substrate, ale nepomohlo jedine co zabralo bolo odinstalovanie, ale zaroven mi odinstalovalo aj winterboard. Co mam urobit, aby som mal nainstalovany winterboard a nemal iphone v safe mode?
Dik

smejky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od smejky »

instalni si pres iFile tuto verzi, neni sice v Cydii ale je upravena pro ios 5.0
http://www.filesonic.com/file/2540254644/
iPhone 5S 64GB, fw 8.1
iPad air 3G 32GB, fw 8.1
iPad Mini Retina 3G 32GB, fw 7.2.1 JB
MacBook Pro 13"

Odpovědět